• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv yetmiyormus gibi birde kp....

Bugulugun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
77
67
33
merhaba kizlar,sinirden catliyacagim.anlatiyim biraz rahatlarim belki.kv kpyle beraber yasiyoruz.ayri ev demeyin cok denedim olmuyor.neymis olusunu cigneyip oyle gidermisiniz kvnin.evleri koyde sobali diye zaten hayatta bizden ayrilmazlar.
kp emekli ve butun gun evde.herseye karisiyor evin duzenini degistiriyor kafasina gore.en sonki olayda artik sinirden titredim bisey yapamadim tabi kocama patliyorum anca.tuvalet terliklerini almis lavoboya koymus.titizim zaten midem bulandi resmen.neymis orda o terliklerle abdest alacakmis.bugun o terlikleri atiyim,oralari yikayim dedim.kv attirmadi neymis ozonluyacakmis.millet nasil abdest alacakmis.oralar islaniyormus.lavabodaki paspasi kaldirip ozonlanmis tuvalet terligini koyacakmis...
gitsin banyoda alsin abdestini ama yok herseyi bi karistiracaklarya cok bilmisler.bende iki tane kv var napcam bilmiyorum. :( dahada gencler 60 yasina gelmemis insanlar.ama tembellesmis gitmisler yerlerinden kalkmazlar gun boyu yatarlar.bi disari ciksalar dolasmaya falan kafa dinliycem ama yok.
esimi sevmesem bi dk katlanmiyacam .ona herseyi sikayet ediyorum patliyorum.gidiyo soyluyo onlara ama nafile sabret diyor anca bana.6 aylik hamileyim cocuk oldugundan beri stres ustune stres napcam ben yaaa..

Birlikte yaşamayı kabul etmişsiniz ama.
İsyan edip ayrı eve çıkana kadar hamile kalmasaydınız çünkü şimdi herşeyden mideniz bulanacak.
Kusura bakmayın ama sizi hizmetçi olarak almışlar iki kvnin olduğu eve.
Sabret sabret nereye kadar?

Yaslilar biraz anlayayim diyorum ama ciksss o terlik lavaboda hiiiccc olmamiss bende nefret ederim ya
yasli degillerki ama biri 54,biri 56 yasinda.yasli olsalar katlaniyim diycem.onlarin yasindakiler calisiyor daha

Nereye kadar böyle gidicek sorması ayıp?
Allah yardımcınız olsun.

kafam karıştı.tuvalet terliğini hangi lavaboya koymuş?abdestini nerede alıyor?banyo da değil mi?

banyoda almiyor iste.tuvalet lavabosunda aliyor.orasinin yeride ayri,temiz orasi.temiz olan ayak basilan yere tuvalet terligini cikarmis koymus.yeni terlik almis onuda tuvaletin icine koymus kapali diye.

Allah yardımcınız olsun .konu dışında ama konyalimisiniz :) çamaşır suyuna bizde ozon diyorlar da büyükler :)

basta hata yaptim ama altli ustluyduk o zaman.bende onun icin kabul ettim.o da hataydi ama yaptik iste bi cahillik.esime cok asik oldum gozum bisey gormedi.aileside cok cok iyidi basta zannetimki onlarda ne istesem yapacaklar.ama gercek yuzlerini gosterdiler.kaynanam bayilma olme numaralari yapti ayrilmamak icin.neymis bunlarin adetlerinde gelin ayrilmazmis..bilmiyorum bende patliyacam heralde yakinda.en son nereye kadar gider bilmiyorum.cocuk olunca daha cok kavga edecez belli zaten.simdiden kv sahipleniyor cocugun bakimini.ama biz hazirligida yok.ne bi yelek ordu.ne bi patik.esyalarida aldirmiyorlar daha neymis cocuk eger yasamazsa esyalara bakip uzulmeyecekmisiz....bide oyle soyluyor yaaa.aldiracam ama istedigi kadar zirvalasin

Ne diyebiliriz ki?
Ayrıl diyeceğiz kv nin ölüsünü çiğnemek lazımmış
Ya anlamıyorum nasıl kabul ediyorsunuz aynı evde yasamayı
55 yaşındaki kocası olan kaynana ile aynı evde neden yaşıyorsunuz?

Keşke en başından kabul etmeseydiniz birlikte yaşamayı.. Böyle sinir hastası olursunuz ayrı ev'e
çıkmayı düşünün bence ayrı ev'e çıksak oraya da gelirler demişsiniz de başka şehre filan taşının.

Ev kimin?
Bence ev kiminse o haklı.
Yalnız çocuktan sonra iyice köyü olur aranız, eşiniz görmüyor mu bu şekilde olmadığını...

Back
X