Kv yi aramak - aramamak ?

böyle kaynanayı ben aramam hele her cuma görev gibi asla. eşin senin anneni arıyomu

İçinden gelmiyorsa arama.
Arasan samimi mi nasıl konuşacaksın sanki? Nasılsın derken bile bir soğukluk. Hatta içinden 'çok da umurumda sanki nasıl olduğun' demeyecek misin? Şahsen ben öyle düşünürüm. Çünkü zoraki yapılan, sevmediğin birisi.
Eşin de bu yüzden sorun çıkarırsa o zaman dersin "içimden gelmiyor samimiyetsiz davranmak onun yerine hiç aramıyorum senin annen sen ara" diye..

ben annamdan babamdan geçtim gereken durumda.
yapı meselesi bence.
hayatım boyunca kendi basıma herseyle ugrastıgım için anneme babama bile anne baba oldukları için minnet duymam.

stratejik olacak kadar akıl sağlıgı bırakmadıkları için koyverdim. zamanında stratejikte olduk karşı taraf ne yaptıgını bilmediği sürece hersey aynı kalır.

Ozaman sinir harbine devam:)
Vallah, siz gecdiniz ama eşiniz gecmiyor. Her insan doğruları anlayacak kadar sağlam zihinli değil.
Ben şahsen kimseye minnet etmem ama nişanlım ediyor işde...
Sinir harbi yaşamaktansa gili gili yaparım gemimi yürütürüm

Ozaman sinir harbine devam:)
Vallah, siz gecdiniz ama eşiniz gecmiyor. Her insan doğruları anlayacak kadar sağlam zihinli değil.
Ben şahsen kimseye minnet etmem ama nişanlım ediyor işde...
Sinir harbi yaşamaktansa gili gili yaparım gemimi yürütürüm
eşimde geçti. kafamız rahat diye o da ailesini aramıyor :) sürekli beklenti içinde olan ailesinden bekarkende sıkılmıştı. şimdi rahat olsun die uzak duruyo.

Bence hiç arama. Böyle devam et yoksa çok yüz bulurlar. Ki senin onlara karşı bir sorumluluğun yok. Oğlu arasın yeter.

Cevap veriyorum B:Aklına eserse aramak yok yok ya da C: Hiç aramamak :) YA-RA-NILLLLL-MAZZZZZ :) Bence kendinizi bunlarla meşgul edip canınızı sıkmayın boşveriiiin :)

Daha 1 hafta filan once konustugum kv bugun esimi arayip beni hic aramiyor diye sikayette bulundu.

Dugunumu mahvedecek evımde beni adam yerıne koymayacak ben onu arıcam öyle bi dünya yok olamaz bende.
Anca mumla ARAR başıma gelseydi.

Dugunumu mahvedecek evımde beni adam yerıne koymayacak ben onu arıcam öyle bi dünya yok olamaz bende.
Anca mumla ARAR başıma gelseydi.

Bugun aramis beni aramiyor diye esime baya saymis. Sanki bana cok bayiliyor. Daha 1 hafta filan oldu. Amac sirf beni kotu gosterip huzur bozmak.

Bugun aramis beni aramiyor diye esime baya saymis. Sanki bana cok bayiliyor. Daha 1 hafta filan oldu. Amac sirf beni kotu gosterip huzur bozmak.
Eşin gerçekten dengeyi kurabiliyorsa ve gözü kapalı değilse size bu konularda destek olur kv istediği kadar saysın boyun eğmek zorunda değilsin herkes yerini bilmeli uzak dur huzurunu bozma

Hanimlar kv ve kiz kardesleri el birligi ile dugunumu mahfetmislerdi tabi bu rahatligi kv verdi onlara. Dugun gunumden bi gun oncesi uzuntuden hastanede gecti dugunumden de bir sey anlamadim ailem de cok uzuldu. Kadin sonrasinda olur boyle seyler diyerek olayi normallestirdi ama olanlar normal degildi kesinlikle. Cok sık olmasa da haftada 1 gibi telefon ile bir kac dakikaligina gorusuyorduk. Hatta bahsetmistim gecenlerde bir pazar sabahi kv pat diye annesi ile sehir disindan geldi kaldi etti esimle sasirdik esimi aramis o acmamis beni aramamis bile. Binmis gelmisler aklina esmis. Yine de esimin hatrina normal davrandim. O da esimin yaninda gayet iyi davrandi o yokken surat asık caktirmadan laf sokmali. Biraz dengesiz birisi. Esim bile annem gel git akilli diyor. Ama kadin gittiginden beri hic aramadi ki onceden bazen arardi 3 hafta filan oldu 1 kere aradi onda da esime ulasamamis diye benim de pek arayasim gelmedi cumalarda mesaj attim sadece ama esimle nerdeyse her gun telefonda gorusuyor ama hep is saatlerinde gorusuyor. Konu yanlis anlasilmasin ben kv ile samimi olmak istemiyorum sizce onceden oldugu gibi her cuma 2dkda olsa aramali miyim yoksa aklima ne zaman eserse mi aramaliyim? Aslinda bana kalsa hic gorusmem ama evlilik islerinde bazen istemesen de yapiyorsun. Tecrubelilerden yorum istiyorum.
Benimde ayni dugunumu mahvetti evliligimizin ilk 2 senesi mahvoldu ve ben onu asla aramadim evlendigimizden beri o beni arıyodu sabah 7 de bu gece cocuk yaptinz mi die soruyodu bi gun esim dedi kim o annen dedim ne dio bu saatte dedi cocuk yaptinz mi yapmayin diye soruyo dedim aldi telefonu elimden bni odadan cikartti ve beni bidaha aramamasini soyledi ne o ne ben ararim ve en son geldigindede ozur diledi benden seni yanlis tanimisim yaptiklarim icin ozur dilerim dedi.. sizde asla aramayin telefonla konusmayi sevmiyorum diyin ben oyle diyorum allah kolaylik versin kv zor yani.. suan 23 yasindaym 5 yillik evliyiz sukurler olsun kurtlduk herseyden

Benimde ayni dugunumu mahvetti evliligimizin ilk 2 senesi mahvoldu ve ben onu asla aramadim evlendigimizden beri o beni arıyodu sabah 7 de bu gece cocuk yaptinz mi die soruyodu bi gun esim dedi kim o annen dedim ne dio bu saatte dedi cocuk yaptinz mi yapmayin diye soruyo dedim aldi telefonu elimden bni odadan cikartti ve beni bidaha aramamasini soyledi ne o ne ben ararim ve en son geldigindede ozur diledi benden seni yanlis tanimisim yaptiklarim icin ozur dilerim dedi.. sizde asla aramayin telefonla konusmayi sevmiyorum diyin ben oyle diyorum allah kolaylik versin kv zor yani.. suan 23 yasindaym 5 yillik evliyiz sukurler olsun kurtlduk herseyden

Cok farkli bir kadin oyle laftan anlayip uzak durmaz aksine emrivâki seviyor oglumun evi modunda takiliyor.

Dun esimi aramis beni sikayet etmis surekli aramiyorum diye. Eger niyeti iyi olsa esime duyurmadan beni arardi. Boyle yaptikca iyice soguyorum.

Sizinki de ayri bir manyak sabah arayip sormak nedir ya? Peki simdi araniz nasil gorusuyor musunuz yoksa tamamen kopuk musunuz?

Cok farkli bir kadin oyle laftan anlayip uzak durmaz aksine emrivâki seviyor oglumun evi modunda takiliyor.

Dun esimi aramis beni sikayet etmis surekli aramiyorum diye. Eger niyeti iyi olsa esime duyurmadan beni arardi. Boyle yaptikca iyice soguyorum.
Sizde neden aramadiginizi soyleyin esinize senin yaninda farkli davraniyo falan ben soyledim

Sizde neden aramadiginizi soyleyin esinize senin yaninda farkli davraniyo falan ben soyledim

Soyledim ama suskun kaliyor o zaman da ben kendimi iftira atiyor gibi hissediyorum. Bilmiyorum ya zamanla oturur mu bu evlilik isleri

Back
X