Beklentini anlıyorum. Mesela benim ailem eşimi merak edip arar benden evvel. Bu değerdir. Bende kv arasam açmaz günlerce arasam dönmez. Hatta hamileliğimin son ayı eşimi aradım kapalıydı telefonu kv aradım açmadı hemde 10 kere doğurdum doğurucam kimseye ulaşamadım. Kadını son aramam da meşguldü mesaj attım anne ben kötüyüm gelebilir misin diye cevap yok. Bu arada evlerimiz yanyanaydı. Neyse eşimin arkadaşını aradım eşime ulaştım telefonu suya düşürmüş tam beni arayacağı haber vereceği sırada ben aramışım. Doğum sancıları dedim zaten hatırlamıyorum gerisini. Derken hastaneye geldim doktor 1 santim açılman var 2 3 güne alırız seni dedi eve geri döndüm. Tabi ben üzgünüm korkudan ağlamaktan bittim. Eşime durumu anlattım. S Adam kafayı yedi. Annesine sen nasıl telefonu açmazsın dedi görmedim dedi kv ver telefonunu dedi benden sonra 3 kişiyle konuşmuş. Bu kıza burda birşey olsaydı seni silerdim anne bu ne demek dedi. Sen bu kızı sevmiyorsun tamam karnındaki benden parça bunu yediremiyorum çıkın evimden ağzıma gelenleri söylememek için zor tutuyorum kendimi gidin dedi. Akşamına o günkü korkudan doğuma aldılar

O gün bu gündür kv benden daha da nefret etti. Ne arar ne sorar ben arasam yine açmaz. Eşim uyarsa dahi bahane bulur. O yüzden özel günler hariç eşim aramaz. O da beraber ararız. Diğer türlü annesi ararsa 20 saniye sürmez konuşmaları. Arada bakıyorum