kv yetmezmis gibi bide.kp.laf yetistiriyo biktim

aysrsenur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
191
64
13
36
kizlar iyi aksamlar sanki hic derdim yokmus gibi kaynana yetmezmis.gibi birde kayinpeder bozdu sinirimi az cok bahsetmistim.daha once birlikte yasiyorum die dun gece koyden gelmis beyefendi bnde saat 9da isten ciktim cok yogun calistigim yer yemek ediktn.sonra uyuya kalmisim yatak odamin isigi acil kalmis oda gelmis isigimi acik goeunce esime gelinn isigi acik kalkmadi bn gelince yemek hazirlamadi.die esime.soylemis ayni sini kaynanamda yapipdi herseyi.esime.yetistiriyodu bide bua basladi.sinirden kudurdum ya her zaman hazirliyprum yemegini bigin yapmadik.die.esime.yetistirmek.zorndami kizlar bn bunlarla.nasil basa cikacam ya :-(

Eşin onların dolduruşuna gelmiyorsa ; ver cevabını gitsin .

Dün uyuyordum ışığım açık kalmış , sende bile bile kalmadım sanmışsın . Yok öyle bir şey de mesela direkt .

Böyle yüzlerine pat diye söyleyince bir dumur halleri var , tavsiye ederim .

ispatlayamazsın zaten. eşine bir şey söyleme. madem ayrı eve çıkacaksınız sabırlı ol. erkek milleti ailesine toz kondurmaz zaten. kavga ettiğinle kalırsın. sen cevabı onlara ver eşine değil.

esim.e.uyukalmism.dedim oda tamam.dedi ama.sinirimi bozan esime.en ufak hatami.soylemeleri esimi bana karsi koz.olarak kulaniyolar akillarinca
Ayri eve cikin ama oyle dubleks altli ustlu degil apayri bir ev
Ayrıca esin aileci
Hep sen açıklama yapmak zorunda kalmamalisin
Sen esinle evlisin ve kari koca birbirinize karsi sorumlusunuz
Ailesi de kucuk cocuk gibi sikayet edemez sorunu varsa direkt senle muhatap olsunlar
Burada hem seni insan yerine koymamak var hem.de yok saymak var yani senle.ilgili konularda sana danışmalilar kocan senin velin degil
Çalışan bir kadin olarak da yemek vs dert etmesinler kendi karisi hazırlasin bi zahmet onlar seni hizmetçi diye tutmuslar sanki!

Ayri eve cikin ama oyle dubleks altli ustlu degil apayri bir ev
Ayrıca esin aileci
Hep sen açıklama yapmak zorunda kalmamalisin
Sen esinle evlisin ve kari koca birbirinize karsi sorumlusunuz
Ailesi de kucuk cocuk gibi sikayet edemez sorunu varsa direkt senle muhatap olsunlar
Burada hem seni insan yerine koymamak var hem.de yok saymak var yani senle.ilgili konularda sana danışmalilar kocan senin velin degil
Çalışan bir kadin olarak da yemek vs dert etmesinler kendi karisi hazırlasin bi zahmet onlar seni hizmetçi diye tutmuslar sanki!
benimle konusmazlar anlam.veremiyorim kac kere konustum kv bana soyle die yok hemen esime.soyluyolar esimin biliyolarya destek cikcagini esimi kendime.cekemiyorum bu konudabasla dediklerime inanmiyo hep onlar hakli iyi kotulk konduramiyo kv cok sinsi daha onceki konumdada bahsettmaitim kendinden baskasini.susunmez

Sen niye kp e yemek hazırlamak zorundasın? Zaten çalışan insansın oturup yesin ne varsa.

Bir de dubleks ev demişsin. Aynı ev oluyor dubleks biliyorsun değil mi...

Cek resti
Sorunlari bana soylesinler sana sikayet ettikleri zaman benim.gozumde en suclu kisi sensin buna goz yumuyorsun benden ailene saygi bekliyorsun ama ailen de karın olarak bana saygi duymali bu saygıyı gormedigim surece kılımı kipirdatmam sana eşlik yaparim ama onlarla muhatap olmam diceksin

Kusura bakma da aynı evde oturmayi kabul eden insan esinin anaci olduğunu anlamasi gerekir
Bir yanda anasi babasindan ayrilmiyor bi yandan hem ona ve ailesine hizmet edecek, hem calisarak hayatını kolaylastiracak hem de ggeceleri gonlunu hos edecek bir kadin bulmuş neden rahatsiz olsun ki
Eger sorun varsa anasi babasi degildir onlara göre
Kv ya da kp yemek hazırlamadi mi dedi, açıklaman "ben senden baskasina hizmet etmek zorunda degilim" olmali
Seni suclu bulursa da sor bakalim senin ailenle yasasa ve hizmeti o gorse ne dusunur?
Şu olgunlasmamis oglan cocuklarini nereden buluyorsunuz Allah askina?

Sen niye kp e yemek hazırlamak zorundasın? Zaten çalışan insansın oturup yesin ne varsa.

Bir de dubleks ev demişsin. Aynı ev oluyor dubleks biliyorsun değil mi...
ya zaten yemek vardi isitamamis beyefendi ist ye nie konuyu uzatip esime.kaar soylusyosun dimi art niyerli oldukalari herseylerinden belki ama esim goremiyo buni dublex isine gelince bn.ayri eve cikmayi.cok.ugrastim ama.esimi dublexe ikna.edebildim.onlarin emeklilikeri yok.ayri ev zor bizim.icin

Hata yapmışsın ikna etmek ne demek? Evlenen adam ayri ev de acmak zorunda
Valla diyecegim ya susup sikayet etmeyip katlanacaksin ya ayri ev istemekte direteceksin diğer seçeneği söylemiyorum

Kusura bakma da aynı evde oturmayi kabul eden insan esinin anaci olduğunu anlamasi gerekir
Bir yanda anasi babasindan ayrilmiyor bi yandan hem ona ve ailesine hizmet edecek, hem calisarak hayatını kolaylastiracak hem de ggeceleri gonlunu hos edecek bir kadin bulmuş neden rahatsiz olsun ki
Eger sorun varsa anasi babasi degildir onlara göre
Kv ya da kp yemek hazırlamadi mi dedi, açıklaman "ben senden baskasina hizmet etmek zorunda degilim" olmali
Seni suclu bulursa da sor bakalim senin ailenle yasasa ve hizmeti o gorse ne dusunur?
Şu olgunlasmamis oglan cocuklarini nereden buluyorsunuz Allah askina?
ah bilsem bu kadar anaci olduguniu canim ya:-(kv pasif bi insan ne iyiligime.nede kotulugume.karisir zor zamanimda yanimda olmazlar mutlu gunumdede bnde cok.sogugum.onlara karsi boyle sinsi ilduklarini bilsem bastan kabul.etmezdim

Hata yapmışsın ikna etmek ne demek? Evlenen adam ayri ev de acmak zorunda
Valla diyecegim ya susup sikayet etmeyip katlanacaksin ya ayri ev istemekte direteceksin diğer seçeneği söylemiyorum
canim iyi insan olsalar ayni evdede yasanir ama boyle sinsi art niyetli insanla yasamak zor malesef

ah bilsem bu kadar anaci olduguniu canim ya:-(kv pasif bi insan ne iyiligime.nede kotulugume.karisir zor zamanimda yanimda olmazlar mutlu gunumdede bnde cok.sogugum.onlara karsi boyle sinsi ilduklarini bilsem bastan kabul.etmezdim
Ayni evde oturmak teklif edilmesi bile bunu anlamak için yeterlidir

Back
X