kv kp gorumce hepsiyle sikinti yasadim ilk yillar..cok uzduler beni..neyse mecbur gidis gelis yapiyoruz ama ben hic hatirlamiyorum ki kaynanam gorumcem babasi ben esim oturup bi muhabet etmedik..nezaman ben esimle oraya gitsem onlar da evde yalnizsa kaynanam hemen panik olur ayni sehirde yasadigi kizkardeslerini cagirir gorumcemi cagirir kp tele sarilir hemen o da birilerink cagirir...sanki benimle yuzlesmekten korkuyorlar.. bana laf sokuldugundan sozumu esirgemem soylerim...mesela kv lerdeysek gorumcemle mutfakta basbasa cay icmek isterim salonda adamli kadinli oturunca kafam siser gorumcei yakalarim gel cay icelim mutfakta falan ..bisekilde gecistirir beni ayakta acele biseler yapar 20 sn ye de benle muhabet eder hadi babamlarin yanina gidelim der kacar gider kv gelir mitfaga bis3 almaya ben mitfakta yalnizsam salondan birilerine seslenir kizkardesine falan az gel bak tarzi bahaneler...bize gelirler yanlarinda mutlaka kv nin kizkardesi ve cocuklarini da getirirler basbasa geldikleri cokk nadir 1 yada 2 kere ..bazen kv nin kizkardesleri doluşuyo eve ben varken diziliyolar karsima kadin kadin muhabetlerinde...teyze kizlari gorumce gerkez birarada vennde karsi koltukta tek basima..laf sokuyorlar guya beni sikistiriip ama hepsine cvp veriyorum bazen toplu halde konusuuyolar benim cvplarimi duymamak icin dinlemiyolar falan..teker teker gelin lan ...bu sekilde kalabalik ortamda da ben kaynayip gidiyorum onlarda ben yok gibi davraniyolar ve hallerinden gayet memnunlar.. of napicam ben bu insanlarla ordu halinde hareket edoyorlar ve ben kalabaliktan nefret ederim...