• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve kp

Kv hiç kağıt vermemisler eşime sordum bişey olmaz ne olacak Dedi bende öyle diyince birdaha sormadim.hatta kv ile hastaneye kimse Yok diye ben gitmek zorunda kaliyordum en son yolda bayildim kendi annemde kızdı hamile kadının hastanelerde ne isi var bir daha gitmeyecek diye artık gitmiyorum evde dublex asagiya inmek istemiyorum esimde sen abartiyorsun veremli gibi davranma anneme diyor iyice sinirleniyorum
Bizim kullandığımız, yaptığımız radyoterapi yöntemiyle hasta radyasyon etrafa saçmaz. Çünkü bizim kullandığımız radyoaktif maddeler ya da radyasyon ışın şeklindedir ve kullandığımız maddelerin üzeri de kapalıdır. Bu nedenle hasta etrafa bulaştırmaz. Herhangi bir şekilde kana karışmadığı için böyle bir tehlike söz konusu değildir ama nükleer tıp dediğimiz bölümdeki radyoaktif maddelerle yapılan tanı ya da tedavi girişimlerinde böyle bir risk vardır.
bak ben sana bir hastanin bölümünden buldum. şimdi senin ki hangisini alıyor ?
birde bu linki oku daha faydalı
http://www.radyasyon.gen.tr/radyoterapi-radyasyon-yayar-mi.html

Ne iğrenç zihniyetler yaa!
Midem bulanıyor bu tarz insanlardan.
Söyledikleri her şeyde de haksızlar ayrıca. O senin bebeğin ve sen fikir istemedikçe kimse sana nasıl yetiştireceğini söyleyemez!

Bizim kullandığımız, yaptığımız radyoterapi yöntemiyle hasta radyasyon etrafa saçmaz. Çünkü bizim kullandığımız radyoaktif maddeler ya da radyasyon ışın şeklindedir ve kullandığımız maddelerin üzeri de kapalıdır. Bu nedenle hasta etrafa bulaştırmaz. Herhangi bir şekilde kana karışmadığı için böyle bir tehlike söz konusu değildir ama nükleer tıp dediğimiz bölümdeki radyoaktif maddelerle yapılan tanı ya da tedavi girişimlerinde böyle bir risk vardır.
bak ben sana bir hastanin bölümünden buldum. şimdi senin ki hangisini alıyor ?
birde bu linki oku daha faydalı
http://www.radyasyon.gen.tr/radyoterapi-radyasyon-yayar-mi.html

Benim suan ışın tedavisi ve agizdan kemoterapi alıyor cok sağol detaylı okuyacağım :dua:

Back
X