Ben yasamam sanirim çünkü ben isime karisilmasindan hoslanmam, evim konusunda hassasim kimseyle paylasamam ozelime düşkünüm.yani esim tv izlerken ben kitap okuyabilmeliyimcanim iyi insan olsalar ayni evdede yasanir ama boyle sinsi art niyetli insanla yasamak zor malesef
Anlaşıldı tel den yazıyorsunuztutuyo da isine.gelmiyobacigimi yakalamya calisiyolar ya ufaktan bi sebeb icin bi kadin hmn kocasina sikayet edilrmi yerbiyesiz herif
aynen öyle...Kusura bakma da aynı evde oturmayi kabul eden insan esinin anaci olduğunu anlamasi gerekir
Bir yanda anasi babasindan ayrilmiyor bi yandan hem ona ve ailesine hizmet edecek, hem calisarak hayatını kolaylastiracak hem de ggeceleri gonlunu hos edecek bir kadin bulmuş neden rahatsiz olsun ki
Eger sorun varsa anasi babasi degildir onlara göre
Kv ya da kp yemek hazırlamadi mi dedi, açıklaman "ben senden baskasina hizmet etmek zorunda degilim" olmali
Seni suclu bulursa da sor bakalim senin ailenle yasasa ve hizmeti o gorse ne dusunur?
Şu olgunlasmamis oglan cocuklarini nereden buluyorsunuz Allah askina?
Ben eşime bile yemek hazırlamam canım istemezse, ki işten gelir kendi kurar sofrasını yer, kaldırır genelde. Kv ile Kp in hizmetçisi misin? Adamın karısı var, oğlu var. Kendi eli ayağı da var. Yüzsüz ya!kizlar iyi aksamlar sanki hic derdim yokmus gibi kaynana yetmezmis.gibi birde kayinpeder bozdu sinirimi az cok bahsetmistim.daha once birlikte yasiyorum die dun gece koyden gelmis beyefendi bnde saat 9da isten ciktim cok yogun calistigim yer yemek ediktn.sonra uyuya kalmisim yatak odamin isigi acil kalmis oda gelmis isigimi acik goeunce esime gelinn isigi acik kalkmadi bn gelince yemek hazirlamadi.die esime.soylemis ayni sini kaynanamda yapipdi herseyi.esime.yetistiriyodu bide bua basladi.sinirden kudurdum ya her zaman hazirliyprum yemegini bigin yapmadik.die.esime.yetistirmek.zorndami kizlar bn bunlarla.nasil basa cikacam ya :-(
Kv hazırlasin töbe tobekizlar iyi aksamlar sanki hic derdim yokmus gibi kaynana yetmezmis.gibi birde kayinpeder bozdu sinirimi az cok bahsetmistim.daha once birlikte yasiyorum die dun gece koyden gelmis beyefendi bnde saat 9da isten ciktim cok yogun calistigim yer yemek ediktn.sonra uyuya kalmisim yatak odamin isigi acil kalmis oda gelmis isigimi acik goeunce esime gelinn isigi acik kalkmadi bn gelince yemek hazirlamadi.die esime.soylemis ayni sini kaynanamda yapipdi herseyi.esime.yetistiriyodu bide bua basladi.sinirden kudurdum ya her zaman hazirliyprum yemegini bigin yapmadik.die.esime.yetistirmek.zorndami kizlar bn bunlarla.nasil basa cikacam ya :-(
baska kardesi yok kv koyde kp burdaydi bi kac gun o yuzdenAnlaşıldı tel den yazıyorsunuz
Ama Allah rızası için biraz özen ya ne kadar hata var yorumlarınızda
Anlayana kadar. ..
Konunuza gelince merak ettim Eşinizin başka kardeşi yok mu
Hepsi birleşip bişeyler yapabilirler
ev alicaz alahin.izniyle.o.zaman rahatlicamda dublex olcak.esim onlarin bana doldurdgunu.dusnmuyo ona gore cok.iyi kalpliler ama.oyle.degiller bn ne mal olduklarini biliyorum ama ispatlayamiyorum
Kv ve Kp ile oturan geline Külkedisi yada Besleme muamelesi yapılmayacağını öğreten bir kurs falan açsalar süper olur bence.kizlar iyi aksamlar sanki hic derdim yokmus gibi kaynana yetmezmis.gibi birde kayinpeder bozdu sinirimi az cok bahsetmistim.daha once birlikte yasiyorum die dun gece koyden gelmis beyefendi bnde saat 9da isten ciktim cok yogun calistigim yer yemek ediktn.sonra uyuya kalmisim yatak odamin isigi acil kalmis oda gelmis isigimi acik goeunce esime gelinn isigi acik kalkmadi bn gelince yemek hazirlamadi.die esime.soylemis ayni sini kaynanamda yapipdi herseyi.esime.yetistiriyodu bide bua basladi.sinirden kudurdum ya her zaman hazirliyprum yemegini bigin yapmadik.die.esime.yetistirmek.zorndami kizlar bn bunlarla.nasil basa cikacam ya :-(
bu ne rezillik ya kalksin karisi hazirlasin sen hizmetcisimisin utanmadan dedikoducu kadinlar gibi birde ogluna mi yetistiriyor terbiyesiz herif. Orda kocan gaza gelip iki tane yapistirsa suratina yada bagir cagir kavge etseniz sevincten 4 kose olur ikiside. Resmen ahlaksizlik su yaptiklari sen kocanla evlisin kocanla elin anasina elin kocasina bakmak la yukumlu degilsin. Hem calisiyorum diyorsun cik baska eve ne cekiyorsun o insanlarin kahrini. Sen 10 kere yemek hazirlasan 1 kere boyle olsa yine yaranamazsin yine yaranamazsin, nankor Allah korkusu olmayan vicdansiz yobazlardan ne bekleyeceksin.kizlar iyi aksamlar sanki hic derdim yokmus gibi kaynana yetmezmis.gibi birde kayinpeder bozdu sinirimi az cok bahsetmistim.daha once birlikte yasiyorum die dun gece koyden gelmis beyefendi bnde saat 9da isten ciktim cok yogun calistigim yer yemek ediktn.sonra uyuya kalmisim yatak odamin isigi acil kalmis oda gelmis isigimi acik goeunce esime gelinn isigi acik kalkmadi bn gelince yemek hazirlamadi.die esime.soylemis ayni sini kaynanamda yapipdi herseyi.esime.yetistiriyodu bide bua basladi.sinirden kudurdum ya her zaman hazirliyprum yemegini bigin yapmadik.die.esime.yetistirmek.zorndami kizlar bn bunlarla.nasil basa cikacam ya :-(
nefret ediyorum onlardan icleri bulgur kazani gibi kayniyo kendileri yan gelip.yatsin biz yapalim.herseyi benim.saf kocam.goremiyo bunlarin ne mal olduklarini benim.arami bozmaktan baska isleri yok ah canim bosanma.asamalarina.geldim yok yok bu adam bunlarin yuzlerini goremiyo gercek yuzlerinibu ne rezillik ya kalksin karisi hazirlasin sen hizmetcisimisin utanmadan dedikoducu kadinlar gibi birde ogluna mi yetistiriyor terbiyesiz herif. Orda kocan gaza gelip iki tane yapistirsa suratina yada bagir cagir kavge etseniz sevincten 4 kose olur ikiside. Resmen ahlaksizlik su yaptiklari sen kocanla evlisin kocanla elin anasina elin kocasina bakmak la yukumlu degilsin. Hem calisiyorum diyorsun cik baska eve ne cekiyorsun o insanlarin kahrini. Sen 10 kere yemek hazirlasan 1 kere boyle olsa yine yaranamazsin yine yaranamazsin, nankor Allah korkusu olmayan vicdansiz yobazlardan ne bekleyeceksin.
canim maddi olar hersey esimin ve benim.elimde onlarin bir kurus.katkisi yok olsada kendilerineDublex evin ne farki var?
Kizlar evlenmeyin artik soyle bagimsizligini kazanamamis adamlarla
Ne bu ana meraki ya bu adamlarda.
Beraber oturacaklarmis zira cok vefali kocasi anasini babasini birakamazmis zaten konu sahibi de kocacigini dublekse zar zor ikna etmis ayrı oturmaya razi değilmiş!Bu dublex olan evde de altlı üstlü oturmayacaksınız değil mi?
Öyleyse eğer hiçbir şey değişmeyecek çünkü.
Beraber oturacaklarmis zira cok vefali kocasi anasini babasini birakamazmis zaten konu sahibi de kocacigini dublekse zar zor ikna etmis ayrı oturmaya razi değilmiş!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?