kv yetmezmis gibi bide.kp.laf yetistiriyo biktim

Yani keske biz sana burdan yardm edebilsek

Ama bisey degisecegini sanmam.siz o evde kayinbabanin bogazini doyurmak kaynanaya hizmet etmek icin varsiniz.cok uzgunum

Esini seven adam ezdirmez kimseye.

Allah yardimciniz olsun.yani ben annecimle anlasamazken elin anasini danasini cekmek zor

saol canim esimdede suc var onlara yuz veriyiki bunlar buna soyleyebiliyo onlara cok guveniyo anne babasidir tamam.ama bu adam ne.dugunumde nede.simdi bir gram yardimda bulunmamis bi insan yazin bi koye gider bag bahce kisin hep berBeriz ondda yatar sabahtan aksama kadar kv ayni bizde bi katkida bulunalim bu cocuklara demezler islerine.geldigi gibi hersey oh ne guzel.dunya kv cok kurnaz bnle.kendini bie tutuyo az aramizda bi tatasizlik yasansin bnden yuz bulup bisy dyemiyo.direk esime soyluyo aslinda heesey esimin sucu bni.ezdiriyo onlara kars

Zikkim yesin! Hizmetcisi mi varmis? Duysan da kalkmak zorunda degilsin, kalksan da yemek hazirlamak zorunda degilsin. Saygisizlar
bnde sogydum artik onlardan.ayni.evin icinde boguluyorum.sanki.bnciller ya ocagin ustunde ymk vardi isit ya be adam neymis pasaya onune vercem cayini hazirlicakmisim saat olmus 11 deseki bu kiz zaten gec saatlere kadar calisiyo bn isitim yiyeyim demek yok direk esime soylemis ya sanki dusmaniyim bn onun

Esine diyeceksin benden guzellikle rica edilmeden ben bir bardak bile vermem diye
Eger annen baban o.kadar masum ben kotuysem o zaman sen onlara bak yemegini onune koy eger ben gıkımı cikarirsam suclu olduğumu kabul ederim ama sen beni onlara ezdirdigin ve onlar beni muhatap almadığı sürece sen de onlar kadar suçlusun!
Neden rest cekemiyorsun?

kizlar iyi aksamlar sanki hic derdim yokmus gibi kaynana yetmezmis.gibi birde kayinpeder bozdu sinirimi az cok bahsetmistim.daha once birlikte yasiyorum die dun gece koyden gelmis beyefendi bnde saat 9da isten ciktim cok yogun calistigim yer yemek ediktn.sonra uyuya kalmisim yatak odamin isigi acil kalmis oda gelmis isigimi acik goeunce esime gelinn isigi acik kalkmadi bn gelince yemek hazirlamadi.die esime.soylemis ayni sini kaynanamda yapipdi herseyi.esime.yetistiriyodu bide bua basladi.sinirden kudurdum ya her zaman hazirliyprum yemegini bigin yapmadik.die.esime.yetistirmek.zorndami kizlar bn bunlarla.nasil basa cikacam ya :-(
Al birini vur ötekine .

Evini ayirmazsan daha bunlar hiç bisi cnm onlardan kurtulmaya bak hemen yoksa boşanmaya gider bu evlilik kv den çok çeken biri.olarak söylüyorum allah yardimcin olsun ..

kizlar iyi aksamlar sanki hic derdim yokmus gibi kaynana yetmezmis.gibi birde kayinpeder bozdu sinirimi az cok bahsetmistim.daha once birlikte yasiyorum die dun gece koyden gelmis beyefendi bnde saat 9da isten ciktim cok yogun calistigim yer yemek ediktn.sonra uyuya kalmisim yatak odamin isigi acil kalmis oda gelmis isigimi acik goeunce esime gelinn isigi acik kalkmadi bn gelince yemek hazirlamadi.die esime.soylemis ayni sini kaynanamda yapipdi herseyi.esime.yetistiriyodu bide bua basladi.sinirden kudurdum ya her zaman hazirliyprum yemegini bigin yapmadik.die.esime.yetistirmek.zorndami kizlar bn bunlarla.nasil basa cikacam ya :-(
Cok zor bi durum.Allah yardmcn olsn bende senin gibi bir yasiyorum bazen diyorum ki keske herkesin evi ayri olsa ama buda bir imtihan . esinizin size olan davranisida cok onemli ya annemi babami biliyosn sabret demesi herseye deger

Demekki neymiş,alıştırmayacaktın.

Kocalara laf anlatmakta zor , arada ki dengeyi bir turlu sağlayamıyorlar.Bizde de çıngıraklı yılan var resmen Allah yardımcımız olsun.

Al birini vur ötekine .

Evini ayirmazsan daha bunlar hiç bisi cnm onlardan kurtulmaya bak hemen yoksa boşanmaya gider bu evlilik kv den çok çeken biri.olarak söylüyorum allah yardimcin olsun ..
o kadar ugrastimki ayri ev icin imkanlar yok maddiyat onlarin belirli bi geliri yok yeni evli sayilrim o kadar borc harc arasinda cikamadik ayri eve ama esimin bu sekilde beni ezcegini tahmin edemedim bana babam boyle diyo demesi bike hata bn uyukaldim dedigimde uzuluyorum babanlar nie boyle yapio dedigimde sen cqnini ıkma dedi daha onceleri yani ilk evlendigim zamnlar kavga ediyoduk simdi orta yolu bulmaya calisiyo

Kocalara laf anlatmakta zor , arada ki dengeyi bir turlu sağlayamıyorlar.Bizde de çıngıraklı yılan var resmen Allah yardımcımız olsun.
cok.zor canim bnde cok rahat buyumus bi insanim benim kendi babam.eger evde yemek varsa bizi kaldirmazdi bile kendi istir yerdi eger uyaniksan tabi derdim babacim yemek.hazirlayimi.die ama.asla yatakta.kaldiripta bizi yemek hazirlatmazdi iste el.adami insani boyle eziyo:-(

cok.zor canim bnde cok rahat buyumus bi insanim benim kendi babam.eger evde yemek varsa bizi kaldirmazdi bile kendi istir yerdi eger uyaniksan tabi derdim babacim yemek.hazirlayimi.die ama.asla yatakta.kaldiripta bizi yemek hazirlatmazdi iste el.adami insani boyle eziyo:-(
El,öz farketmiyor canım ya bizim yapmamız gereken bunlardan ders çıkarıp doğru dürüst çocuklar yetiştirmek.Sanırım en büyük suçlu yaşadıklarından ders çıkarmadan çocuk yetiştiren ebeveynlerde.

Back
X