- 23 Ekim 2020
- 749
- 871
- 53
Konudan bağımsız merak ettim hangi dizideDizi senaristimühendislikle uzaktan yakından alakası yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konudan bağımsız merak ettim hangi dizideDizi senaristimühendislikle uzaktan yakından alakası yok
Ahaha yaa benimki de evlenip şehir değiştirmeden önce çalıştığım iş yerinin müdürü olduğumu söylüyor herkeseBenim kv demde benim mesleğimi abartarak söylüyor herkese hahshshshs. Ben yüksek lisans mezunuyum eşim lise. Benimle çok gurur duyuyor herkese benim gelinim yüksek okul mezunu diye anlatıyor hshshdjddj. Ben dış ticaret ile uğraşıyorum herkese benim gelinim bakanlarla çalışıyor diyor![]()
En azından itiraf etmis hayranlığınıAnne öyle anlatma ben o işi yapmıyorum ki diyorum arkadaşlarımın arasında havam oluyor en okumuş sensin diyor![]()
Ay o öyledir bayılır beni övmeye.En azından itiraf etmis hayranlığını![]()
demi hahshshshshs ama kötü niyetle demiyordur. benim gelinim donanımlı manasında konuşuyordurAhaha yaa benimki de evlenip şehir değiştirmeden önce çalıştığım iş yerinin müdürü olduğumu söylüyor herkeseHem de müdürlüğü bırakıp bize gelin geldi diye millete hava atıyo sözde ama beni enayi pozisyonuna düşürüyor farkında değil.Müdür olsam niye bırakim skshdh
Tabi tabi aynı anda hem beni, hem böyle biriyle evlenen oğlunu, hatta müdürlüğü elinin tersiyle iterek bu aileye geldiğim için ailesini bile övmüş oluyordemi hahshshshshs ama kötü niyetle demiyordur. benim gelinim donanımlı manasında konuşuyordur![]()
Bilgisayar programcılığı ile ilgili bir kursa vb gitmiş mi ? Öğretmen dese çalıştığı okul, bankacı dese çalıştığı banka sorulur çünkü.O zaman şey desin mesela öğretmen? Ya da bankacı desin. Neden benimkini söylüyor bir de detay vererek yazılımcı filan diye.![]()
Hayır bilgisayar ile de alakası yok.Bilgisayar programcılığı ile ilgili bir kursa vb gitmiş mi ? Öğretmen dese çalıştığı okul, bankacı dese çalıştığı banka sorulur çünkü.
Öyle zaten daha önce de yazdım. benim mesleğimi söylüyor olmasından rahatsızım.Bana siz kv yalan söylemesinden değilde, mühendis demesinden rahatsız oldunuz gibi geldi nedense![]()