Kv

Oysaki anne kelimesi içinde sevgi,aşk ,şefkat,güven,koruma daha neler neler barındırıyor. İnsanın sevmediği birine anne demesi çok ilginç değil mi:)
Off bi de ben erkek çocuk annesiyim. Bu kisir donguden hiç kurtulamayacagim:)
Evet, gerçekten çok ilginç.
Düşünmüşümdür ben de bunu.. Ama adet olmuş işte. Anne deyiverdik gittii..
Ha sorarsan hak etmiyor o kelimeyi.
Ama "kelime" olarak bakmak lazım.
Adı "anne" gibi.. Anlamsızca söylemek lazım:işsiz::ukala:

Valla bunlar basit sorunlar... Ben benimkileri anlatsam ohoo oo... Altınlarımı çalmasını mı, akrabalarıma asalak deyip hepsine ayrı ayrı çirkin lakap takmasını mı, evindeki hiçbirşeye benzemeyen eşyalarını sürekli övüp benim yeni gelin evime burun kıvırmasını mı, evlenirken bir iğne bile almayıp eşimle kıt kanaat aldığımız eşyaları her fırsatta yerden yere vurup, misafirlere rezil ettiniz bizi demesini mi? Hatta karnımdaki bebeğin erkek olduğunu duyunca hayııır olamaz emin olmayın hemen ben kız diyorsam kızdır o diyerek bayılacak gibi olmasını mı?

Ve bu anlattıklarım evlendikten sonrakiler... Bir de öncesi var ki, peygamber sabrı varmış bende diyorum şimdi bakınca...

Valla bunlar basit sorunlar... Ben benimkileri anlatsam ohoo oo... Altınlarımı çalmasını mı, akrabalarıma asalak deyip hepsine ayrı ayrı çirkin lakap takmasını mı, evindeki hiçbirşeye benzemeyen eşyalarını sürekli övüp benim yeni gelin evime burun kıvırmasını mı, evlenirken bir iğne bile almayıp eşimle kıt kanaat aldığımız eşyaları her fırsatta yerden yere vurup, misafirlere rezil ettiniz bizi demesini mi? Hatta karnımdaki bebeğin erkek olduğunu duyunca hayııır olamaz emin olmayın hemen ben kız diyorsam kızdır o diyerek bayılacak gibi olmasını mı?

Ve bu anlattıklarım evlendikten sonrakiler... Bir de öncesi var ki, peygamber sabrı varmış bende diyorum şimdi bakınca...
Allah yardımciniz olsun. Bebeginiz hayırlı olsun

Ben anne dıyemezsım herhalde sevıp sevmeme mesekesi deıl ama kv olsaydı anne dıyemezdım dıye dusunuyorum

Benim hayimdeki kv tipi, hicbir seye karismayan, gerekmedikce yorum yapmayan, oglunun evlendigini ve artik karisini en az annesi kadar sevdigini idrak eden, gel demeden gelmeyen, gelelim demeden de cagirmayan bisey olmali. Budur yani bu olsun bundan istiyorum :)))
Ayni benimde hayalimdeki

Back
X