- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.963
- 298
bızlerınde gelınler ıcın demode oldugumuz zamanlar gelecek...onlarda bize cahil diyecek...neyse alıştarayım kendimi.
Dedirtmezsinolur biter :) zor bişey değil karışmamak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bızlerınde gelınler ıcın demode oldugumuz zamanlar gelecek...onlarda bize cahil diyecek...neyse alıştarayım kendimi.
Abbov fenaymis cidden. Eşiniz tek çocuk mu? Kadının kendine ettiğini kimse etmiyor ya.
Canım 2 aylık bebeğe kahvaltı başlanmalı diyor. Büyütmüş olabilir onun gibi büyütmek zorunda değilim. Sorun yaptığım şey yapmacık davranması 35 gün olmuş çocuğu görmeyeli ne arayıp sormuş ama görünce ayılıp bayılıyor. Ben hiç bir zaman (saçma sapan hareketlerine rağmen) evime geldiği için sorun yaratmadım.kayınvalıde arıyor ogluna duskun oluyor...aramıyor nıye aramıyor...yanlıs anlamayında ılla yakınacak birseyler bulana kadar bırazda ıyı seylere odaklanın...tabıı burası dertleşme sayfası...yanlıs anlasılmak ıstemem ama sunu anladım ne gelın kayınvalıdeye nede kayınvalıde gelıne yaranıyor...herkesın farklı yetışme donemı olmus...he diyip gecip zatan bıldııgnızı yapıyormussunuz ozaman sorun nekı...ayrıca eskılerınde herseyı yanlıs kotu dıye birşeyde yok..netıcede cocukta buyutmusler.tecrube denende birşey var...
İnanamıyorum ,Allah güç kuvvet versin ..
Küçücük bebeğin bağırsaklarını patlatacak ..
Esin madem herseyin farkında ,neden küçücük çocukla peşinden sürüklüyor ki seni? Görmüyor mu her seferine yaşadığın şeyleri ?
Daha fazlasına maruz kalmam tamam hatrı var ama bir yere kadar. Bu zaten sondu ben eğer bir daha bir mevzu yaşarsam bir daha gitmeyeceğimi söyledim. Ve bu konuda çok netim. 4 senedir bu kadının tripleri saçma sapan hareketleri ile uğraşıyorum.En acısıda daha fazlasına bile maruz kalabiliyorsunuz eşinizin ailesi tarafından.. Eşinizde sizinle beraber herşeyi yaşıyor. Sonra da sizi atıp onları sarabiliyor. Bir kadın kendini cok iyi yetiştirmeli..oscarlik oyuncu olmalı. Eger biz degıilde kv se bu oscarlik oyuncu ne yazıkkı yandıgımızın resmidir....
Elbette ki daha büyük bir iyilikYerinizde olsaydım gelmedigi için çok mutlu olurdum bence sizde umursamayın gelmemesi daha büyük bir iyilik![]()
2 aylık bebek ve kahvaltı.
Benim kayınvalidem oğlum 4 aylıkken baklava yedirmeye çalışıyordu suçüstü yakalandi :/ tipik kaynana işte. Eşin sana iyiymiş onun hatrı için ayda bir iki katlaniyorsun:) bol sabır diliyorum.
İşin zor canımbugün Berat kandili olduğu için kv me gitmek zorunda kaldım malesef.
Daha önce konu açmıştım doğum yapalı 45 gün olmuş kadın bikere doğumda geldi daha da ne aradı ne sordu. Aramızda 10 dk mesafe var. Hadi beni bırakın kendi oğlunu bile arayıp birşeye ihtiyacın var mı gel bu akşam yemeği bende ye demedi.
Her neyse bugün de eşim ben çok üzülüyorum anneme gidelim bugün kandil. Beni kırma dedi. Bende kırmak istemedim çünkü o da beni hiçbir zaman kırmadı. Gittim ama o kadar da diken üstünde orurdum ki.
Girer girmez zorla mı geldin yoksa isteyerek mı diye sordu. Niye sorguluyorsun dedim geldim işte!
Neyi soruyorsun daha?
Fenalaşmış numarası yaptı(torununu görünce) sözde çok sevindi çok özledi. Ulan özleyen insan bikere aramaz mı çocuk nasıl diye?saçma sapan tavırlar,hala bana biz burnuna süt sıkardık,biz kahvaltıya 2 aylıkken başlardık,biz de büyüttük şöyle yaptık diyip durdu. Sesimi çıkarmadım çünkü çok boş kafa yormaya gerek yok.
Allahım nasıl insanlar var gerçekten şaşırıyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre verir umarım. Hepinizin kandili mübarek olsun..
Bir buçuk aylık bebeğime zararlarını anlatmama rağmen zorla bal vermiş bi kv sahibim ve vermeden önce hemşire özellikle söyledi allah korusun şoka girip ölebilir bile dedi dedim tamam deyip mutfağa geçti emziğini olduğu gibi bala bulamış lak diye çocuğun ağzına tıktı bunu yaparken de ohh öl inşallah dedi ama çok seviyor torununu oğluna karşı2 aylık bebeğe kahvaltı vermeye çalışması yanlış tabi ki ama anlatsanız anlamaz mı?doktorların bunu yanlış bulduğunu,artık
çocuk beslenmesinde anne sütünün önemini vs vs.bu kadar anlayışsız olduğunu zannetmiyorum,yeterki tatlı dille anlatılsın.
kafasına un sürmesine gelince,başta öyle bir yazmışsınız ki,okuyan 1 kilo unu,bebeğin kafasına boca etmiş sanır.eliyle sürmüş.en fazla 1 kaşık undur.saçma ama eskilerden beri yapılan şeyler bunlar.bu kadar takılacak birşey yok.
bebeğin burnuna anne sütü damlatmakta,aynı böyle.üstte bir arkadaşın yazdığı gibi,başka ülkelerde özellikle yapıyorlar.
not:babanne sizi ,sizde onu sevmeyebilirsiniz.ama hiç bir babannenin,bile isteye torununa,kendi canından kanından,olan bir canlıya zarar vermek isteyeceğini zannetmiyorum.
Onu diyorum beni aramıyor diye konu yapabilirim. Sebepsiz yere konuşmuyor değiliz cunku.Neyini konu yapacaksınız ki zaten konuşmuyormuşssunuz![]()
Yalnız bu bizdede yapılır hatta eşimin yeğenine yapmıştım aynısını onda bisey yok da sana çok battığı için herşeye sinir oluyorsun artık da kendine sıkıntı yaratma anneliginin keyfini çıkar sigara konusunda ve yemek konusunda haklısın ama dediğim gibi kendini yorma düşünüpNe bileyim bişeyler yaptı eşime bi poşete bir kaşık un koymuş (ne yapacaksam)
İki tane de yumurta verdi.
Öyle diyorum zaten pek dikkate almıyorum dinlemiyorum.
Ama yaptıkları sinir bozucu
Yalandan ayılıp bayılmalar fenalaşmalar ağlamak için zorlamalar.