• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve görümcenin doldurusu ve mahfolan gece

meryemakca78

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
127
7
18
30
Daha önce anlatmıstım oğlum 1 yaşında 1 yaşından beri uyku uyumadım bana çok çektirdi emerek uyuyor geve gündüz yatırmak dert uyku eğitimi aldırmak istedim kv ile aynı evde yaşıyorum bu gece başladım yakşasıl yarım saat avazı çıktığu kadar ağladı kayınv görümce geldi artık ağlatma belki bi derdi bar dedi dinlemedim gönderdim eşimle içeride ne konuştuysalae eşim bana küfretmeye saydırmaya bağırmaya başladı nefessiz kalıp ölecek falan filan kayınvalidemleri yukarı kovdu bem de emzirdim yatırdım yorgan alıp salona geçti simidide sinir midesine vurdu kısıyor sürekli bana dedikelrini unutamıcam tükürdü üstwlik

Belki gerçekten çocuğun bi sıkıntısı vardır uygun bi dille konusabilirdiniz Yani en azından kaynananiz bi iki gece bakabilirdi sizde dinlenmiş olurdunuz
Beraber yaşıyorsanız zaten huysuz bi bebek olduğunu biliyorlardır

Ayrıca eşiniz durduk yere niye kavga çıkardı çok ne demiş olabilirlerki

Daha önce anlatmıstım oğlum 1 yaşında 1 yaşından beri uyku uyumadım bana çok çektirdi emerek uyuyor geve gündüz yatırmak dert uyku eğitimi aldırmak istedim kv ile aynı evde yaşıyorum bu gece başladım yakşasıl yarım saat avazı çıktığu kadar ağladı kayınv görümce geldi artık ağlatma belki bi derdi bar dedi dinlemedim gönderdim eşimle içeride ne konuştuysalae eşim bana küfretmeye saydırmaya bağırmaya başladı nefessiz kalıp ölecek falan filan kayınvalidemleri yukarı kovdu bem de emzirdim yatırdım yorgan alıp salona geçti simidide sinir midesine vurdu kısıyor sürekli bana dedikelrini unutamıcam tükürdü üstwlik
ayyyyyyyy şu kendini erkek sanan sözde adamı koynuna mı alcan bide

Bebeğinize uyku egitimi, eşinize insanlık eğitimi vermeniz gerekiyor demek ki.
Insanlığa giriş - 1 kitabını armağan edebilirsiniz.

Kv ve görümcenin olduğu evde uyku eğitimi vericem diye bebeği yarım saat bas bas bağırtmak neyin aklı allah aşkına siz bilmiyor musunuz Bunlar karışacak eşi doldurup üstünüze salacak.eşiniz de seviyesiz bir tip siz cevap verdikçe lama gibi yüzünüze tükürecek. En azından Bunlar yokken başlasaydınız. Bir de çocuğu yarım saat boyunca kendi kendine uyusun diye kesintisiz ağlattıysanız ben de karışırdım. Ama biliyorsunuzdur zaten bu metot önerilmiyor.

ş

Tamam eşini hatalı. Ama bende kızardım. Madem öyle çocuk gelişim uznanları psikiyatrileri varö doltor var yaw. Belki koliktir çocuk belki başka bi hastalığı var. 30 dk nasıl dayandın. Bi sürü şey var. Çocuğunla oyna yorulsn uyur hemen. Hiç olmadı memeden kes. Yani bi sürü çözüm var.

Yöntem ne kadar doğru bilmiyorum ama kv, gorumce, kayin şeklinde toplu yasanilan bir evde, gece uyku vakti bilerek yarim saat avaz avaz aglatmaniz pek olmamiş.
Sadece bu konu degil. Her konuda karışanınız olur öyle bir evde. Çozum ayri ev ama bunu sizde biliyorsunuz zaten. Keske boyle bir hayati kabullenip cocuk yapmasaydiniz.

Tabiki çözümü varsa arayıp bulmak lazım da 1 yıldır uykusuz kalan ilk ve tek anne de değilsiniz. Merak etmeyin, zamanla büyüyorlar.
Denediğiniz uyku eğitimi çok sağlıklı bir metod değil. Alternatifleri araştırın. Bebeğinize yazık etmeyin.
Hangi evde çocuk avazı çıktığı kadar yarım saat ağlatılsa o evin yaşayanları bir tepki verir.

Ama tabi sizin uyku eğitiminde çuvallamış olmanız eşinize küfretme ve tükürme hakkını vermez.
Siz kayınvalideye, görünceye kızmayın.
Onlar çocuğa dayanamamış olabilir, de eşinize diyecek bir şey bulamıyorum

Bebekleri aglayarak egitme cabasi neyin nesi.
Bebek bu konusamiyor anlatamiyor aglayacak tabi.
Emecek tabiki.
Emerek uyumasindan sikayetciyseniz yalanci emzige alistirsaydiniz.

Herseyin bi yolu kolayligi var.

Ki k.v gorumce kotu bise dememis ki

Aglatma derdi var demek demis.

Bunun neresi kotu.

Cocuk aglatilarak uyku egitimi verilmez.
Azicik okuyun.

Allah bile oku demis.

Bizim milletimiz bildigini okumaya merakli.

Lutfen bebeğini ağlatarak uyutma. Bu yöntem dogru bir yontem degil. Hatta yontem bile degil. Yazik bebek uyku egitimi aldigi icin degil aglamaktan yoruldugu ve ona guven veren annesi onu kucagina almadigi için daliyor uykuya.
Yaniniza yatirin sırtını oksayin. Kulagina ninni soyleyin. Arada alin kucaginizda gezdirin. Uyumadiysa biraz daha yaninizda yatirin sirtini oksayin. Yanindayim rahat uyu bebegim deyin. Inanin alisacaktir zamannla.

Bu daha baslangic, o evde yasadiginiz surece cocugunuza hicbir konuda egitim veremeyeceksiniz,
Dogru ya da yanlis bunu sorgulamak onlarin haddi degil, siz anne olarak o yonteme karar verdiyseniz ve uyguluyorsaniz cocuga zarar vermediginiz surece kimse karisamaz.
Esinize gelince, zaten saygisiz ve terbiyesiz bir adammis, duzgun bir insan kimsenin gaziyla karisina küfür edip tukurmez.

Uyutmak için çocuğu onca zaman ağlatmayin lütfen, bu doğru bir method değil. Biraz sabırlı olun, yanınıza yatırın, dikkatini dağıtmayın, sizde gözünüzü kapatın, bir süre sonra uyuyacaktır zaten. Uyumuyorsa da bebek bu, bütün anneler bunları yaşıyor, birgün düzene girecektir. Kusura bakmayın eşinizin tavrı cirkin olmus ama ben olsam bende kızardım.

Kimseyi karistirmayarak dogru yapmissiniz. İstedigi kadar cemkirsin, tukursun kocaniz. Sizde ona tukurun. Pislik adam. Bu yasa gelmis hala doldurusla hareket eden insanlardan ne hayir beklersiniz ki?

Evdekilerin tavrı cok kötü hele ki esinizin yaptigi cok ama cok cirkin. Bende kizimi uyutcam diye yarim saat aglatsam esimde kizar annemde. Uyku egitiminde yanlisiniz var. Heee ben dogru mu verdim hayir 3 yasinda koyun koyuna uyumaya baskadik (hamilelikle bırlıkte benimle yatmak istiyor) ama kizimi 5 dakika fazla aglatmadim.

Back
X