kv ziyaretleri..

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
37
Kizlar oyle bir kv m varki hep yaninda olalim (ki 5yil birlikte oturduk)her firsatta onlara gidelim kalalim istiyor..

Onceleri her hafta sonu gider orda kalirdik cocuklari cok ozledigi dayanamadigini soyledigi icin.. Neyse esimde biraz alisana kadar boyle sik ziyaret edlim cocuklari gorsunler zamanla alistikca 15gunde bir gideriz dedi bu boyle devam etti..

Bi hafta isimiz olsa gitmesek niye gelmediniz diye laf dokundurmalar filan.. kisacasi alistilar bi hafta gitmesek gozleri yollarda kaliyor..

Derken bazi meseleler yasandi ve kv me karsi cok kirildim ama kusluk koymak istemedim. Ama ister istemez bir sogukluk oldu ve artik her hafta gitmiyoruz.. mesela 1hafta gitmesek 2.hafta siz gelmeseydiniz biz gelcektik diyor yani insani psikolojik baski altinda tutmayi cok iyi beceriyor..

Yahu birak insanlar 2hafta ustuste gelsinler sonra 3hafta gelmesinler.. iki kucuk cocuk cogu disari isimi esimle yapmak durumundayim olmadi evde ayaklarimizi uzatmak isteyemezmiyiz zaten 5 sene sana gore sekillendirdik hayatimizi..:KK43:

Vel hasil rutine koymak istemiyorum arkadaslar beklenti icinde birakmak istemiyorum insanlari bizimde bir hayatimiz var bunu nasil anlatabilirim karsi tarafa:KK43:

Simdiden tesekkurler

Sevgiler:KK24:

Beklenti içinde bırakmak istemiyorum demişsiniz ama 5 yıl beraber yaşamışsınız,sonrasında da sık sık giderek onu bu rutine alıştırmışsınız. Eşiniz annesine kırmadan güzelce açıklama yapsın bence,ya da siz kırmadan anlatın.Sözle ifade etmek tek çare gibi geldi bana anlattıklarınızdan

Siz bu kadar alıştırmışsınız ama olan olmuş artık. Eşiniz annesine güzel bir dille anlatabilir oğluna alınmaz belki.

Bu kv konusunu İyl bilirim ne cadıdırlar şahsen benimki cok cadı. Neyse sizin kv yee geeleyim yemek yapıyormusun yada temizlik bide 5 yıl oturmuşunuz ya kadın alışmış hazır hr hafta gidiyormuşşunuz evi topla temizle kadın niye iş yapsınki hazır siz varsınız.Bilmiyorum beelkide tam tersi cocukları özlüyordur.Ama hic zannettmiyorum

Çocuklarınızın haftaiçi ev ortamından sıkıldıklarından ve haftasonu onları mutlu etmek için park,müze vb. Ortamlara götürdüğünüzü belirtin:oops:

Kayınvalidede beklenti oluşturmayacak şekilde konuşmalarınızı yapın

Çocuklarla eşinizi yollayın .Yemek vs uğraşınca onlarıda istemez.Kendinize iyi bi bahane bulun insndırıcı olsun .

Cocukları ve eşini yollarsa bak gördünmü el kızı gelmedi deyip acıtasyon yapıp eşini ve cocukların dolduruşa gelebilir siz en iyisi cocuklarla konuşun her hafta gitmk istmediklerlni söylesinler.Her hafta insan sıkılır yahu burdan kv adaylarına duyrulur bırakın herkes kendi hayatını yaşasın

aradaki mesafe ne kadar, çocuklar küçükmü, çocuklar hasta oluyo o yüzden sık gelmek istemiyoruz gibi bişeyler uydurun

Siz alistirmissiniz..

Hem sen neden gidiyosu babalari gotursun getirsin..
Yavas yavas araya biraz mesafe koyun..

Ay herkes mi boyle merhametten maraz dogarmis gercekten oyle elimizi verdik kolumuzu kurtaramiyoruz:KK43:

Benim kayınvalide sadece temizlik yemek için çagırırdı eşimde fazla götürmezdi .Çocuklarla gelme derdi hep cocuklar ayagımıza dolaşırmış.Güya torunları özlüyorlar bide:KK14::stop::KK12:

En başta alıştırmayacaktınız. Çocuklar okuyor mu bir kursa falan verin. :)
Sürekli evdeler sıkılıyorlar artık havalar ısınıyor gezmeye götürücez falan dersiniz.

X