Kv yi aramak - aramamak ?

Ben ve benim gibilere ders verir misin?:KK45:

Hic arayasim gelmiyor ki :işsiz:
Hazmedemiyorum unutamiyorum olanlari :KK43:

unutacaksın mecbur canım. başka çıkar yolun yok. yoksa evliliğin ve huzurun hep bu kadının dudağının arasında olur.
erkekler çok nadir annelerine sırt ceviriyorlar.
benim kv nişanlıma zamanında neler neler yapmış. insan düşmanına yapmaz...ama hala annem o benim diyor.
ben kadını tanıdığım için gardimi şimdiden aldım.

sen ona fazla uzak durma. zir zir ağlar eşini üstüne salar.
dediğim gibi...eşinin gözünü doldur bu konuda.
eskileri deşerek yarına çıkamazsın.

Aramiyorum kendisi ararsa arar aramazsa aramam bile ne diye arayacam hafta da bir gidiyorum basindan fazla dugun gunumu mahveden birini aramazdim

Hanimlar kv ve kiz kardesleri el birligi ile dugunumu mahfetmislerdi tabi bu rahatligi kv verdi onlara. Dugun gunumden bi gun oncesi uzuntuden hastanede gecti dugunumden de bir sey anlamadim ailem de cok uzuldu. Kadin sonrasinda olur boyle seyler diyerek olayi normallestirdi ama olanlar normal degildi kesinlikle. Cok sık olmasa da haftada 1 gibi telefon ile bir kac dakikaligina gorusuyorduk. Hatta bahsetmistim gecenlerde bir pazar sabahi kv pat diye annesi ile sehir disindan geldi kaldi etti esimle sasirdik esimi aramis o acmamis beni aramamis bile. Binmis gelmisler aklina esmis. Yine de esimin hatrina normal davrandim. O da esimin yaninda gayet iyi davrandi o yokken surat asık caktirmadan laf sokmali. Biraz dengesiz birisi. Esim bile annem gel git akilli diyor. Ama kadin gittiginden beri hic aramadi ki onceden bazen arardi 3 hafta filan oldu 1 kere aradi onda da esime ulasamamis diye benim de pek arayasim gelmedi cumalarda mesaj attim sadece ama esimle nerdeyse her gun telefonda gorusuyor ama hep is saatlerinde gorusuyor. Konu yanlis anlasilmasin ben kv ile samimi olmak istemiyorum sizce onceden oldugu gibi her cuma 2dkda olsa aramali miyim yoksa aklima ne zaman eserse mi aramaliyim? Aslinda bana kalsa hic gorusmem ama evlilik islerinde bazen istemesen de yapiyorsun. Tecrubelilerden yorum istiyorum.

Senin yerinde olsaydım hiç aramazdım ben. Yapacak yapacak bir de normalleştirecek? Oldu başka? Valla benim kayınvalide ile bir problemim yok ama aramam etmem, o da aramaz. Oğluna ulaşamazsa arar beni. Nadiren de torununu görmek için (oğlum 6 aylık). yani özetle sorunum olmadığı halde böyle sorunum olsa sokakta görsem tanımamazlığa verirdim herhalde.

Hanimlar kv ve kiz kardesleri el birligi ile dugunumu mahfetmislerdi tabi bu rahatligi kv verdi onlara. Dugun gunumden bi gun oncesi uzuntuden hastanede gecti dugunumden de bir sey anlamadim ailem de cok uzuldu. Kadin sonrasinda olur boyle seyler diyerek olayi normallestirdi ama olanlar normal degildi kesinlikle. Cok sık olmasa da haftada 1 gibi telefon ile bir kac dakikaligina gorusuyorduk. Hatta bahsetmistim gecenlerde bir pazar sabahi kv pat diye annesi ile sehir disindan geldi kaldi etti esimle sasirdik esimi aramis o acmamis beni aramamis bile. Binmis gelmisler aklina esmis. Yine de esimin hatrina normal davrandim. O da esimin yaninda gayet iyi davrandi o yokken surat asık caktirmadan laf sokmali. Biraz dengesiz birisi. Esim bile annem gel git akilli diyor. Ama kadin gittiginden beri hic aramadi ki onceden bazen arardi 3 hafta filan oldu 1 kere aradi onda da esime ulasamamis diye benim de pek arayasim gelmedi cumalarda mesaj attim sadece ama esimle nerdeyse her gun telefonda gorusuyor ama hep is saatlerinde gorusuyor. Konu yanlis anlasilmasin ben kv ile samimi olmak istemiyorum sizce onceden oldugu gibi her cuma 2dkda olsa aramali miyim yoksa aklima ne zaman eserse mi aramaliyim? Aslinda bana kalsa hic gorusmem ama evlilik islerinde bazen istemesen de yapiyorsun. Tecrubelilerden yorum istiyorum.

Öncelikle benimde cicim aylarimi mahvettiler esimin ailesi. Yani suan senin yazdıklarında kendimi gördüm gibi birşey oldu..

Kv beni haftada bir kere arar geri aramamıda bekler. Son zamanlarda içimden gelmediği için aramıyordum sonra o aradığında tekrar laf soktu “sende ara ama bak aramadın” gibi laf söyledi. Bende geçiştirdim.. ararım işim vardı fln. Eşimi de doldurursa derim, sen benim annemi arıyormusunda anneni aramadım diye burda söyleniyorsun diye. Vallah attık eyvallahım yok, o nasılda bende öyleyim..

Merak ettiğim konu, düğününde neler oldu ne yaptılat? Eski konularına baktım ama detaya inmemişsin.. anlatmak istemiyorsanda sorun değil :)

Kayinvaliden taktik değiştirmiş tatlım,oğlumun evi,bakacaksın bize essek gibi yapmış (teşbihte hata olmaz) , siz kayinvalidenizi her hafta arayarak size düğünunuzde yaptigi kötülükleri kabul etmiş ve silmissiniz, artık ısıtıp ısıtıp eşinizin önüne koyamazsiniz.Evlendiginiz gece eşinizi karşınıza alıp " anandir,senin için değerlidir ama ben bunları yutamam ,hayatta görüşmem,senin de gorusmene hayatta engel olmam.Gel biz ayrılalım.senin de mutsuz olmanı istemem,ama ayrılmayalım dersen tek sartim bu " diyecektin.

Ben bunları düğün günü bile hastanelik olacağınız şeyleri size yaptığına istinaden yazıyorum yani bunlar neler olabilir; namusunuza hakaret edilmiştir,sizi hırsız ilan etmiştir vb. Yoksa 5 bilezik istedim 1 tane taktı.Ben oyun havası istedim ,o halay çekelim.dedi tarzı sorunlar yaşanmadı heralde?

Canım benim fikrim, öncelikle sana ve düğün zamanında yaptıklarını unutmaya çalış. Elbette unutamazsın ama demek istediğim ne yaptıysa yaptı geçmiş zaman, sen düşünme bile şimdiki huzurun için. Neticede eşinin annesi. Arama konusunda da eğer Cuma günleri ararsan bu rutine biner ve her Cuma aramanı bekler. Bir Cuma aramasan belki bir sorun varmış gibi anlaşılır. Bence 2-3 haftada bir hal hatır sormak için araman daha iyi olabilir. Yine de her Cuma ararım diyorsan o da olabilir.

Tam da benim kv 'dem yapıyor bunu eşimin iş saatlerinde arıyor kapatıyor,çok nadirdir bana denk gelmesi...
Açıkçası ilk zamanlar zoruma gitse de şu sıralar umruM da değil kendisi bilir.
öNCEDEN ne bir cuma ne özel bir gün kaçırmazdım.
Yemek ,kahvaltı organizasyonları yapardım .
Ama artık yapmıyorum !genel anlamda kötü bir kadın değil belki insan birşekilde hissediyor soğukluğu diyelim olmuyor yani .
Tabi siz gene özellikle eşiniz aramanız konusunda israr ediyorsa aranabilir 2 dk.
Benim eşim artık baskı yapmadığı için aramıyorum istese kırmamak adına 2 dk ararım.

Akliniza estikce arayin. Kandillerde falan arayin ayriyetten. Ogluyla hergun konussun. Size bulasmiyorsa ne rahat iste. Hic yuzgoz olma arama bosver. Zaten emin ol aramiyorsun diye rahatsiz olmaya baslarsa bunu kocana dile getirir karin beni aramiyor hic diye.

İçinden geldigi gibi davran bunu kendine vazife olarak görme.

Arama. Boşver. KV ya da bir başkası, samimi bir şekilde değer verdiğini hissetmediğin kimseyi arama. Sırf KV diye mecbur değilsin.

Benim eşim dile getirdi annemi aramiyormussun, neden diye? "Annen mi bunu söyledi dedim" ,ses yok. Kan beynime sicradi. "Ben inan anneni ne zaman aradım aramadim hatırlamıyorum,kasıtlı değil di.Ama biliyormusun annenin telefonunun bir özelliği var sadece aramaya cevap verme tuşu yok, telefonu numara girdiğinde başkalarını da arayabiliyor. Bir daha beni merak ederse,sana beni şikayet etmesin ,telefonunun bu ozelligini kullansin" dedim. Bir daha esim benimle böyle bir konuşma yapmadi

unutacaksın mecbur canım. başka çıkar yolun yok. yoksa evliliğin ve huzurun hep bu kadının dudağının arasında olur.
erkekler çok nadir annelerine sırt ceviriyorlar.
benim kv nişanlıma zamanında neler neler yapmış. insan düşmanına yapmaz...ama hala annem o benim diyor.
ben kadını tanıdığım için gardimi şimdiden aldım.

sen ona fazla uzak durma. zir zir ağlar eşini üstüne salar.
dediğim gibi...eşinin gözünü doldur bu konuda.
eskileri deşerek yarına çıkamazsın.

allahım bu nasıl bi güctür:)
valla kendileriyle olay yasadık olayda da onlar haksızdı . üzerinden 1 ay gecti.
ben eşim adına düşünyrm .
onlar hala ne beni ne eşimi aradı...
demek ki annelik böyle bişeymiş.
umrum degil su saatten sonra.

Benim eşim dile getirdi annemi aramiyormussun, neden diye? "Annen mi bunu söyledi dedim" ,ses yok. Kan beynime sicradi. "Ben inan anneni ne zaman aradım aramadim hatırlamıyorum,kasıtlı değil di.Ama biliyormusun annenin telefonunun bir özelliği var sadece aramaya cevap verme tuşu yok, telefonu numara girdiğinde başkalarını da arayabiliyor. Bir daha beni merak ederse,sana beni şikayet etmesin ,telefonunun bu ozelligini kullansin" dedim. Bir daha esim benimle böyle bir konuşma yapmadi

anneler sürekli ogullarına şikayet ederler ztn . yaşama amaçları buymuş gibi...

allahım bu nasıl bi güctür:)
valla kendileriyle olay yasadık olayda da onlar haksızdı . üzerinden 1 ay gecti.
ben eşim adına düşünyrm .
onlar hala ne beni ne eşimi aradı...
demek ki annelik böyle bişeymiş.
umrum degil su saatten sonra.

Eşin adina düşünme. İnanki o herşeyin farkinda. Asla gelip demez benim anam kötü, fitne, fesat... bilir ama DEMEZ.
Bu fazla absurd bir olay değil.
İnsan pisikolojisi bunun üzerine kuruludur.
Millet çocuğunu camii ye bırakıyor. Yaşı başı gelince o insanlar bile ana arayışına çıkıyor.
Hic sanmaki eşin anasindan babasindan gecer.

Sen azcik stratejik ol. Saman altindan su yürüt. Bağıran çağıran, surat asan kişi hakli olsa bile haksiz durumuna düşer.

Eşin adina düşünme. İnanki o herşeyin farkinda. Asla gelip demez benim anam kötü, fitne, fesat... bilir ama DEMEZ.
Bu fazla absurd bir olay değil.
İnsan pisikolojisi bunun üzerine kuruludur.
Millet çocuğunu camii ye bırakıyor. Yaşı başı gelince o insanlar bile ana arayışına çıkıyor.
Hic sanmaki eşin anasindan babasindan gecer.

Sen azcik stratejik ol. Saman altindan su yürüt. Bağıran çağıran, surat asan kişi hakli olsa bile haksiz durumuna düşer.

ben annamdan babamdan geçtim gereken durumda.
yapı meselesi bence.
hayatım boyunca kendi basıma herseyle ugrastıgım için anneme babama bile anne baba oldukları için minnet duymam.

stratejik olacak kadar akıl sağlıgı bırakmadıkları için koyverdim. zamanında stratejikte olduk karşı taraf ne yaptıgını bilmediği sürece hersey aynı kalır.

Çok aradım ama 6 yıl burnumdan getirdi. 8 ay hiç görüşmedik. Sonrasında ara ara eşimle oldukça görüşmeye başladık. Telefonla hiç aramam..

Huyu suyu pisse hep böyle devam edicekse baştan mesafeni koy derim arama.. ama tatlı dille yanaşsam o da bana güzel davranır iyi olur aramız dersen ara derim. Yani kayınvalidenden gelicek kar zarar oranına göre mesafe ayarı yapmalısın..

Back
X