kv ve kp den uzak bi sehirmi yoksa kendi memleketinde yasamakmi daha avantajli

ferzan30

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2017
54
18
3
34
Selam arkadaslar hemen konuya girecegim kv ,kp,kayinlar ve eltilerle hic anlasamiyoruz kendi ailemin zarari yok cok destek oluyorlar ama esimin ailesinin sitresinden onlarla gecirdigim zamanlarda zehir oluyor her hafta gorusmek istiyorlar gittigimizdede surekli laf sokuyorlar gicik ediyorlar bizi nekadar gicik olduysam artik seslerini bile duymak istemiyorum oraya gidip geldikten sonra strese giriyorum esimle aramiz bozuluyor kafami bi turlu toparlayamiyorum surekli bize yasattiklari sikintilar geliyor aklimaesimde bende memuruz seneye tayin isteyip gitmek istiyoruz ama biryandanda kararsizim cocuklarima annem bakiyor acaba sikinti cekermiyim gurbette cevrem iyi olurmu diye tereddutteyim esimle aramizda ailesi dışında bi problemimiz yok cok sukur sizce gitsekmi daha iyi olur burda kalmaya devam etsekmi?

Sorunlu ailelerdeki kapasite uzaklık yakınlık tanımaz

Kendi aileniz de varmış kalın derim.Bakici bulmak vs ayri bir zorluk.
Üstelik başka şehre taşındığımızda sorunlar bıçak gibi kesilmeyecek. Bu defa Bayram'dan yıllık izinler yatili kalmalar olacak.Yine sıkıntı.
Mesafe koyun en iyisi budur Daha seyrek gitmek gibi.Ben sadece canım isterse gidiyorum.Cevabim nettir -canım istemiyor-
Üç çocuğum var çalışıyorum benim ruh halim her şeyden önemli diyorum esime de.

Çocukların küçük mü eğer bakıma ihtiyaç varsa biraz sabret yok bi şekilde hallederim dersen bence deneyin derim. Madem sorunlular kaç kaçabilirsin kadar.

Bence sorun yasiyorsaniz esinizin ailesiyle baska bir ailede yasayin. Bana gore ailelerle bag kopmamali. Gorusulmeli. Ama sizin sorunlariniz gorustugunuzde evliliginizi bozacak derecede buyuk oluyorsa kesimlikle baska bir sehir.

ayrı şehirde de yaşasan kocan annesinin karışmasına izin verdikten sonra mutlu olamazsın kardeşim

Fiziksel olarak görmezsin ama sorunlularda uzaklardan da rahatsız ederler sizi. Aynı şehirde uzağa taşınsanız nasıl olur. Baska sehre gidince kalmaya gelmicekler mi

Imkanim olsa ailemin yanından bi yete ayrılmam asla da farklı bi şehre göçmem keşke şu an ailemle aynı şehirde yaşıyor olsaydım ailenin kıymetini bil

bu seferde tatillerde daha uzun süreli görüşmelere maruz kalacaksın uzak olunca

Imkanin varsa ben kaçıp kurtulamadim sen kaç kurtul bacım hiç değilse bir gelin daha Kurtulmuş olur

Bizde memuruz .ve gurbetteyiz
Ailemin yanina gitmeye can atiyorum.insan aileainden uzaklasirmi hic.asla dusunme

Biz tasinsakta Ailem surekli gelebilir yanima bir iki saatlik mesafede biyerlere gitmek istiyoruz zaten cok uzaklasmayacagiz gitmek istememizin tek sebebi her hafta gorusmekten kurtulmak baska bisey istemiyorum iki üç ay gormesem bunlari yeter bana ins okadar biktim yani

Bir iki saatlik mesafeyse her hafta sonu yine beklerler uzak değilki.Hoş,uzağa gitsende arkadaşların da dediği gibi yatılı gelirler.Çıldırırsın kaçacak yerin de yok üstelik.En azından yaşadığın yerde ailen var.Sen bu gitme gelme işlerini azaltmak için eşinle konuş.Böyle insanların kolu çine gitsen oraya uzanır çünkü.

Çocuk varsa gittiğin memlekette illa kapın olacak yoksa macera aramayın çocuk derdi daha stresli

Eğer başka şehire giderseniz görüşmeleriniz yatılı olmak zorunda olacak. Ya onlar size gelir ya da sizden tatillerde beklenti olur. Birkaç saat katlanmak birkaç gün geçirmekten daha katlanılabilir bence.

Gelecek seneye kres ogretmenligine gecis yapacgm cocuklari yanimda goturebilirim o yonden bi problem yok yatili olarakta senede sadece bir defa gelebilirler oyle yatili misafirligi sevmiyorlar benim tek dusuncem gurbette yeni bi cevre edinebilirmiyiz ailesinden uzaktanolup mutlu olan varmi yada bunun cocuk bakimi disinda dez avantajlarini yasayanlar varsa onlarin fikirlerini merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…