eşim pabucumu dama atmadıktan sonra gerisi vız gelir anne deseydin
benimde anında aklıma gelmez :)) sonradan keşke deseydim derim bazen ama bi daha derlerse söyle zaten önemli olan gerçektende eşin onunla olan ilişkin bırak onlar eltiyle oyalansın sen keyfine bak hem bırak ne alırlarsa alsınlar seni gaza getirecekler akıllarıncaAy keske deseydim valla o an diyemedim iste... tutuldum bir an anlamadim bn bu isi....
benimde anında aklıma gelmez :)) sonradan keşke deseydim derim bazen ama bi daha derlerse söyle zaten önemli olan gerçektende eşin onunla olan ilişkin bırak onlar eltiyle oyalansın sen keyfine bak hem bırak ne alırlarsa alsınlar seni gaza getirecekler akıllarınca
Kizlar kesn herkesn sorunlri vardr esinin ailesiyle.... bugn kv ile konustm... bana teli acar acmaz... naber demeden... 2 hafta konusmadk dusunun... papucun damada atilirmis dedi... esimn kardsi evleneck diye bu ne demek ya....???? Gorumcemde hep kaynmn sevgilisini anar iste onada alacagz onada giydirecegz ama sebepsiz ne konu acik ne kapali... ikisde boyle yapti bugn bana.... sok.oldm ya...!!! Siz ne derdiniz????
haha.. ben olsam "benim papucum mu dama atılıyormuş? demek artık kafamı dinleyebileceğim" derdim herhalde..
bu kez kv şok olurdu..
:):) geri cekilmk istyrm ama bu seferde sogk oldugmu anlayip kiskaniyr derler mi ki
Hep bir laf sokması çabası ne gerek var dediyse dedi .
Doldurmaya gaz vermeye gerek yok bence.
Güler geçerdim şahsen ben . Sanki ağır bir laf edilmiş moduna girmeye gerek yok yani.
Zaten 2 haftadır yeni konuşmuşsunuz.. aynen devam et bence.. fazla laubali olunca da neler oluyor görüyoruz..
Sen mesafeni korumaya devam et ama eşine olan saygından, annesine de arayınca saygılı olmaya çalışırsın.
Hem önemli olan eşinle sorununuz olmaması.. yeni gelin gelince ona sararlar zaten.. hatta çoktan sarmışlar bile.. :))
Inanir misin kahkaha attim telefonda cevap bulamadim cunki....
Ee tamam yani bu bir hakaret değil ki .
Neden herşeyi dert ediyorsunuz .
Size de laf sokmaya yönlendiriyorlar ki bence bu gereksiz.
Bunun içinde laf sokulmaz yani.
Bana da küçük kardeşim doğduğunda herkes pabucun dama atılıyo artık diyodu bu konuyu okusaymışım ohoo (13 yaş var aramızda)
Yani normal ilişkinizi bilemem ama bunda bu kadar kızacak bi'şey yok sonuçta sizi eşiniz bağlar, takılmayın bu kadar ben olsam güler geçerdim keyfinizi böyle olur olmadık şeye bozmayın
:):) geri cekilmk istyrm ama bu seferde sogk oldugmu anlayip kiskaniyr derler mi ki
Kizlar kesn herkesn sorunlri vardr esinin ailesiyle.... bugn kv ile konustm... bana teli acar acmaz... naber demeden... 2 hafta konusmadk dusunun... papucun damada atilirmis dedi... esimn kardsi evleneck diye bu ne demek ya....???? Gorumcemde hep kaynmn sevgilisini anar iste onada alacagz onada giydirecegz ama sebepsiz ne konu acik ne kapali... ikisde boyle yapti bugn bana.... sok.oldm ya...!!! Siz ne derdiniz????
şöyle olmuştur ;kaynanan seni aramadan hemen öncesinde kaynana ve görümce ikilisi seni çekiştiriyorlardır ne yapsakda bu gelinin canını sıksak..bir plan yaptılar konuştular yeni geline onu alalım şunu alalım deriz,senin içinde pabucun dama atıldı deriz demişlerdir ve o ateşle kaynanan seni telefon ile aramıştır...
dert etme umursama klasik kaynana görümce davranışı..kaynanan ile görümcen seni çatlatmaya çalışıyorlar..yeni gelin ile senin aranda rekabet yaratmak amaçları..rekabet yaratıp birbirinize olan davranışlarınızı seyredip eğlenecekler...klasik kaynana görümce davranışı bu yaptıkları..hiç aldırış etme ..o iki cadaloz böyle konuştukça sen sadece ''banane'de..eltinle çok iyi geçin hatta eğer maddi durumun iyiyse eltine sen öyle güzel kaliteli hediyeler al ki kaynananla görümcen çatlasın planları geri tepsin....
bu yönden hic düsünmemistim cok sagol canim :) düsüncelerin cok dogru ve ilginc.. begendim düsünme seklini :):)
merci şekerim...anlıyorum durumunu zira bende de sendeki gibi kaynana ve görümceler var...ama eskiden yaparlardı böyle şeytanlığı artık çooooook uzun yıllardır arayı açmış bulunduğum için yapamıyorlar artık böyle fesatlıklar..yakınlaşsam eskisinden daha beter yaparlar biliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?