kv yetmezmis gibi bide.kp.laf yetistiriyo biktim

canim iyi insan olsalar ayni evdede yasanir ama boyle sinsi art niyetli insanla yasamak zor malesef
Ben yasamam sanirim çünkü ben isime karisilmasindan hoslanmam, evim konusunda hassasim kimseyle paylasamam ozelime düşkünüm.yani esim tv izlerken ben kitap okuyabilmeliyim
Kısıtlanmıs bir hayatı kimse istemez

Sen 9 da geldin, uzerine yemek yiyip uyuyakaldigina gore, gecenin kacinda gelmiste yemek istiyor KP? Pisbogaz, bir de ogluna sikayet ediyor, kadinlarin adi cikmis!

tutuyo da isine.gelmiyobacigimi yakalamya calisiyolar ya ufaktan bi sebeb icin bi kadin hmn kocasina sikayet edilrmi yerbiyesiz herif
Anlaşıldı tel den yazıyorsunuz
Ama Allah rızası için biraz özen ya ne kadar hata var yorumlarınızda
Anlayana kadar. ..

Konunuza gelince merak ettim Eşinizin başka kardeşi yok mu
Hepsi birleşip bişeyler yapabilirler

aynen öyle...

Ben eşime bile yemek hazırlamam canım istemezse, ki işten gelir kendi kurar sofrasını yer, kaldırır genelde. Kv ile Kp in hizmetçisi misin? Adamın karısı var, oğlu var. Kendi eli ayağı da var. Yüzsüz ya!

Kv hazırlasin töbe tobe

baska kardesi yok kv koyde kp burdaydi bi kac gun o yuzden

ev alicaz alahin.izniyle.o.zaman rahatlicamda dublex olcak.esim onlarin bana doldurdgunu.dusnmuyo ona gore cok.iyi kalpliler ama.oyle.degiller bn ne mal olduklarini biliyorum ama ispatlayamiyorum

Bu dublex olan evde de altlı üstlü oturmayacaksınız değil mi?
Öyleyse eğer hiçbir şey değişmeyecek çünkü.

Kv ve Kp ile oturan geline Külkedisi yada Besleme muamelesi yapılmayacağını öğreten bir kurs falan açsalar süper olur bence.
İşten gelip uyuyan kişi kendi kızları olsa parmak ucunda yürür ses etmeden gerekirse aç karnına bile yatarlardı.
Ama adı üstünde Gelin yani gelmiş ve iş görmek zorunda nefes almak dışında yaptığı her davranış SAYGI belirtisi olarak ölçülür ve en ufak bir davranış hatasın da saygısız olarak damgayı yer ve ömür billah öyle gider.
Çünkü o Kv ve Kp de kendi Kv ve Kp aynılarını gördükleri için bilinç altların da psikolojik sorunlar yatar yıllarca intikam alma duygusu ile eve gelecek gelini beklerler ve işte GELİN GELDİİİİİ....Allah yar ve yardımcınız olsun.

bu ne rezillik ya kalksin karisi hazirlasin sen hizmetcisimisin utanmadan dedikoducu kadinlar gibi birde ogluna mi yetistiriyor terbiyesiz herif. Orda kocan gaza gelip iki tane yapistirsa suratina yada bagir cagir kavge etseniz sevincten 4 kose olur ikiside. Resmen ahlaksizlik su yaptiklari sen kocanla evlisin kocanla elin anasina elin kocasina bakmak la yukumlu degilsin. Hem calisiyorum diyorsun cik baska eve ne cekiyorsun o insanlarin kahrini. Sen 10 kere yemek hazirlasan 1 kere boyle olsa yine yaranamazsin yine yaranamazsin, nankor Allah korkusu olmayan vicdansiz yobazlardan ne bekleyeceksin.

Dublex evin ne farki var?

Kizlar evlenmeyin artik soyle bagimsizligini kazanamamis adamlarla

Ne bu ana meraki ya bu adamlarda.

nefret ediyorum onlardan icleri bulgur kazani gibi kayniyo kendileri yan gelip.yatsin biz yapalim.herseyi benim.saf kocam.goremiyo bunlarin ne mal olduklarini benim.arami bozmaktan baska isleri yok ah canim bosanma.asamalarina.geldim yok yok bu adam bunlarin yuzlerini goremiyo gercek yuzlerini

Hayir eli ayagi tutan bir insan neden yemegini baskasi hazirlasin ister. Tiksiniyorum bu tip orta yaslilardan yeminlen!

Bu dublex olan evde de altlı üstlü oturmayacaksınız değil mi?
Öyleyse eğer hiçbir şey değişmeyecek çünkü.
Beraber oturacaklarmis zira cok vefali kocasi anasini babasini birakamazmis zaten konu sahibi de kocacigini dublekse zar zor ikna etmis ayrı oturmaya razi değilmiş!

Zikkim yesin! Hizmetcisi mi varmis? Duysan da kalkmak zorunda degilsin, kalksan da yemek hazirlamak zorunda degilsin. Saygisizlar

Yani keske biz sana burdan yardm edebilsek

Ama bisey degisecegini sanmam.siz o evde kayinbabanin bogazini doyurmak kaynanaya hizmet etmek icin varsiniz.cok uzgunum

Esini seven adam ezdirmez kimseye.

Allah yardimciniz olsun.yani ben annecimle anlasamazken elin anasini danasini cekmek zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…