• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv yetmiyormus gibi birde kp....

Valla ister ölüsünü çiğneyin ister dirisini..
Ama çıkın o evden!
Ne olursa olsun eşiniz basiret sahibi olmalı ve ayrı ev açmalı.
Genç sayılabilecek insanlar, bakıma muhtaç değil bişey değil, onlar da evli bir çift, siz de.. Bu ne saçmalık ki aynı evde yaşanıyor. Zihniyetine tüküreyim böyle insanların, kusura bakmayın ama cidden tahammül edemiyorum.

Bakın bu konuyu açtınız,faydası olsun bari. Konuşun eşinizle.Burda meşhur bir söz var "bir cinnet herşeyi çözer" cinnet getirin gerekirse ama çıkın. Bir adım atın yani.. Ben samimiyetle söylüyorum üzülüyorum sizin gibilere.. Ama kızıyorum da bi yandan, kabul etmemeliydiniz diye.
Kendinizi, eşinizi, bebeğinizi düşünün, çıkın.

Dellendim ha!

Cinnet mi (: öyle bi sözmü var cidden ayy koptum beyazcm (: (:

yasli degillerki ama biri 54,biri 56 yasinda.yasli olsalar katlaniyim diycem.onlarin yasindakiler calisiyor daha
Ayy o genc kvler daha beter benimkilerde oyleler benim kp 53 yasinda coraplarimi ceeekkk diyor bana kuduruyorum sinirden o oyle yapinca seni cok.iyi anliyorum be kadar uzak.durursan o kadar iyi

Ayy o genc kvler daha beter benimkilerde oyleler benim kp 53 yasinda coraplarimi ceeekkk diyor bana kuduruyorum sinirden o oyle yapinca seni cok.iyi anliyorum be kadar uzak.durursan o kadar iyi

Aman Allahım o nasıl kp öyle tövbestt :KK57::KK57:

Aman Allahım o nasıl kp öyle tövbestt :KK57::KK57:
Yaaa neler var takma dislerini de yika diye elime veriyor almiyorum zorluyor gencsin gelinsin kafasindalar sonra bi yerde ayyyy kp gibi durmuyorsun kv gibi durmuyorsun gencsiniz gelinlere hayriniz olur deyince nasill havalaniyorlar genv kvdeyim kpim diye

Ben anlamadim mutfak tezgahinin lavobosundami ?
Yuh artik derim yani... oyle değildir herhalde...

banyoda almiyor iste.tuvalet lavabosunda aliyor.orasinin yeride ayri,temiz orasi.temiz olan ayak basilan yere tuvalet terligini cikarmis koymus.yeni terlik almis onuda tuvaletin icine koymus kapali diye.
Him anladim.
Tahmin ediyorum bizimde oyle idi... esim o konida titiz oldugumu bilir o bile dikkat eder. Paspasli yere kesinlikle o terlikler gecmeyecek. Cizgisi var orayi gecmicek. :)

Ayrı eve cikmayana kadar bu sorunlar devam edecek üstüne de çocuk daha da kotu olmuş allah yardimciniz olsun

Hamile kadınsın zaten biraz alttan almaları gerekli sabret diyicem ama bebegin doğduğunda yine sinir bozucu hareketleri olacak bence sen simdiden olacakları düşün çocukta oldu mu iyice bağlanırlar bırakmazlar ayri eve, sonunda kocanlada kötü olursun Allah yardımcın olsun

banyoda almiyor iste.tuvalet lavabosunda aliyor.orasinin yeride ayri,temiz orasi.temiz olan ayak basilan yere tuvalet terligini cikarmis koymus.yeni terlik almis onuda tuvaletin icine koymus kapali diye.
eşin seni daha çoooook oyalar. onlara bir şey olmaz da sen dert sahibi olursun.

odamdan cikip kp kvnin yanina gitmiyorum.banyom filanda ayri.ama sorunlar bi yerden patlak veriyor.esimde onlar evden gidince seviniyor,basbasa kalacaz basbasa yemek yiyecez diye.iple cekiyor onlarin biryere gitmesini.onu cok guvensiz kendilerine bagimli yetistirmisler.biz anne babayiz hep bizim dedigimiz olur diye.hala spora gitmesine bile annesi karisir,sen hasta olursun yapamazsin vs diye.bilmiyorum ana kuzusu var basimda,insallah yakinda adam olur.yavastan hep laf sokuyorum cunku.artik sen kendin baba olacaksin ayril onlardan.her dediklerini yapman gerekmiyor,agirligini koy diyorum.biraz umut var iste duzeliyor gibi o yuzden zaten hep bu sabrim
kocanı da bebeğinle beraber büyütürsün artık. iki çocuk zordur ona göre.

pardon da ayrı eve çıkmayacaksanız sabret demenin ne alemi var. hadi bi sene sabrettin iki sene sabrettin daha 60 yaında insan bunlar. en az 25 seneleri var yani.

pardon da ayrı eve çıkmayacaksanız sabret demenin ne alemi var. hadi bi sene sabrettin iki sene sabrettin daha 60 yaında insan bunlar. en az 25 seneleri var yani.

bende aynilarini soyluyorum esime.dun yine konustuk.dedi bu kis sabret bebegimiz dogsun,sonra ya evi ayiririz yada yazin koye giderler dedi.boyle olmayacak cozum bulmam lazim dedi.bakalim insallah kurtulurum.koye kisin gitmezler cunku soba var diye.

Back
X