• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv

kızlar merhaba ;
6 haftalık hamileyım daha yenı sorunum şu kı yasaklardan önce bı kvgıle gıtmıştık canın bışey ısterse söyle yaparım demştı o son heralde bı daha ne aradı ne sordu bazı sorunlarımızdan dolayı geçmışten numaram bıle kayıtlı değil hala kaynanamda o da ayrı bı sıkıntı da .. genelde hep ben arıyorum hep ben yazıyorum falan wpdan .. ama ınsan bu dönemde de ılgı beklıyor gurbetteyım bıde kendı aılemden uzaktayım çalışıyorum aynı zamanda bı tlf açmıyor.. eşıme soruyordur yazıyordur aktıf zaten kendısı sosyal yerlerde ama beni aramıyor .. eşime birkaç kere dedım sitem etttm alla alla ararım dedıydı dıyor güya lafta ona demış ararım die geçen ptesi hast gıttık kalp atışı için eşim söyledi durumları duyduk falan dıe daha beni bi kez olsun aramadı hala bnde ısrarla aramıyorum bakalım nolacak ...sizlerde de durum böyle mıdır gerçekten ınssanın kendı annesı gıbısı yok hele de bu dönemde ...
eşinizin üstüne gitmeyin, onu azarlamayın madem sizi aramıyor sormuyor siz de onu gitmeyin, daha önce kavga falan etseniz bile insan bir geçmiş olsun der bu ne despotluk

Ağır hastalık geçirmiyorsunuz alt tarafı 6 haftalık hamilesiniz. Neyin ilgisini bekliyorsunuz anlamadım ki? Aramazsa aramasın çok mu lazım gerçekten? Zaten aranız pek iyi değilmiş. Kimse kendi anneniz gibi olamaz bunu ne kadar erken farkederseniz o kadar iyi olur. Siz kayınvalidenizi annenizle bir mi görüyorsunuz ki ondan bekliyorsunuz? Bu nazlılıkla 9 ay geçmez yalnız. Biraz azaltın beklentilerinizi

tüp bebekle hamile kadım

ailelere 5. ayda söyledim

kv den beklentiye girmeyin

boş verin aramasın sormasın huzur paha biçilemez

Sagliklisiniz, her isinizi yapacak gücünüz var. Kimden neyi bekliyorsunuz ki? Tabi arayip sorsalar hoş olur ama yapmiyolarsa da buna uzulecek degilim.

ama bulantıdan bışey yıyemıyorum sofrayı hazırlayamıyorum ınsan bı sormaz mı yapabılıyor musun yemek vs die
Heh işte. Sorarsa yemek isteyeceğinizi biliyor çünkü. Niye sorsun ki? Yapmak istemiyor kadın. Ayrıca siz onu aramazdınız diye küserse küssün. Hatta iyice küssün de doğumda burnunuzdan getirmesin. Sonra da sürekli aradı geldi diye ağlarsanız

Bende tup bebek tedavisinden sonra dusuk yaptım.10 gun oldu.surekli ogluyla konusuyo beni soruyo uzulmesin, stres yapmasin falan diyo. Benimle tek kelime konustugu yok. Ona ihtiyacim yok, bi ihtiyacım olursa annem yapiyo sagolsun. Sadece gecmis olsun nasılsın demesini bekledim. Ogluna sormayı tercih ediyo

Numaranızı kaydetmemiş kayınvalide apaçık sizinle ilişki kurmak istemiyor.
Zorlamanın manası yok.
Benimki gibi bir taneye sahip olsanız dünyanın kaç bucak olduğunu öğrenirdiniz.

valla benim kv dusuk tehlikesi oldu.kanama alanim vardi arayip sormadi 9 ay nasilsin demedi simdi babanneyim havasinda.kizim kizim diye cocuugumu seviyo hic samimi gelmedigi icin bende pandemi bahane gitmemek sahane + aramiyorum. bi.nasilsiniz dese arrardim sen niye beklentiiye giriyosun ki bende gurbetteyim anama 10 saat uzakta. bence arrayani ara sorani sor kimsenin biyerlerini kaldirma derim

Ben tınlamazdım yaşınız küçük sanırım. Zamanla oturur ☺️

Ben annemle aynı apartmanda oturuyorum. 4,5 ay 7/24 mide bulantısı çektim hiç bir yardım istemedim. Beklentiye girmedim. Yemeğimide yaptım, evimidi kendim temizledim.

kızlar merhaba ;
6 haftalık hamileyım daha yenı sorunum şu kı yasaklardan önce bı kvgıle gıtmıştık canın bışey ısterse söyle yaparım demştı o son heralde bı daha ne aradı ne sordu bazı sorunlarımızdan dolayı geçmışten numaram bıle kayıtlı değil hala kaynanamda o da ayrı bı sıkıntı da .. genelde hep ben arıyorum hep ben yazıyorum falan wpdan .. ama ınsan bu dönemde de ılgı beklıyor gurbetteyım bıde kendı aılemden uzaktayım çalışıyorum aynı zamanda bı tlf açmıyor.. eşıme soruyordur yazıyordur aktıf zaten kendısı sosyal yerlerde ama beni aramıyor .. eşime birkaç kere dedım sitem etttm alla alla ararım dedıydı dıyor güya lafta ona demış ararım die geçen ptesi hast gıttık kalp atışı için eşim söyledi durumları duyduk falan dıe daha beni bi kez olsun aramadı hala bnde ısrarla aramıyorum bakalım nolacak ...sizlerde de durum böyle mıdır gerçekten ınssanın kendı annesı gıbısı yok hele de bu dönemde ...
Canim bosver aramasin niye boyle seyleri takip uzulursunuz onu anlamiyorum mumkunse sende arama her dakika arasa daha mi iyi

Eee ne güzel işte burnunu sokan biri yok. Arayıp moral bozan biri yok. Kocan bişey diyemez sonuçta arayıp sormuyor. Ohh miss.

Yemek için benimde annem babam başka şehirde eş kişisi yaptı ben yedim. Sonuçta o bebeleri tek başıma yapmadım. Tek başımada büyütmeyeceğim. O yüzden mecbur oda her eş kişisi gibi. Ha ben tek başıma başımın çaresine bakacaksam eğer narin poposuna tekmeyi koyar tek başıma başımın çaresine o zaman bakarım 😒

Benimki ultrason kağıdını gösterdiğimde doğru düzgün bakmayıp hı iyi demişti depresyondaydı kızım doğunca o depresyonu attı üzerinden şimdi saplantılı bir sevgisi var seviyorlar sonradan ama insan hamilelikte yaşadıklarını unutmuyor

Back
X