- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi elifelif123
-
Ben de tilt oluyorum bu cümleyeUltra özgürlükçü kadınlar kulübü kadını olarak cevabım: ay şekerim kimse size bakmak zorunda değil onların da artık dinlenmeye ihtiyacı var.
Bence hiç normal değil aile bu gibi durumlarda belli olur misafir gibi agırlanacak yerimi düşünüyor ailen onlara kızıyormu destek vermiyorlar diye sen şöyle hatalısın aradığında ihtimalleri konuşmalısın bellii ki onlar tüm topu ailene atacak ama yarın teker düze çıktığında oğlum torunum üşüşürler uyanık olDaha once konu acmistim 6 aylik hamileyim maddi sikintilarimiz var ve evimizi bosaltmak zorunda kaldik suan annemlerde kaliyoruz. Bayramdan sonra esim yurtdisina gidecek calismak icin ama henuz anlasma saglanmis degil gitmeme ihtimali de var yani.
Sizlere sorum su kayinvalidem evi bosalttigimizi durumumuzu bildigi halde beni hic aramamisti dun aradi ne yapiyorsun demek icin. Bende durumlari anlattim bana o zaman biz doguma gelemeyiz gelip nerde kalcaz dedi hakkinizda hayirlisi olsun dedi kapatti telefonu. Hani hic sen nerde kalacaksin esin gidince veya gitmezse bize gelin bizde kalin yada ne yapacaksiniz ne olacak haliniz bizim yapacagimiz birsey var mi gibi birsey soylemedi ya bu kadar umursamaz olmalari normal mi? Esim giderse ben zaten annemlerde kalacagim ama gitmezse onlarin evinde bir sure idare etmeyi dusunuyorduk bu durumda oraya nasil gidecegiz ki insan yarim agiz olsun teklif etmez mi?
Biraz yuzsuzluk mu yapmam gerek yaniAl eşini doldur valizleri git madem doguma o gelemiyor sen git bu süreçde kendini yıpratma. Birde ikizmiş nerde ma ddi olarak daha rahat edersen oraya tercih et kulaklarını dışa kapa düşmez kalkmaz bir Allah
Galiba oyle yapiyorlar gormeyelim de sikintiya girmeyelim de diyorlar biz illaki toparlariz allahin izni ile ama onlarin da tek oglu yaslaninca kime gidecekler acabaBence hiç normal değil aile bu gibi durumlarda belli olur misafir gibi agırlanacak yerimi düşünüyor ailen onlara kızıyormu destek vermiyorlar diye sen şöyle hatalısın aradığında ihtimalleri konuşmalısın bellii ki onlar tüm topu ailene atacak ama yarın teker düze çıktığında oğlum torunum üşüşürler uyanık ol
Tabiki kimseye guvenerek evlenmedik ama dusunce insan kime gider onlar dusse biz bakmasak vicdansiz gelin hayirsiz evlat oluruz.Ben de tilt oluyorum bu cümleye
Tamam birilerine güvenerek evlenmek vs yanlış ama bu gibi durumlarda ortaya çıkar aile olmanın önemi.
Evet canım yüzsüzlük ve vurdumduymszlığı sen yapacaksın onlar değil hem idare edebilirsen evliliğinde sallanmaz ablan falan varmış sizde annen hasta rahat edemezsiniz dediğin gibi yarın herşey düzelince onlar yüzsüzlük yapıp gelecekler oğlum oğlum diye eşine söyle o konuşsun ailesiyle hem kabul etmezlerse eşinden anlamış olurBiraz yuzsuzluk mu yapmam gerek yani
Burada gözüme çok çarpıyor ultra bencillik. Neye yarar uzun vadede, tartışma konusu.Ben de tilt oluyorum bu cümleye
Tamam birilerine güvenerek evlenmek vs yanlış ama bu gibi durumlarda ortaya çıkar aile olmanın önemi.
Esim yanimdaydi konustugumuzda bir daha ararlarsa acma gorusme artik bizi istemeyeni biz hic istemeyiz ben bir sekilde cikacagim bu isin icinden dedi ama ona da uzuluyorum benim ailemin evinde yemek bile yemiyor rahatsiz oluyorEvet canım yüzsüzlük ve vurdumduymszlığı sen yapacaksın onlar değil hem idare edebilirsen evliliğinde sallanmaz ablan falan varmış sizde annen hasta rahat edemezsiniz dediğin gibi yarın herşey düzelince onlar yüzsüzlük yapıp gelecekler oğlum oğlum diye eşine söyle o konuşsun ailesiyle hem kabul etmezlerse eşinden anlamış olur
Tahmin edebiliyorum eşinin durumunu belki onlar bizim oraya gitmemizi bekliyorlardır bir deneyelim yarın söz söyleme hakları kalmasın diyebilirsin eşine bu arada orda sadece kv ve kp mi varEsim yanimdaydi konustugumuzda bir daha ararlarsa acma gorusme artik bizi istemeyeni biz hic istemeyiz ben bir sekilde cikacagim bu isin icinden dedi ama ona da uzuluyorum benim ailemin evinde yemek bile yemiyor rahatsiz oluyor
Bir tane kiz kardesi var oda unv de baska sehirde musaitler yani.Tahmin edebiliyorum eşinin durumunu belki onlar bizim oraya gitmemizi bekliyorlardır bir deneyelim yarın söz söyleme hakları kalmasın diyebilirsin eşine bu arada orda sadece kv ve kp mi var
Esimle ayni yerde calisiyorduk ben hamile kalinca beni isten cikardilar ben haklarimi istedim tartisma cikti esimi de cikardilar esim suan calisiyor ama borcumuz var yetmiyor yurtdisinda 1 sene kalacak ailemin yanında kalamayiz cunku yer yok ablam bosandi iki cocugu var onlarla birlikte kaliyor ayrica annem kanser kemoterapi aliyor zaten evde 2 cocuk var onlara bile tahammul edemiyor bende ikiz hamileyim kaldiramazlar yani esimde gelmek istemiyor ic guveyisi oldum diye kendini yiyor yani en musait olan yer onlarin evi ne yazik ki
Esim sinirli onlara acma telefonlarini gorusme onlarla ben bir sekilde cikacagim bu isten Diyor ama biraz zor cikariz gibiEşiniz ne diyor anne babasının bu tavrına
Çok yazık insan bu sartlardaki evlatlarına yardım etmez mi yahu ne biçim insanlar
Hiç bir yol bulamazsanız yüzünüzü kizartip haber vermeden gidin burda kalcaz diye ikiz hamilelik kolay değil evden kovacak halleri yok
Insallah cok tesekkur ederimYapmak zorunda değiller diyenleri anlamıyorum insan evladına destek olmazmı zor gününde boşverin üzülmeyin ilerde torun sevme çabasına düşerse sizde onlara slm sabah vermezsiniz umarım esinizin işi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?