Kv ye temizlik

kv diniz drumu yok mu temizlikci cagırsın yada sizler verin yarı yarıya böyle zamanlarda
benim kv 70 yaşında kendi temizliğini kendisi yapıyor ben çalışıyorum kendi evimi zor süpürüyorum ki öyle dört dörtlk temızlık hayal benım için bu ay günü var misafirleri gelcek temizlik yapmadım dedi e benım cocugada bakıyor. bende yardım ederım sana anne dedim. ama kadın sen zaten çalışıyorsun temızlıkcı tutayım kızım dedi. geçenlerde wc banyo temızlıgını begenmedıgım ıcın ben temızledım onunkını ama istiyerek yptım.
böyle durmadan her temızlıgı bana yaptırmaya kalksa kotu nıyet sezsem asla yapmam sizde böyle yapın.

İşte zaten iyi niyetle yaklaşsa kimse sorun etmez bence de. Ben bir hafta memleketlerine giderim ertesi gün viledayı süpürgeyi çıkarır ortaya. Ortalık b...k götürür sanırsın. Öyle olunca insanın içinden gelmiyor işte

benimki de her gittiğimde fayanslar silinecek deyip duruyordu... yaparsın bir ara dert etme diyordum... yok anlıyor mu anlamıyor eşime dönüp oğlum pazar günü gelsen de yapsan dedi...(oğlum sana söylüyorum gelinim sen anla artık) aman anne kimden medet umuyorsun oğlun yapacak olsa kendi evine yapardı. yardımcı tut ... çalışıyorsun zaten birde evin temizliği ile mi uğraşacaksın dedim... o gün bugündür temizlik lafı etmiyor. etmessinde... ben kimsenin hizmetçisi değilim...
madem yerinden kalkamayacak durumda kayınvalideniz yardımcı tutsun o da... siz nereye kadar yapacaksınız. hadi siz olmasanız ne olacaktı... size mi güvenmiş göbeği şişirken...

Yemin ederşm bayıldım sözlerinize :))) cuk oturmuştur

Merhaba kızlar. Geçen haftalarda kvmin evine temizlik yaptık eltimle beraber. Kv aşırı şişman şu tlcdekiler gibi nerdeyse. Neyse ondan dolayı temizlik işini bize devretmiş durumda. Ama sıkıntı şu ki hayrına yaptığımız temizliģi burnumuzdan getiriyor onu yaptınız mı bunu yaptınız ayyyy baygınlık geldi resmen. Sanki hizmetçiye yaptırır gibiydi. Bayram da yaklaşıyor yine isticek eminim temizlik yapılmasını. Ne yapmalıyım sizce ?
Yapmayın o zaman sizde işim var diyin birde tlcdeki kadınlar gibi kilolu diyorsunuz siz böyle yaptıkça o kadın daha çok kilo alır bırakın kendi yapsın işini azıcık hareket etsin !!

Çocuklari birleşsin versinler para bir temizlikçi tutsunlar madem gitmek istemiyorsunuz

Back
X