• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv yetmiyormus gibi birde kp....

Madem kocanı çok seviyorsun çekeceksin o zaman.....

Evi ayıramayacağınıza göre.

Sirf sen sesini cikarma diye ayak yapmis. Seven bir erkek karisinin bu sikintilari cekmesine izin vermez. Karsilikli daire falan bile mi tutmuyor yani.

onlarin koyde iki katli evleri kocaman bahceleri var hayran olursunuz.ama yazin bile gitmek istemiyorlar.neymis masraf bolunmesinmis.gecinemezmisiz.esimde ev alacaklar diye umutlaniyor.yoksa ben kendim ev filan alamam diyor.
ben gecinirim kit kanaatta.yeterki huzurum olsun.ama anlatamiyorum

soyledim olmaz dedim kv inat etti.buyuk kavga olacakti yoksa.bi terlik yuzunden..
Tekrar tekrar şöyle bence bu şekilde içime sinmiyo anne rahatsız oluyorum vs diye yada abdest alacagi yere ayrı bi terlik al ikiside yerinse dursun olmazmi

onlarin koyde iki katli evleri kocaman bahceleri var hayran olursunuz.ama yazin bile gitmek istemiyorlar.neymis masraf bolunmesinmis.gecinemezmisiz.esimde ev alacaklar diye umutlaniyor.yoksa ben kendim ev filan alamam diyor.
ben gecinirim kit kanaatta.yeterki huzurum olsun.ama anlatamiyorum

Bence siz kalkıp o köydeki onların evine gidin. :))

Ev alacaklarını eşiniz nerden uydurmuş kadın açıkca söylüyor işte ölümü çiğnemeden gidemezsiniz diye daha
ne desin. :KK53:

Hep beraber karınca kolonisi gibi yaşamayı Türk adetlerine sokani bulmak lazım da neyse.
Zor canım işin ama bebisin var. Ayrı eve cikmadikca da bi sıkıntılar bitmez. Sen kendini sıkıntıya sokmama calisacaksin. Bu dönemde çok sorun yasarsan bebeğin huysuz huzursuz bir bebekler daha çok cekersin.
Bence bebek olduktan sonra ayrı eve çıkmak için var gücünle savaş

55 yaş çok genç. O yaşta insanların çocukları liseye falan gidiyor.Bunlar hemen yaşlılık moduna girmişler.

merhaba kizlar,sinirden catliyacagim.anlatiyim biraz rahatlarim belki.kv kpyle beraber yasiyoruz.ayri ev demeyin cok denedim olmuyor.neymis olusunu cigneyip oyle gidermisiniz kvnin.evleri koyde sobali diye zaten hayatta bizden ayrilmazlar.
kp emekli ve butun gun evde.herseye karisiyor evin duzenini degistiriyor kafasina gore.en sonki olayda artik sinirden titredim bisey yapamadim tabi kocama patliyorum anca.tuvalet terliklerini almis lavoboya koymus.titizim zaten midem bulandi resmen.neymis orda o terliklerle abdest alacakmis.bugun o terlikleri atiyim,oralari yikayim dedim.kv attirmadi neymis ozonluyacakmis.millet nasil abdest alacakmis.oralar islaniyormus.lavabodaki paspasi kaldirip ozonlanmis tuvalet terligini koyacakmis...
gitsin banyoda alsin abdestini ama yok herseyi bi karistiracaklarya cok bilmisler.bende iki tane kv var napcam bilmiyorum. :KK43: dahada gencler 60 yasina gelmemis insanlar.ama tembellesmis gitmisler yerlerinden kalkmazlar gun boyu yatarlar.bi disari ciksalar dolasmaya falan kafa dinliycem ama yok.
esimi sevmesem bi dk katlanmiyacam .ona herseyi sikayet ediyorum patliyorum.gidiyo soyluyo onlara ama nafile sabret diyor anca bana.6 aylik hamileyim cocuk oldugundan beri stres ustune stres napcam ben yaaa..
çocukdoğduktan sonra sen e çalış ve ayrı eve çıkın

Yakında sinir hapları kullanmaya başlarsınız bence.Evi olan genç insanlar ne diye gelip sizinle kalıyor.Mantıklı bi açıklama bulamıyorum.
Bide Konyanın hangi ilçesi bende merak ettim?

Eşin su sacma zihniyetini degistirmedikce, ayrı ev olmaz..neymiş ailesi ev alacakmış.. alacak insan her halükarda alır.. eşine çok taviz veriyorsun..buyuk hata..off ben bile burdan sıkıntıya girdim

bir gün kocan eve gelince sende ayıl bayıl bakalım kv mi sen mi? onu da orada dolduruyorlar onlar cahil vs filan bence kocanın lafı değil kaç insan anasına babasına cahil derki ... çıktığı kabuğu beğenmeyip ! oğullarına diyorlar biz cahiliz biz bilemedi k oğlum o öyle oğlum ben şunu çok seviyorum oğlum vs vs . En çok aklıma takılan konuda 2 tane kv ile o çocuğu nasıl büyüteceksiniz ? Elaleme bir tane fazla geliyor siz 2 taneyi aynı evde çekiyorsunuz helal olsun ama söyleyeyim o çocuğum psikolojisi çok bozulur çünkü millet 5 yaşındaki çocuğu annanene şunu de babanene şunu de diye dolduruyor senin kini posta kuşu yaparlar 1, babaneye bunu de 2. babanene bunu de diye Allah cc yardımcın olsun

Karnındaki bebeğe yazık

Doğunca daha yazık olacak

Ancak terlik bu ya sanki kutsal topraklar

Atarım atamazsın niye tartışıldı ki

Anladığım tuvalet var içinde terlik bir de kapısının önünde ayrı lavabo

Kp içerdeki terliği dışarı alıp içeri de sıçramasın diye kapalı terlik almış bence mantıklı doğru bir karar

Ama evin hanımı benim bana neden sorulmadı diyorsanız haklısınız pis derseniz ozonlarız der Kv zira ne olabilir ki tuvalet terliğinde

Sonuçta yıkarsınız geçer

Yalnız bu tartışma bebeğe ilişkin olunca eşinizin annem tecrübeli onun dediğini yapalım demesi de muhtemel en azından yazın evlerine gitmelerini sağlayın

Lohusayken kp yanında mı emzireceksin? Nasıl uzanacaksın?

Kocan seni zerre kadar sevmiyor. Sevse ayrı otururdunuz. Birlikte odanın dışında sarılıp oturamıyorsunuz bile...

odamdan cikip kp kvnin yanina gitmiyorum.banyom filanda ayri.ama sorunlar bi yerden patlak veriyor.esimde onlar evden gidince seviniyor,basbasa kalacaz basbasa yemek yiyecez diye.iple cekiyor onlarin biryere gitmesini.onu cok guvensiz kendilerine bagimli yetistirmisler.biz anne babayiz hep bizim dedigimiz olur diye.hala spora gitmesine bile annesi karisir,sen hasta olursun yapamazsin vs diye.bilmiyorum ana kuzusu var basimda,insallah yakinda adam olur.yavastan hep laf sokuyorum cunku.artik sen kendin baba olacaksin ayril onlardan.her dediklerini yapman gerekmiyor,agirligini koy diyorum.biraz umut var iste duzeliyor gibi o yuzden zaten hep bu sabrim

banyoda almiyor iste.tuvalet lavabosunda aliyor.orasinin yeride ayri,temiz orasi.temiz olan ayak basilan yere tuvalet terligini cikarmis koymus.yeni terlik almis onuda tuvaletin icine koymus kapali diye.
ister alir ister almaz ev onun degilmi. kendi düzenini istiyorsan ayri ev tutcan. bastan kabul etmseydin

ev kira.kiraya pesimizden geldiler.sevine sevine daire cikiyoz,sehre geldik diye.koyden indim sehre misali.kv ilk defa kaloriferli dairede yasiyacak heveslide hevesli.burasida kucuk bi ilce halbuki
ya zor olmuyor mu. siz genc karı kocasınız. cinsel ilişkı banyo sorun olmuyormu benım aklım almıyor beraber yasıyanları

Ayrılmanız pek mümkün gçrünmüyor eviniz nasıl altlı üstlü biryer bulamaz mısınız? İllaki maaşları vardır birbirinizi daha az göreceğiniz bişey yapılabilir

Back
X