- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
Merhaba kizlar,benim konularimi bilen bilir,kv ile ilgili buyuk sikintilarim vardi,aramiz kotuydu yaklasik 3 aydan beri alt ust oturnamiza ragmen gorusmuyoduk,kp in enistesi oldu mecburen cenazeye beraber gittik,duyunca annemlerde bassagligina geldiler,1 hafta gectikden sonrada kv ler anneme oturmaya gittiler,mecburen buralarda beraber olduk ama mesafeli ve soguktuk,bugun esim kahve icmeye cagirdi anne babasini,annesi gelmek istemedi yukardan duyuyorum tartisiyolar kp le,kp geldi yarin saat sonrada kv geldi,oturduk h.geldin dedim optum kahve pasta meyve servisi yaptim,esime esifman takimi almis,banada 60 tl para verdi ocakta d.gunum vardi onun icin bisiy al kendine dedi,almak istemedim zorla verdi,neyse evlerine ciktilar,esine diyorki Allah rizasi icin yaptim,Allah gorsun diyor,sinir oldum yine,yaa arkadas gosteris yapacaksan yapma,verme paranda senin olsun hediyende,gelmede evime madem hem zorla geliyosun hemde kocasina sikayet ediyo,haksizmiyim siz olsaniz nasil davranirdiniz,bi akil verin ne olur.