Çocukların küçük mü eğer bakıma ihtiyaç varsa biraz sabret yok bi şekilde hallederim dersen bence deneyin derim. Madem sorunlular kaç kaçabilirsin kadar.Selam arkadaslar hemen konuya girecegim kv ,kp,kayinlar ve eltilerle hic anlasamiyoruz kendi ailemin zarari yok cok destek oluyorlar ama esimin ailesinin sitresinden onlarla gecirdigim zamanlarda zehir oluyor her hafta gorusmek istiyorlar gittigimizdede surekli laf sokuyorlar gicik ediyorlar bizi nekadar gicik olduysam artik seslerini bile duymak istemiyorum oraya gidip geldikten sonra strese giriyorum esimle aramiz bozuluyor kafami bi turlu toparlayamiyorum surekli bize yasattiklari sikintilar geliyor aklimaesimde bende memuruz seneye tayin isteyip gitmek istiyoruz ama biryandanda kararsizim cocuklarima annem bakiyor acaba sikinti cekermiyim gurbette cevrem iyi olurmu diye tereddutteyim esimle aramizda ailesi dışında bi problemimiz yok cok sukur sizce gitsekmi daha iyi olur burda kalmaya devam etsekmi?
ayrı şehirde de yaşasan kocan annesinin karışmasına izin verdikten sonra mutlu olamazsın kardeşimSelam arkadaslar hemen konuya girecegim kv ,kp,kayinlar ve eltilerle hic anlasamiyoruz kendi ailemin zarari yok cok destek oluyorlar ama esimin ailesinin sitresinden onlarla gecirdigim zamanlarda zehir oluyor her hafta gorusmek istiyorlar gittigimizdede surekli laf sokuyorlar gicik ediyorlar bizi nekadar gicik olduysam artik seslerini bile duymak istemiyorum oraya gidip geldikten sonra strese giriyorum esimle aramiz bozuluyor kafami bi turlu toparlayamiyorum surekli bize yasattiklari sikintilar geliyor aklimaesimde bende memuruz seneye tayin isteyip gitmek istiyoruz ama biryandanda kararsizim cocuklarima annem bakiyor acaba sikinti cekermiyim gurbette cevrem iyi olurmu diye tereddutteyim esimle aramizda ailesi dışında bi problemimiz yok cok sukur sizce gitsekmi daha iyi olur burda kalmaya devam etsekmi?
Eğer başka şehire giderseniz görüşmeleriniz yatılı olmak zorunda olacak. Ya onlar size gelir ya da sizden tatillerde beklenti olur. Birkaç saat katlanmak birkaç gün geçirmekten daha katlanılabilir bence.Selam arkadaslar hemen konuya girecegim kv ,kp,kayinlar ve eltilerle hic anlasamiyoruz kendi ailemin zarari yok cok destek oluyorlar ama esimin ailesinin sitresinden onlarla gecirdigim zamanlarda zehir oluyor her hafta gorusmek istiyorlar gittigimizdede surekli laf sokuyorlar gicik ediyorlar bizi nekadar gicik olduysam artik seslerini bile duymak istemiyorum oraya gidip geldikten sonra strese giriyorum esimle aramiz bozuluyor kafami bi turlu toparlayamiyorum surekli bize yasattiklari sikintilar geliyor aklimaesimde bende memuruz seneye tayin isteyip gitmek istiyoruz ama biryandanda kararsizim cocuklarima annem bakiyor acaba sikinti cekermiyim gurbette cevrem iyi olurmu diye tereddutteyim esimle aramizda ailesi dışında bi problemimiz yok cok sukur sizce gitsekmi daha iyi olur burda kalmaya devam etsekmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?