Kv yapmacıklığı!!

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.300
13.963
298
bugün Berat kandili olduğu için kv me gitmek zorunda kaldım malesef.
Daha önce konu açmıştım doğum yapalı 45 gün olmuş kadın bikere doğumda geldi daha da ne aradı ne sordu. Aramızda 10 dk mesafe var. Hadi beni bırakın kendi oğlunu bile arayıp birşeye ihtiyacın var mı gel bu akşam yemeği bende ye demedi.
Her neyse bugün de eşim ben çok üzülüyorum anneme gidelim bugün kandil. Beni kırma dedi. Bende kırmak istemedim çünkü o da beni hiçbir zaman kırmadı. Gittim ama o kadar da diken üstünde orurdum ki.
Girer girmez zorla mı geldin yoksa isteyerek mı diye sordu. Niye sorguluyorsun dedim geldim işte!
Neyi soruyorsun daha?
Fenalaşmış numarası yaptı(torununu görünce) sözde çok sevindi çok özledi. Ulan özleyen insan bikere aramaz mı çocuk nasıl diye?saçma sapan tavırlar,hala bana biz burnuna süt sıkardık,biz kahvaltıya 2 aylıkken başlardık,biz de büyüttük şöyle yaptık diyip durdu. Sesimi çıkarmadım çünkü çok boş kafa yormaya gerek yok.
Allahım nasıl insanlar var gerçekten şaşırıyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre verir umarım. Hepinizin kandili mübarek olsun..

Seninkide. Tipik KV işte...
Bence takma... daha yeni doğum yapmışsın bebişinle güzel günlerinin tadini cikart

not: Süt buruna sikma olayıni alman ebelerde yapiyor. Yagli olduğu icin ici nemleniyor galiba.
Kafama takacağım bir insan değil aslında ama mecbur kalınca sinir oluyorum. Daha bugün düşündüm başına bişey gelsin bi çorba bile yapmam diye. Yine de yapmam.

arkadaşımın kayınvalidesinin yaptıklarını duyduktan sonra kv kelimesi duyduğum anlar sünirim tepeme çıkıyor. Aman neyseki siz sadece bi kaç saatlik katlandınız boşverin. İletişimi kesmwk en güzeli zaten. Gelmwzse gelmesin çok lazımdı takmayın boşverin
burda cok acaip konular okuduk torununu emzirmeye calisani bile okudu bu gozler ama arkadasinizin kv si daha farkli birseymi yaopti acaba cidden merak ettim

bugün Berat kandili olduğu için kv me gitmek zorunda kaldım malesef.
Daha önce konu açmıştım doğum yapalı 45 gün olmuş kadın bikere doğumda geldi daha da ne aradı ne sordu. Aramızda 10 dk mesafe var. Hadi beni bırakın kendi oğlunu bile arayıp birşeye ihtiyacın var mı gel bu akşam yemeği bende ye demedi.
Her neyse bugün de eşim ben çok üzülüyorum anneme gidelim bugün kandil. Beni kırma dedi. Bende kırmak istemedim çünkü o da beni hiçbir zaman kırmadı. Gittim ama o kadar da diken üstünde orurdum ki.
Girer girmez zorla mı geldin yoksa isteyerek mı diye sordu. Niye sorguluyorsun dedim geldim işte!
Neyi soruyorsun daha?
Fenalaşmış numarası yaptı(torununu görünce) sözde çok sevindi çok özledi. Ulan özleyen insan bikere aramaz mı çocuk nasıl diye?saçma sapan tavırlar,hala bana biz burnuna süt sıkardık,biz kahvaltıya 2 aylıkken başlardık,biz de büyüttük şöyle yaptık diyip durdu. Sesimi çıkarmadım çünkü çok boş kafa yormaya gerek yok.
Allahım nasıl insanlar var gerçekten şaşırıyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre verir umarım. Hepinizin kandili mübarek olsun..
jameya onu oyle kabullen ve rahat et senim icin en iyisi bu birde aman sukret bak burda neler okuyoruz gelip tepende seni rahatsiz etmiyor en azindan napiyim artik en iyi tarafi bu olsa gerek

burda cok acaip konular okuduk torununu emzirmeye calisani bile okudu bu gozler ama arkadasinizin kv si daha farkli birseymi yaopti acaba cidden merak ettim
Ay tipik kaynana işte ama yakınıma yapılınca daha bi sinir olunuyor işte :sinirli: kendini iyi gübi gösterip ağlayarak karın bana haksızlık ediyor halbuki ben meleğim diyenlerden işte. Daha çok şeyler varda kandil kandil dedikodu yapmayayım :)

arkadaşımın kayınvalidesinin yaptıklarını duyduktan sonra kv kelimesi duyduğum anlar sünirim tepeme çıkıyor. Aman neyseki siz sadece bi kaç saatlik katlandınız boşverin. İletişimi kesmwk en güzeli zaten. Gelmwzse gelmesin çok lazımdı takmayın boşverin
Gelmesine gerek yok zaten evde bayıldım bana yemek lazım mı annem diye sordu.
Bebeğimin kafasina un dökmüş ömrü uzun olsunmuş saçma sapan işler ya :KK62:

Ay tipik kaynana işte ama yakınıma yapılınca daha bi sinir olunuyor işte :sinirli: kendini iyi gübi gösterip ağlayarak karın bana haksızlık ediyor halbuki ben meleğim diyenlerden işte. Daha çok şeyler varda kandil kandil dedikodu yapmayayım :)
dogru cok haklisiniz yakinina yapilinca farkli oluyor dediginiz gibi ama ne yazikki kv geneli bu sekilde Allah akil fikir versin insallah

Aynen öyle.
Boş tenekeden çok ses çıkar. Mecburen geldim diyememişsin ama biliyor ya işte o yeter ona..

Kuduruyorlar onlara akıl danışılmamasına. Yönetemedikleri için sinir oluyorlar..
2 aylık bebeğe ne kahvaltısı? Onun midesinden sindirim sisteminden ne olur? Allahım ne cahillik..

Benim 1 buçuk yaşındaki çocuğum kuru üzümü sindiremiyor bütün yutunca olduğu gibi çıkıyor. Nerede kaldı 2 aylık bebeğe zeytin peynir??

Aynen öyle.
Boş tenekeden çok ses çıkar. Mecburen geldim diyememişsin ama biliyor ya işte o yeter ona..

Kuduruyorlar onlara akıl danışılmamasına. Yönetemedikleri için sinir oluyorlar..
2 aylık bebeğe ne kahvaltısı? Onun midesinden sindirim sisteminden ne olur? Allahım ne cahillik..

Benim 1 buçuk yaşındaki çocuğum kuru üzümü sindiremiyor bütün yutunca olduğu gibi çıkıyor. Nerede kaldı 2 aylık bebeğe zeytin peynir??

Ya dengesiz işte. Kendi oğluna tavuk vermiş yumurta vermiş adamın midesi şuan berbat. Söyleyince de ne alakası car diyorlar.
Evet verdiği akılları dikkate almıyorum çünkü hayatımda bu kadar boş konuşan birini daha tanımadım.
İstiyor ki dediğini yapiym. Bende yapmayınca triplere giriyor. Koskoca kadınsın işine bak diyesim geliyor da kalp kırmak istemiyorum.
Allah bana sabır versin bigün çok fena patlicam ya neyse.

jameya onu oyle kabullen ve rahat et senim icin en iyisi bu birde aman sukret bak burda neler okuyoruz gelip tepende seni rahatsiz etmiyor en azindan napiyim artik en iyi tarafi bu olsa gerek

Ben yüz cermediğim için gelmiyor evet :)
Bikere dediğini yapsam tepeme çıkar zaten. Mesafemi koruyorum yine. Ama böyle yapmacık hareketlerine de gelemiyorum. Elbette kabul ettim o şekilde ama sinirlerim de bozulmuyor değil :)
Ah eşimin hatrı olmasa neler söylerdim de yuttum resmen içimde patladı :))

Ben dediydim şükür namazı kıl diye :KK70:
Eşin anlamadı mı tavırlarının sahte olduğunu, onun için üzülüyordun çünkü.

Eşim biliyo zaten ama napsın avunuyo işte. İstiyor ki biraz olsun sevsin sevinsin.
Eşim çok merhametli yapmacık olduğunun farkında ama onu o şekilde kabul etti.
Kendi de söylüyor napiym annem işte bu yaşıma getirdi nankörlük yapamam o şekilde kabul ediyorum. Sende gel beni yalnız bırakma diyince de kıyamıyorm üzülüyor. Üzüldüğünü de söylüyor açık açık :(

Seviyorduysan arayıp konussaydin keşke deseydiniz. İnsanlar niye saçma sapan hallere girer? Neden mutlaka karşıdakinin sinirlerini kasiyayim diye uğraşır. Yorum gelmiş sev ötesine niye karışıyorsun? Gelin size ne etti gardaş yani. İlla ki ortalığı bulandiracaklar. Benim kv öyle sakil bir insan değildir şükür. Hakkını yemem. Gelinle uğraşan bir kvim olmadığı için hani örneği var diye iki katı daha şaşırıyorum demek ki olabiliyormus. Neden zorluyorlar yani? Çok saçma. Siz canınızı sıkmayın zaten dislisiniz belli bırakın konuşsun. Bildiğinizi yapın ne olacak. Geleceğin kvleri siz de akıllı olun yazık. Ben de dahil.

Gelmesine gerek yok zaten evde bayıldım bana yemek lazım mı annem diye sordu.
Bebeğimin kafasina un dökmüş ömrü uzun olsunmuş saçma sapan işler ya :KK62:
Bebeğinin kafasına un mu dökmüş :KK57:
Bence bebeğinle kayinvalideni yalnız bırakma . Bazı geri kafalı insanlar iki aylık kahvaltıya da başlar ,başka saçmalıklar da yapar .kolunu bacağını çekenleri de duydum ,boyu uzun olsun diye :KK57: aman dikkat ! Ayrıca hiç arayıp sormayıp ,ilk gördüğünde ayılıp bayılan kayınvalide modeli çok tehlikeli :) oğluna oynuyor ..yavrum ben görüşmek istiyorum ,bu gelin yüzünden uzak duruyorum mesajı :)

Back
X