- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sirf sen sesini cikarma diye ayak yapmis. Seven bir erkek karisinin bu sikintilari cekmesine izin vermez. Karsilikli daire falan bile mi tutmuyor yani.
Tekrar tekrar şöyle bence bu şekilde içime sinmiyo anne rahatsız oluyorum vs diye yada abdest alacagi yere ayrı bi terlik al ikiside yerinse dursun olmazmisoyledim olmaz dedim kv inat etti.buyuk kavga olacakti yoksa.bi terlik yuzunden..
onlarin koyde iki katli evleri kocaman bahceleri var hayran olursunuz.ama yazin bile gitmek istemiyorlar.neymis masraf bolunmesinmis.gecinemezmisiz.esimde ev alacaklar diye umutlaniyor.yoksa ben kendim ev filan alamam diyor.
ben gecinirim kit kanaatta.yeterki huzurum olsun.ama anlatamiyorum
çocukdoğduktan sonra sen e çalış ve ayrı eve çıkınmerhaba kizlar,sinirden catliyacagim.anlatiyim biraz rahatlarim belki.kv kpyle beraber yasiyoruz.ayri ev demeyin cok denedim olmuyor.neymis olusunu cigneyip oyle gidermisiniz kvnin.evleri koyde sobali diye zaten hayatta bizden ayrilmazlar.
kp emekli ve butun gun evde.herseye karisiyor evin duzenini degistiriyor kafasina gore.en sonki olayda artik sinirden titredim bisey yapamadim tabi kocama patliyorum anca.tuvalet terliklerini almis lavoboya koymus.titizim zaten midem bulandi resmen.neymis orda o terliklerle abdest alacakmis.bugun o terlikleri atiyim,oralari yikayim dedim.kv attirmadi neymis ozonluyacakmis.millet nasil abdest alacakmis.oralar islaniyormus.lavabodaki paspasi kaldirip ozonlanmis tuvalet terligini koyacakmis...
gitsin banyoda alsin abdestini ama yok herseyi bi karistiracaklarya cok bilmisler.bende iki tane kv var napcam bilmiyorum.dahada gencler 60 yasina gelmemis insanlar.ama tembellesmis gitmisler yerlerinden kalkmazlar gun boyu yatarlar.bi disari ciksalar dolasmaya falan kafa dinliycem ama yok.
esimi sevmesem bi dk katlanmiyacam .ona herseyi sikayet ediyorum patliyorum.gidiyo soyluyo onlara ama nafile sabret diyor anca bana.6 aylik hamileyim cocuk oldugundan beri stres ustune stres napcam ben yaaa..
Lohusayken kp yanında mı emzireceksin? Nasıl uzanacaksın?
Kocan seni zerre kadar sevmiyor. Sevse ayrı otururdunuz. Birlikte odanın dışında sarılıp oturamıyorsunuz bile...
ister alir ister almaz ev onun degilmi. kendi düzenini istiyorsan ayri ev tutcan. bastan kabul etmseydinbanyoda almiyor iste.tuvalet lavabosunda aliyor.orasinin yeride ayri,temiz orasi.temiz olan ayak basilan yere tuvalet terligini cikarmis koymus.yeni terlik almis onuda tuvaletin icine koymus kapali diye.
ya zor olmuyor mu. siz genc karı kocasınız. cinsel ilişkı banyo sorun olmuyormu benım aklım almıyor beraber yasıyanlarıev kira.kiraya pesimizden geldiler.sevine sevine daire cikiyoz,sehre geldik diye.koyden indim sehre misali.kv ilk defa kaloriferli dairede yasiyacak heveslide hevesli.burasida kucuk bi ilce halbuki
ister alir ister almaz ev onun degilmi. kendi düzenini istiyorsan ayri ev tutcan. bastan kabul etmseydin