Ben de aileler torun bakmak zorunda değil ev almak zorunda değil düğün yapmak zorunda değil kafasında bir insanım. Ama Doğum yapacak ve evi olmayan gelinle oğullarını sokakta bırakmayı da normal karşılamıyorum tabii. Sadece şunu merak ediyorum; eşinizin ailesi sizin maddi konuları yönetememe durumunuza tepki gösteriyor olabilir mi? Son tahlilde bu da onların yaptığını haklı çıkarmaz ama ne bileyim hamileydim işten çıkarıldım haklarımı istedim eşimi de çıkardılar diyorsunuz. Yani işten ayrıldığınızda sizi sübvanse edecek bir birikim olmadan hamilr kalmışsınız. Hadi siz çıkarıldınız maddi durumu gözönüne almadan neden eşiniz de işten çıkarılacak denli bir kavgaya girişti; maalesef bazen durumlar bazı hakları yutmamıza sebep olabiliyor. Borç demişsiniz bir de işsiz zamanların borcu mu bu kadar yüklü olan yoksa daha önceden mi? Hamilesiniz ve kesinlikle sizi kırmak istemiyorum ama maddi olarak azıcık düşüncesiz davrandığınızı düşündüm. Bunu da kendinizi de eleştirebilmenin bir vesilesi olsun diye yazıyorum.