Kv

Mozartella

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2016
235
172
23
Merhaba hanımlar bana kv'min her şeyi batiyor:) Sabahın nurunda kalkıp sonra bütün gün koltukta uyuklaması, her lafa bir cevap vermesi, her şeye karışması, kendi anlamsız, hiç duyulmadik adinin torunlarina konulması arzusu, gorumcem bana saygısız dediğinde gorumceme hicbir sey soylememesi (o olayda eşim beni savunmustu ), oğlunun doğduğu günü bile bilmemesi( koyde doğum, nüfusa geç yazılma vb şeyler yok), çocuğu emzirip yanlarına geldiğimde emmedi mi ya da doymadi mi demesi ( bu zamana kdr emen 4 aylik çocuk simdi niye emmesin) , başkalarının hakkında konusmasi (kendi ,kızları bi de akrabası olan eltim mukemmel sadece) , sadece yemesi ve uyumasi başka hiçbir şey yapmaması ( 53 yasinda cok da yasli degil)kayinpederimin heveslenip eve tv ünitesi ,avize gibi aldığı şeylere burun kivirması, anlamsız bulması. Böyle gereksız seyler de batiyor işte ne yapayim.
Herkes kv sine anne mi diyor, bunu da merak ediyorum guzel hanimlar.

Anne dedim de keske adının sonuna anneyi ekleseydim simdi pismanim. Insanlar ne tuhaf bana da kv min sürekli etrafta dolanip is yapmasi batiyor. Nasil is anlayamadim :/

Yiyip yatmasını çıkarsak gerisi aynı bir de bizimki dünyada tek kadın Kendini sanıyor kız kardeşi için bile arkasında o da kadın ben de kadınım işte dediğini duydum

Anne diyorum evet.daha önce bazi şeyler batiyordu ama artik alişdim yani sonuçta o da bir anne.anneler öyledir erkek çocuga duskun olur kolay paykasamaz kiskanir ama anlamalilar anne annedir eş eşdir

valla ben anne diyorum o bana hiç kızım demediği halde, 53 yaş orta yaş valla yaşlı diyemeyeceğim

Anne dedim de keske adının sonuna anneyi ekleseydim simdi pismanim. Insanlar ne tuhaf bana da kv min sürekli etrafta dolanip is yapmasi batiyor. Nasil is anlayamadim :/
Aynı bizimki işte sırf herşeyi kendi yapmış gibi görünmek için kimsenin ekini bir işe sürdürmez gece yatak odama dalar

Aynı bizimki işte sırf herşeyi kendi yapmış gibi görünmek için kimsenin ekini bir işe sürdürmez gece yatak odama dalar
Ahaa ayni benim kv. Hep is yapar mutfaktan cikmaz onca yemegi yemek zorunda birakir disari yemege bile cikamayiz o evde bir ton yemek yapti diye. Disarda yeseydik deyince de benim koca ama annem sabahtan beri ugrasmis ayip olur der. Kendini bizi mutlu etmek icin helak ediyor fikrine kapiliyor kv surekli is yapinca. Nasil uyuz oluyorum nasillll!!

Ben anne diyorum evet..
Ama zerre kadar da sevmiyorum kadını

Sevmeyince batar her hareket..
Ya da her hareketi saçma olduğu için sevilmez. Bu kısır döngü ilelebet bizle var olacak valla pfff

Ben anne diyorum evet..
Ama zerre kadar da sevmiyorum kadını

Sevmeyince batar her hareket..
Ya da her hareketi saçma olduğu için sevilmez. Bu kısır döngü ilelebet bizle var olacak valla pfff
Oysaki anne kelimesi içinde sevgi,aşk ,şefkat,güven,koruma daha neler neler barındırıyor. İnsanın sevmediği birine anne demesi çok ilginç değil mi:)
Off bi de ben erkek çocuk annesiyim. Bu kisir donguden hiç kurtulamayacagim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…