• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv..

Konu da kendimi gördüm sanki demek ki kv'ler hep aynı :) çözüm bulan hepimize yardımcı olur ben 20 günlük gelinken eşime gazı verip bana tokat attırmıştı hemde ben bişey demedim demişti sebepte ben akşam 7 de işten gelip onun temizliğini yapmamışım. İnşallah bize yaptıkları kendilerinden çıkar.....
Valla insallah cengaver bi arkadasimiz cikar da biyle yapinnkesin cozum der ve biz de huzura ereriz insallahhh
:)))

Konu da kendimi gördüm sanki demek ki kv'ler hep aynı :) çözüm bulan hepimize yardımcı olur ben 20 günlük gelinken eşime gazı verip bana tokat attırmıştı hemde ben bişey demedim demişti sebepte ben akşam 7 de işten gelip onun temizliğini yapmamışım. İnşallah bize yaptıkları kendilerinden çıkar.....
Dertleri ne bu kayınvalide kerim bilemiyorum.. Sana onu yaptirdi da noldu sanki.. Allaha havale et canim illaki cikicaktir onlardan bi yaptiklarinin hesabini vericekler.. Sanki sen evlenene kadar kim yapiyoduysa temizligini

Dertleri ne bu kayınvalide kerim bilemiyorum.. Sana onu yaptirdi da noldu sanki.. Allaha havale et canim illaki cikicaktir onlardan bi yaptiklarinin hesabini vericekler.. Sanki sen evlenene kadar kim yapiyoduysa temizligini
Aa olurmu biz neden evlendik evini temizleyip ona hanimagaligini yasatalim diye.. yoksa gelin olurmuyuz hic..ahhhh ah

Aa olurmu biz neden evlendik evini temizleyip ona hanimagaligini yasatalim diye.. yoksa gelin olurmuyuz hic..ahhhh ah
Hanimagaliklari batsin onların... Benimki anneme şikayet etmiş bide beni aramiyo etmiyor diye bi garip sesi konusugumuzda diye.. Yuzsuz bunlar yüzsüz vaktinde çekmişler simdi onlar yapiyolar

hiç bir şeye mecbur değilsin aslında..sevmek yada evlilik fedakarlıksa eğer, eşin de senin için fedakarlık yapabilir pek tabi ki..ben tam 10 yıldır görüşmüyordum(hala da görüşmüyorum) kayınvalidemlerle ..bundan 3 ay önce falan evime geldiler yaptıklarından bin pişman halde..bana hediyeler almış.yaptığı herşeyi kabullenmiş...ama neye yarar giden yıllarımı alamıyorum sonuçta...yaşadığım onca şey....eşim bu konuda ki tavrımı iyi bilir ..bazen anlayışsız da yaklaşığı olur ama genelde benim yanımda telefonda bile konuşmaz onlardan biriyle...ha ne kadar mutlu oldum orası meçhul.çünkü ne olursa olsun etkileniyor erkekler aileleri söz konusu olunca...kıssadan hisse baştan tavrını belli et yoksa yanarsın..ne olucaksa en başından olsun..asla taviz verme ne eşine ne de eşinin ailesine...

ay hiç anlamıyorum aynı evde oturulsa birlikte yaşansa temizlik beklentilerini anlayacağım ama insan oğlunu evlendirip ev açtığında ilk ve en önemli beklentisi gelininin temiz olması oğlunun yemeğini çamaşırını bulaşığını güler yüzünü eksik etmemesi olmalı ay çok sinir bozucu ben şunu anladım kimseyei tecrübe etmeden iyi demiyeceksin ve temkinli olacaksın

ay hiç anlamıyorum aynı evde oturulsa birlikte yaşansa temizlik beklentilerini anlayacağım ama insan oğlunu evlendirip ev açtığında ilk ve en önemli beklentisi gelininin temiz olması oğlunun yemeğini çamaşırını bulaşığını güler yüzünü eksik etmemesi olmalı ay çok sinir bozucu ben şunu anladım kimseyei tecrübe etmeden iyi demiyeceksin ve temkinli olacaksın
Onlarim derdi kendi evlerinin işini yaptircak temizlikçi bulmakmis gelin değil canım.. Bizimki bide yuzume karsi artik oğlumun utusunu canasirini sen yapcakain kurtulduk dedi..

aynen öyle bende kayınvalidemin cehaletinden dolayı çok laf yedim ağladım ama geçti çok şükür şu an herkes kendi yolunda bu tür meselelerde eşin tutumu çok önemli
Benim esim beni savunur onların yaptiklari hatayi görür savunur da beni yeri gelince ama ne yazikki anlamiyo ailesi yapmayin diyo mesela bisey için ama yok yani ertesi gün sanki uyarilmamislar gibi devam ediyorlar.. Ben saklamiyorum eşinden hoslanmadigimi söylüyorum oda karismuyo zaten bana bayramda kandilde ararim bi okadar..

Back
X