- 24 Haziran 2011
- 23.462
- 48.910
- 798
- Konu Sahibi meryemakca78
Ayni evi kabul edenler tam olarak ne bekliyor acaba oyle merak ediyorum ki. Sonra gelip konular aciliyor "ayni ev" altyapili. Sanki surpriz olmus gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce anlatmıstım oğlum 1 yaşında 1 yaşından beri uyku uyumadım bana çok çektirdi emerek uyuyor geve gündüz yatırmak dert uyku eğitimi aldırmak istedim kv ile aynı evde yaşıyorum bu gece başladım yakşasıl yarım saat avazı çıktığu kadar ağladı kayınv görümce geldi artık ağlatma belki bi derdi bar dedi dinlemedim gönderdim eşimle içeride ne konuştuysalae eşim bana küfretmeye saydırmaya bağırmaya başladı nefessiz kalıp ölecek falan filan kayınvalidemleri yukarı kovdu bem de emzirdim yatırdım yorgan alıp salona geçti simidide sinir midesine vurdu kısıyor sürekli bana dedikelrini unutamıcam tükürdü üstwlik
Ne güzel demişsiniz. Ben bu yöntemle uyutuyorum uykusu da çok düzenli maşallah. En fazla yatakta dönüyor sonra uyuyor. Konu sahibi bu yöntemi deneyin. Siz de dinlenmiş olursunuz bu şekilde.Lutfen bebeğini ağlatarak uyutma. Bu yöntem dogru bir yontem degil. Hatta yontem bile degil. Yazik bebek uyku egitimi aldigi icin degil aglamaktan yoruldugu ve ona guven veren annesi onu kucagina almadigi için daliyor uykuya.
Yaniniza yatirin sırtını oksayin. Kulagina ninni soyleyin. Arada alin kucaginizda gezdirin. Uyumadiysa biraz daha yaninizda yatirin sirtini oksayin. Yanindayim rahat uyu bebegim deyin. Inanin alisacaktir zamannla.
Bak canim keske hic denemeseydin uyku eğitimini. Ben kv lere gittigim zaman oglumla hic ugrasmiyorum, yemek mi yemicek tamam yeme diyorum. Uyumucakmi tamam uyuma diyorum. Bez degistirirken oglum cok aglar kp mutfaktayken ben bezini degistiriyordum kp ta mutfaktan kalkti noldu neden aglattin dedi cocugu dedi. Dusun yani orada bez degistirdigimi gordugu halde. Ben o yuzden orda hiiiiiiccc ilgilenmiyorum oglumla. Senin en buyuk hatan o galiba.. esinide doldurusa getirecekleri garanti yani.
Anne değilim o yüzden uyku alışkanlığı nasıl verilir bilemem bu kadın hata yapmıştır tamam. Ama karşılığı yüzüne tükürülmesi küfür edilmesi mi olmalıydı. Hazır başlamışken keşke kocasına da pesss çekseydinizyarim saat aglamasina izin verdiniz yani pesss...anne rahati icin bukadar evladini aglatiyorsa anneligini gozden gecirmeli.....ben 2.5 sene uyku bilmedim birkere bile aglatarak egitim vereyim demedim....ustelik 1 yasinda daha...pesss rahatliginiza
Nasil bir egitim hangi sistem cocugu yarin saat aglatmayi soylerki?