- 26 Kasım 2017
- 1.500
- 2.172
- 53
Hanimlar kv ve kiz kardesleri el birligi ile dugunumu mahfetmislerdi tabi bu rahatligi kv verdi onlara. Dugun gunumden bi gun oncesi uzuntuden hastanede gecti dugunumden de bir sey anlamadim ailem de cok uzuldu. Kadin sonrasinda olur boyle seyler diyerek olayi normallestirdi ama olanlar normal degildi kesinlikle. Cok sık olmasa da haftada 1 gibi telefon ile bir kac dakikaligina gorusuyorduk. Hatta bahsetmistim gecenlerde bir pazar sabahi kv pat diye annesi ile sehir disindan geldi kaldi etti esimle sasirdik esimi aramis o acmamis beni aramamis bile. Binmis gelmisler aklina esmis. Yine de esimin hatrina normal davrandim. O da esimin yaninda gayet iyi davrandi o yokken surat asık caktirmadan laf sokmali. Biraz dengesiz birisi. Esim bile annem gel git akilli diyor. Ama kadin gittiginden beri hic aramadi ki onceden bazen arardi 3 hafta filan oldu 1 kere aradi onda da esime ulasamamis diye benim de pek arayasim gelmedi cumalarda mesaj attim sadece ama esimle nerdeyse her gun telefonda gorusuyor ama hep is saatlerinde gorusuyor. Konu yanlis anlasilmasin ben kv ile samimi olmak istemiyorum sizce onceden oldugu gibi her cuma 2dkda olsa aramali miyim yoksa aklima ne zaman eserse mi aramaliyim? Aslinda bana kalsa hic gorusmem ama evlilik islerinde bazen istemesen de yapiyorsun. Tecrubelilerden yorum istiyorum.