• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve stres mi??? Evim ve bitkinlik miii

Kaç haftalık hamilesin görünmüyor ama insanın kendi evinde olması en iyisi, bakarlar ama dediğin gibi insana batırıyolar iğnelerini cadalozlar:sinirli:

Bizimki bi başka cins sanırım hem bakmıyor hem iğnesini batırıyor .

Burda olmamın sebebi bakması değil ki inanın benim için kılını bile kıpırtadmadı.

İhtiyaçlarımı kndim karşılıyorum.

Ama işte güzel yanı ne hikmetse tiksinti olmuyor

Evine git olmadi dışardan soyle ha yok hergun söyleyemem diyorsan bir ay için birini bul ucretle sana yemek yapacak
Kafan rahat olur

Bizimki bi başka cins sanırım hem bakmıyor hem iğnesini batırıyor .

Burda olmamın sebebi bakması değil ki inanın benim için kılını bile kıpırtadmadı.

İhtiyaçlarımı kndim karşılıyorum.

Ama işte güzel yanı ne hikmetse tiksinti olmuyor
kayınvaliden yapıyorsa yemekleri o yüzden tiksinti olmuyordur valla ya sabret yada kendi evine dön. Miğden de bulansa kafan rahat olur :super:

Şu hamile halinizle siz de pek çekilir gibi değilsiniz sanki. Hamileliğinizin kaçıncı haftası bilemiyorum ama ilk 3 ayda bulantı geçer merak etmeyin bulantı geçince siz de evinize giderseniz.

Herşeyden önce bebeğinizin sağlığı önemli.bebeginizin sağlığı için gerekirse kv söylediklerini dikkate almayın esinizle görüşün oda annesine guzel bir dille seni biraz rahat bırakması gerektiğini izah etsin.sizin iyi beslenmeniz ac kalmamaniz bebegin sagligi icin cok onemli.napalim yavrum icin katlanicam kv ye demelisiniz.ben kizima hamileyken kendime beslenme acisindan cokta iyi bakamadım.calisiyordum.hizli bi hayatim vardi.kilosu biraz az dogdu.karnimizdaki bebeklerin sagligini Allahim izniyle bizde etki ediyoruz.

Kızlar yine ne yapacağını bir türlü kestiremeyen ve size ihtiyaç duyan ben....

Gebeyim ve evimden ciddi anlamda tiksinmiş durumdayım.
Evimde yiyemiyor içemiyor hep istifra ediyor ve hep bir huzursuz bi ben var.

Hani kapılarım pencerelerim eşim kendi giysi dolabım bile kokıyor gibi geliyor.

1 haftalığına kv ye gemiştik burdada kötüyüm istifralar halsizlikler var ama evimdeki kadar asla değil.

Dr m bir aya geçer biraz sabret dedi.

Benim karar veremediğim nokta ise.

Burda yani kv de kalsam mı .
Evime mi gitsem bilmiorum.

Kv çok sorunlu çokkkkkk beni çok yoruyor ruhen zihnen bedenen eski konulardan bilenleriniz vatdır belki.

Bu gebelik süresinde de afedersiniz ama tabiri caizse iyice azıttı resmen bebeğimi kıskanıyor ve bunu gözüme gözüme sokuyor.

Ben ya sabır deyip kalmalımıyım?
Gitmelimiyim bilmioruum.

Burda yemeğimi yiyorum beslenebiliyorum ama evde yukarıda da belirtiğim gibi düşünmek bile istemiyorum.....

Sizce.....
senle aynıydım evde su dahi içemiyordum akşama kadar ya aç bekliyordum ya da komşumla dışarı çıkıp bişeyler yiyordum eşim işten gelince de akşam hep dışarda temiz havada yiyodum 3.5 -4 aylık olunca mide bulantısı filan kalmadı sende evine git dediklerimi yap temiz havaya çık dışarda ye

Kızlar yine ne yapacağını bir türlü kestiremeyen ve size ihtiyaç duyan ben....

Gebeyim ve evimden ciddi anlamda tiksinmiş durumdayım.
Evimde yiyemiyor içemiyor hep istifra ediyor ve hep bir huzursuz bi ben var.

Hani kapılarım pencerelerim eşim kendi giysi dolabım bile kokıyor gibi geliyor.

1 haftalığına kv ye gemiştik burdada kötüyüm istifralar halsizlikler var ama evimdeki kadar asla değil.

Dr m bir aya geçer biraz sabret dedi.

Benim karar veremediğim nokta ise.

Burda yani kv de kalsam mı .
Evime mi gitsem bilmiorum.

Kv çok sorunlu çokkkkkk beni çok yoruyor ruhen zihnen bedenen eski konulardan bilenleriniz vatdır belki.

Bu gebelik süresinde de afedersiniz ama tabiri caizse iyice azıttı resmen bebeğimi kıskanıyor ve bunu gözüme gözüme sokuyor.

Ben ya sabır deyip kalmalımıyım?
Gitmelimiyim bilmioruum.

Burda yemeğimi yiyorum beslenebiliyorum ama evde yukarıda da belirtiğim gibi düşünmek bile istemiyorum.....

Sizce.....
Ruhen bunaltıyorsa sırf yemeğini yiyorsun diye orda kalmanın anlamı yok.Başka bir çözüm bulunabilir.

Doktorunuz ucak yolculuğuna izin veriyorsa ailenizin yanına gidin. Zaten çocuk dogunca inanin hiç birşeye ve kimseye zqman ayiramayacaksiniz

Back
X