• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve stres mi??? Evim ve bitkinlik miii

evine git olmadı dışardan sipariş ver huzurunla otur

Şimdi abarttığımı düşüneceksinz belki ama son 1 haftadır burdayım.

Daha öncesinde zaten kndi evimdeydim.
Dışarıdan da istesek
Dışarıda çıksak yiyemiyorum.
Üç gün üç gce bir şey yemeden kustuğumu biliyorum.

O zaman kalın

Ama eşiniz de olmayacak anladığım
Kadarı ile başka şehirmiş zira

Eşiniz annesini tembihlesin

Bir de kv pişirince yiyorsanız eşiniz pişirince ya da hazır olunca neden yiyemiyorsunuz psikolojik mi etkileniyorsunuz acaba

Ya doğru belki haklısınız ama evime gidersem daha kötü olurum beslenemem bebeğime bir zarar gelir mi diye korkuyorum.

3 yılın ardından çok istediğim bi gebelik.
Daha öncede sorunlu bir gebelik geçirdim akabininde küretaj baya zorlu bir sürec atlattım.

Evime gidersem beslenemezsem ve bişi olur mu diye endişe duyuuorum:KK34:
Bakın ben öyle bir hamilelik geçirdim ki hala etrafındakiler bunu konuşur. İkinciye hamile kaldigimda duyanlar ve ailem eyvah çektiler. Herkesi bi korku sardı. Üstelik annem ve kız kardeşim karşı apartmandaydi. Ben evimde kaldım. Çünkü ne olursa olsun en rahat edecegim yer orası.
Bebise gelirsek, durumu doktorunuzla konuşun bebeğin gelişiminde sorun varsa gerekirse hastaneye yatirir veya takviye yapılır.
Yok ben bunları yapamam derseniz ya susup sinirlerinizi bozacaksiniz yada sorun çıkacak.

O zaman kalın

Ama eşiniz de olmayacak anladığım
Kadarı ile başka şehirmiş zira

Eşiniz annesini tembihlesin

Bir de kv pişirince yiyorsanız eşiniz pişirince ya da hazır olunca neden yiyemiyorsunuz psikolojik mi etkileniyorsunuz acaba

Sorun kv pişirmiş yada eşim pişirmiş değil ki
Benim sorunum evimle o mutfağın kokusu gelmiyecek bana.
Hele yemek ayyyy şimdi bile kötü oluyorum.
Hatta evdeyen kapısının önünden geçmk istemiyorum.

Ama burda başka bir ev başka mutfak ilginç belki ama rahatsız olmuyorum

Bakın ben öyle bir hamilelik geçirdim ki hala etrafındakiler bunu konuşur. İkinciye hamile kaldigimda duyanlar ve ailem eyvah çektiler. Herkesi bi korku sardı. Üstelik annem ve kız kardeşim karşı apartmandaydi. Ben evimde kaldım. Çünkü ne olursa olsun en rahat edecegim yer orası.
Bebise gelirsek, durumu doktorunuzla konuşun bebeğin gelişiminde sorun varsa gerekirse hastaneye yatirir veya takviye yapılır.
Yok ben bunları yapamam derseniz ya susup sinirlerinizi bozacaksiniz yada sorun çıkacak.

Bende tam olarak öyleyim o zaman bir eve gideyim deniyeyim bakalım

canım bu gebelikte bulantı kusmada iyi bakım lazım . eşin yardım edebilecekmi sonucta sabah ögle birseyler hazırlamak bile zor olabiliryor . yanına birileri gelsin bu sürede . yada kayınvaliden yemek yapıp yollasın.

Cocugu kiskanmak nedir yaa. boyle seyler var evet. benim kvmin kv si vaktinde kvmi kiskandigi icin gitmis tedavi olup 40indan sonra 2 cocuk daha dogurmus. ustelik 7 cocuktan sonra. cok ilginc bu dusunceler. benim kv yerlere goklere sigamiyor mutluluktan ben hamileyim diye. annemden cok o bakti bana. 1 ay kaldi bende cok memnundum. yemek yiyemiyordum yine ama en azindan evim temizdi. esim evi afedersiniz b** ediyordu mutfaga giremiyordum tiksintimden.
Yani kotu kvye tahammul etmek de zor ama burda katlanabilirim diyorsan dayanabildigin kadar dayan. sonra gidersin evine.

canım doktora söyle aşırı bulanman olduğunu z harfiyle başlayan bir ilaç veriyor, hamileler için.
gidipte kaynana stresi çekme sana da yazık bebeğe de ya.

Kızlar yine ne yapacağını bir türlü kestiremeyen ve size ihtiyaç duyan ben....

Gebeyim ve evimden ciddi anlamda tiksinmiş durumdayım.
Evimde yiyemiyor içemiyor hep istifra ediyor ve hep bir huzursuz bi ben var.

Hani kapılarım pencerelerim eşim kendi giysi dolabım bile kokıyor gibi geliyor.

1 haftalığına kv ye gemiştik burdada kötüyüm istifralar halsizlikler var ama evimdeki kadar asla değil.

Dr m bir aya geçer biraz sabret dedi.

Benim karar veremediğim nokta ise.

Burda yani kv de kalsam mı .
Evime mi gitsem bilmiorum.

Kv çok sorunlu çokkkkkk beni çok yoruyor ruhen zihnen bedenen eski konulardan bilenleriniz vatdır belki.

Bu gebelik süresinde de afedersiniz ama tabiri caizse iyice azıttı resmen bebeğimi kıskanıyor ve bunu gözüme gözüme sokuyor.

Ben ya sabır deyip kalmalımıyım?
Gitmelimiyim bilmioruum.

Burda yemeğimi yiyorum beslenebiliyorum ama evde yukarıda da belirtiğim gibi düşünmek bile istemiyorum.....

Sizce.....
sonuçta sizinki geçici bir süreç tabiki evinize gidin.öyle bir kadının yanında durulur mu kaldıki ömür boyu kusucağımı bilsem yinede kendi evim.

1 haftalığına kv ye gemiştik burdada kötüyüm istifralar halsizlikler var ama evimdeki kadar asla değil.

Kv çok sorunlu çokkkkkk beni çok yoruyor ruhen zihnen bedenen eski konulardan bilenleriniz vatdır belki.

Bu gebelik süresinde de afedersiniz ama tabiri caizse iyice azıttı resmen bebeğimi kıskanıyor ve bunu gözüme gözüme sokuyor.

Gitmelimiyim bilmioruum.

Burda yemeğimi yiyorum beslenebiliyorum ama evde yukarıda da belirtiğim gibi düşünmek bile istemiyorum.....

Sizce.....

valla kendi evinde rahat etmeyip kaynanada rahat etmen çok ilginç, demekki kaynanan sana iyi bakıyor diye düşündüm

Gitmelimiyim bilmioruum.

Sizce.....
Kesinlikle kendi evim yani zihinende yoruluyosun orda evine git rhat et hic gerek yok

Ilk aylarimda bende tiksindim evimden hatta eşimden bile bana yaklasmasini istemiyordum hersey kotu kokuyodu sanki burnuma . Evimdekio esyalari yikiyodum bu sefer yumusatici kokusu boguyodu beni. Eşim sabah duştan sonra muhakkak yuzunu kremler o kokuya katlanamiyodum kac tane krem aldim verdim :KK48: sabah ise giderken parfumunude evde sıktırmiyordum ayakkabilarini giydikten sonra merdivende sıkıyordu :) hemen opup kapatiyordum kapiyi suratina koku gelmesin diye :) 2 haftadir iyim ama cok şükür yemek yumusatici ev kokusu vs. normale döndü.

Eger esin anlayisliysa bu tür konularda hic gitme kaynananin yanina. Hepsi gecici bu durumlarin kaynana dirdiri cektigine degmez

Aşiri bulantiyla acile gittigimde doktorum stresin hamilelik bulantilarini arttirabilecegini soylemisti.
Esiniz belli bir sure disardan yemek getirse daha iyi.
O stresi cekmek daha sikinti
Zaten 12. haftada bitebilen.bisey
Allah yardim etsin

Gitmelimiyim bilmioruum.

Sizce.....
Kaç haftalık hamilesin görünmüyor ama insanın kendi evinde olması en iyisi, bakarlar ama dediğin gibi insana batırıyolar iğnelerini cadalozlar:sinirli:

Back
X