KV

Bence baştan beri hiç eşini karıştırmayıp kendin müdahale etmeliydin kesinlikle.Ben anlamıyorum bu kadınlar bu kadar yüzü nereden buluyor ne demek cocuğunu alıp vermemek hadsiz ya kendi mi doğurmuş uğraşmış etmiş.Bırakın siz üzüleceğinize eşiniz üzülsün muhattap olmayın.

Bu bebekler doğunca kv bir haller oluyor. Benimkide iyiydi hostu doğumda coştu

Simdi ikinciye hamileyim. Yine gelecek, yine aynı şeyleri yapmak isteyecek ama ben sen öyle diyorsun ama çocuk benim ve ben böyle yapacağım mesajını çok net vermeyi planlıyorum yine. Ilkinde aynı tavırları vardi bende bir daha doğru düzgün kucağına vermedim anladı.

Şimdiden hazırlık yapıyor zaten doğuma girecekmiş, bebeği yıkayacakmış hıiiiç oralı değilim eşimide muhatap etmem. O gün gelsin kendim söylerim diyorum artık eşime söylesem aman tatsızlık olmasın diyecek.

Tek tavsiyem kendiniz halledin gerekirse. Annem üzülmesin ama sen haklısın demek destek olmuyor. Anne biz böyle yapacagız demek destek oluyor, eşiniz demiyorsa siz söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…