Kv ve kp e bakma sorunu !!

Iliskimi bitirme sebebim buna benzerdi. Bitirdikten sonra fark ettim ki, evlenseydim durum degismeyecekti, onun ailesinin hep onun maasinda sonsuza dek payi varmis gibi somurecekti.
Evlenen bireyin anne babaya maddi destekte bulunmasi -istasnai durum haricinde- dogru degil.
Biri diyor ev gecindiriyorum, ee diger tarafindan da yeni kurdugu evi var.
Ee ben sana zamaninda bunca parayla harcmama yaptim, okuttum.
Iyi de geri alinmali kredi mi verdin, evlat mi yetistirdin?
Kendi dolmuslugum, tasmisligimi yazma imkani oldu bana da :)

Bu arada iyi ki de ayrılmışsın yoksa ilerde benim gibi konu açardın bak :))

Evlenmeden duskun olmayanini, benden gayri evlilik plani yaparken ailesine duskun oldugunu gorup def ettim.
Ailede degil bence mesele. Esinzde. "Artik evliyim gorun ve kavrayin benim de sorumlu oldugum farkli bir ev var" demeli.
Benimki diyemedigi icin bye demistim :))

Benim ki de diyemiyor işte bir kenara at aileni demiyorum zaten elbet destek olmalı ama şuan değil. Zaten hiç kimseye hayır diyemedigi icin iflas ettik :(

Merhaba hanımlar, şuan moralim çok bozuk ve sizinle paylaşmak istiyorum.
Eşimin uzun zamandır işleri kötü gidiyorum 3 dükkan, 5 araba, düğün takıları hepsi gitti iflas etti. Evimizin kirası çok yüksekti bende dün daha uygun bir ev buldum taşınalım giderimiz azalsın diye. Gelelim meseleye.Bugün kp işten çıkarılmış (55yasında emekliliğine 2 yıl var askerlik parası varmış onu da biz yatırcaz) ve eşimde calışma baba ben bakarım demiş. Zaten durumumuz ortada neden öyle dedin diye tartıştık. Bu arada sigortasını biz dışardan yatıracakmısız üstüne evlerini de biz geçindirecekmişiz. Bende güzelce konuştum eşimle yahu sağlığı yerinde çalışabilir benim babamla aynı yastalar bak babam çalışıyor dedim. Onun babası calısamazmıs bu yastan sonra, nerde calıssınmıs? Cıldırdım resmen tartıstık en sonunda boşanalım dedim yatak odasında eşyalarımı toparlıyordum defalarca geldi konuşmak içim ama konuşmak istemiyorum diye tuvalete kilitledim kendimi yanlış kalmak için . Su an aklıma gelenler bunlar ne yapayım bi akıl verin nolur...

erkeğin karakteri parayı bulunca, kadının karakteri para kaybolunca anlaşılırmış.
Iliskimi bitirme sebebim buna benzerdi. Bitirdikten sonra fark ettim ki, evlenseydim durum degismeyecekti, onun ailesinin hep onun maasinda sonsuza dek payi varmis gibi somurecekti.
Evlenen bireyin anne babaya maddi destekte bulunmasi -istasnai durum haricinde- dogru degil.
Biri diyor ev gecindiriyorum, ee diger tarafindan da yeni kurdugu evi var.
Ee ben sana zamaninda bunca parayla harcmama yaptim, okuttum.
Iyi de geri alinmali kredi mi verdin, evlat mi yetistirdin?
Kendi dolmuslugum, tasmisligimi yazma imkani oldu bana da :)

ben çalışıyorum ve annemler ne istese ne için istese hayatım boyunca gönderirirm, sömürmek mi bu, bir de ilişki bitirmişsini evlilik değil ilişki... aile değil ama sen adamın parasına göz dikmiş gibisin evlenmeden maaş hesabı yaptığına göre.

erkeğin karakteri parayı bulunca, kadının karakteri para kaybolunca anlaşılırmış.

ben çalışıyorum ve annemler ne istese ne için istese hayatım boyunca gönderirirm, sömürmek mi bu, bir de ilişki bitirmişsini evlilik değil ilişki... aile değil ama sen adamın parasına göz dikmiş gibisin evlenmeden maaş hesabı yaptığına göre.
Buyur burdan yak :KK14:

Pardon ama siz benim karakterime söz söyleyemezsiniz haddinizi bilin !!

kendi annene hediye alman gerektiğinde nasıl oluyor eşinde sana aldırmaz.
Neden aldırmıyordun kötülük mü yaptı sana sonuçta kendı annen de var ben ıksınıede almak ısterım . Ama bızım gelin var abim durumu gayet ıyı anneme veya bıze bişey aldırmaz hanımefendı kavga eder ama kendı ailesıne el altından yapar ama sonuçta Allah büyük herkesın çocuğu var kum ne yaparsa öte dünyada ve bu dünyada görür

Calisiyormusunuz? Calismiyorsaniz ben kazaniyorum sananeye gider bu konu.Ayrica anne baba yuk olmaz korkmayın. Esinize iyi evlat rolü yapıyor yazmışsınız.COk garipsedim benim icin bu kelime bir hakaret
Demek ki siz de kendi anne babaniza iyi kalpli yaklastiginiz da rol yapıyorsunuz iyi evlat rolü. ..Zira kisiyi nasil bilirsin? Kendin gibi demişler. .

Calisiyormusunuz? Calismiyorsaniz ben kazaniyorum sananeye gider bu konu.Ayrica anne baba yuk olmaz korkmayın. Esinize iyi evlat rolü yapıyor yazmışsınız.COk garipsedim benim icin bu kelime bir hakaret
Demek ki siz de kendi anne babaniza iyi kalpli yaklastiginiz da rol yapıyorsunuz iyi evlat rolü. ..Zira kisiyi nasil bilirsin? Kendin gibi demişler. .
:KK9::KK9::KK9::KK9:

Kusura bakmayın da karakterin ne Zaman anlaşılacağına da siz karar veremezsiniz. Konuyu bastan sona okuyun önce diğer yazdıklarıma da bakın daha sonra yorum yapın.
konuya cevap atmıcaktım ama kendını akıllı sanan hadsızleri görünce dayanamıyorum

Eşin Zaten ailesine birsürü destek olmuş araba almış borçlarını ödemiş alışverişlerini yapmış kardeşinin icrasını kapatmış yapmışta yapmış iflas etmiş Ada'm malını mülkünü kaybetmiş evinden de kirası yüksek diye taşınıyor tabikide ailesine yardım edemicek lafa bakarmısın kadının karakteri para gidince ortaya çıkarmış ayıp ya insan bunu yazmaya utanır sen bakma Can'ım bu laflara kp iş bulsun kocan yoktan var edemez hoş tamam evlatta ne yapsın Ada'm birtarafınımı yırtacak illa ailem diye

Ben bütün yorumları okudum konu sahıbının eşi zaten ailesine birsürü şey yapmış araba almış alışverişlerini yapıyormuş evin içini yaptırms kardeşinin borcunu babasının Borcunuda Ödemiş galiba ama Ada'm iflas etmiş malı mülkü gitmiş konu sahibide kiraları yüksek diye dah uygun fiyatlı ev bulmuş şuan ailesine yardım edecek durumları yok o yüzden kızıyor eşine ki haklıda onların ihtiyaçları var yardıma

konuya cevap atmıcaktım ama kendını akıllı sanan hadsızleri görünce dayanamıyorum

Eşin Zaten ailesine birsürü destek olmuş araba almış borçlarını ödemiş alışverişlerini yapmış kardeşinin icrasını kapatmış yapmışta yapmış iflas etmiş Ada'm malını mülkünü kaybetmiş evinden de kirası yüksek diye taşınıyor tabikide ailesine yardım edemicek lafa bakarmısın kadının karakteri para gidince ortaya çıkarmış ayıp ya insan bunu yazmaya utanır sen bakma Can'ım bu laflara kp iş bulsun kocan yoktan var edemez hoş tamam evlatta ne yapsın Ada'm birtarafınımı yırtacak illa ailem diye

Cok şükür beni anlayan biri çıktı. Yorumlarımın hepsini okumuşsunuz çünkü tskler. Bende bunu söylüyorum zaten varken yaptı zaten su an yok napayım çocuğumun sütünden mi keseyim de vereyim ? Toparlayınca durumumuzu allah nasip ederse yine yardım etsin.

beni haksız bulanlar da var esimin abisi de var o Zaman o da tasın altın soksun elini eşim sigortasını ödüyorsa o da faturaları ödesin mesela. Ama kp gayet sağlıklı çalışabilir durumdayken iki evladı da zor durumdayken hayır oğlum ben çalışırım kendim demeli.

gayet hos kalpli bir insana benziyorsunuz.ailesine bu kadar yardima burada hangi kadin izin verirdi acaba?
sizin esin iflas nedenide belli zaten.iyi niyetli fazla comert bence.
anne baba ihtiyac dahilinde tabiki bakilicak.mecburuz hepimiz ancak su an sizin durum esinizin onlarin tam bakimini ustlemenize uygun degil...

Back
X