Kv

Ama ben evlendiğimden beri hep bu ailemi tutup savunmamdan dolayı çekiyorum . En ufak bir lafda veririm cevaplarını ama bazen eşlerin ailelerini tutmayı bırakıp kendi yuvalarını tutması gerektiği kanaatindeyim. Yuvanızın huzuru Nasıl olacaksa o şekilde davranın . Tabiki mesafenizi mutlaka koyun gitseniz bile .

Ama ben evlendiğimden beri hep bu ailemi tutup savunmamdan dolayı çekiyorum . En ufak bir lafda veririm cevaplarını ama bazen eşlerin ailelerini tutmayı bırakıp kendi yuvalarını tutması gerektiği kanaatindeyim. Yuvanızın huzuru Nasıl olacaksa o şekilde davranın . Tabiki mesafenizi mutlaka koyun gitseniz bile .
Bende bu düşünceden yanayım..ama bunu söyleme ihtiyacı duyduk psikolojik olarak paylaşacak kimsem Yoktu anneme söyleme ihtiyacı duydum.hamile olduğum daha önce iki kez düşük yaptığım içinde kendimi yıpranmış hissediyorum açıkçası destek almak istedim

Benim eşimin eski sevgilisi
Komşularınin kızı
Kv dem gorumcelerim görüşür
Evlerine gelir gider ama
Bundan bananeee
Bizim durum biraz böyle değil. .esim ayrıldıktan sonra kız gidip baristirmaalri için ailesiyle tanıştım. İki ay sonra da zaten biz sozlendik. Komşuları olsa zaten bu kadar konu olmazdı. .

Bende bu düşünceden yanayım..ama bunu söyleme ihtiyacı duyduk psikolojik olarak paylaşacak kimsem Yoktu anneme söyleme ihtiyacı duydum.hamile olduğum daha önce iki kez düşük yaptığım içinde kendimi yıpranmış hissediyorum açıkçası destek almak istedim

Herkes anasını babasını az çok tanır. Böyle bir şeyde nasıl tepki vereceklerini de biliyordunuz. Destek almış mi oldunuz şimdi?
İşler daha beter sarpa sardı sadece.
Bunu söyleme sebebim sizi üzmek değil, bu kafadan kurtulmaniz. En azından yanlış olduğunu görürseniz bir daha yapmazsiniz.
Evlilikte yaşanılan her şey anne babaya yetistirilmez

Herkes anasını babasını az çok tanır. Böyle bir şeyde nasıl tepki vereceklerini de biliyordunuz. Destek almış mi oldunuz şimdi?
İşler daha beter sarpa sardı sadece.
Bunu söyleme sebebim sizi üzmek değil, bu kafadan kurtulmaniz. En azından yanlış olduğunu görürseniz bir daha yapmazsiniz.
Evlilikte yaşanılan her şey anne babaya yetistilmez
Dediğiniz muhakkak doğru ama söylemeden edemedim.destek almak istedim bu konudan pişman değilim sanırım yine olsa yine söylerdim

iyi yapmışsınız sizi sahipsiz sanmasınlar bence arasın babanız,madem huzurunuz bozuluyor ,böyle de onların huzuru bozulsun.herşey olacağına varır.baksana eşin gidecek miş.arkanda olduğunu düşünmüyorum.arkanda olsa gitmezdi.
Acikcasi ailemden destek almak bana yanlış gelmiyor.Anneme babama guvendigim icin soyledim Zaten bu konuda sıkıntım yok ben hangi yolu izlemeliyim onu sormak istemiştim :) herkes farklı cevaplar veriyor

Bı krız cıkarmıssın cıkardıgın krızı ynetememıssın . elıne yuzune bulasmıs sındıde napacagını sruyrsun bence sen kv arayıp annemler gtme dıyor dersın :) ama bunu yapma bastan hıc kımseyı karıstrmayıp kv ıle sakınce knussaydın rahatsız olyorm grusmeyın onunla deseydın su an bu halde olmzdın

Bı krız cıkarmıssın cıkardıgın krızı ynetememıssın . elıne yuzune bulasmıs sındıde napacagını sruyrsun bence sen kv arayıp annemler gtme dıyor dersın :) ama bunu yapma bastan hıc kımseyı karıstrmayıp kv ıle sakınce knussaydın rahatsız olyorm grusmeyın onunla deseydın su an bu halde olmzdın
Zaten bunu denedim hesap sorma olarak algılayıp daha da uzuldugumle kaldım.

Dediğiniz muhakkak doğru ama söylemeden edemedim.destek almak istedim bu konudan pişman değilim sanırım yine olsa yine söylerdim
O zaman sonuçlarına katlanmakta da bir sakınca görmüyorsunuzdur.
Ben olsam gitmezdim. Cunku kapima gelip aileme hakaret edebilme cesareti bulan kim olursa olsun daha yuz vermezdim.
Şu durumda gitmemeniz bir dahaki sorunda da ailenizin size müdahele edebilme hakki doğurur. Ki her ne kadar size doğru gelse de, kendinizi eşinizin yerine koyun ve ne kadar yanlış oldugunu bir daha düşünün.
Siz kontrol edebileceğinizi düşünsenizde edemezsiniz.
Zaten bu yapıda biri olsanız baştan kendi işinizi kendiniz hallederdiniz.

O zaman sonuçlarına katlanmakta da bir sakınca görmüyorsunuzdur.
Ben olsam gitmezdim. Cunku kapima gelip aileme hakaret edebilme cesareti bulan kim olursa olsun daha yuz vermezdim.
Şu durumda gitmemeniz bir dahaki sorunda da ailenizin size müdahele edebilme hakki doğurur. Ki her ne kadar size doğru gelse de, kendinizi eşinizin yerine koyun ve ne kadar yanlış oldugunu bir daha düşünün.
Siz kontrol edebileceğinizi düşünsenizde edemezsiniz.
Zaten bu yapıda biri olsanız baştan kendi işinizi kendiniz hallederdiniz.
Esimin ailemle paylaştığımdan haberi yok..kaldi ki benim üstte sormak istediğim bu hataya karışılık sizce ne yapmalıyım olacaktı. Ailem gitme diyor esim gidelim diyor hangisi doğru diye soruyorum sinirlenecek birsey yok..sizin dediğiniz gibi kas katı düşünsem evet ailem haklı tabi ki gitmeyecegim desem zaten burada yazmazdım. .Kendimi işimi kendim halledecebilecek bir yapidayım evet ama bazen insan herseyi doğru olduğu gibi yapamıyor. Eminim hayatınız da bunu illa ki yasamissinizdir.

Zaten eşinizin ailesinden şahsınıza duyacağınız ağır lafları ailenizle paylaşın ileride kan kusup kızılcık şerbeti içtim demek zorunda kalmayın ve içinize atmayın sakın . Allah korusun hastalık sahibi olursunuz . Sizi yalnız sanmasınlar haklı olduğunuz konularda konuşun ki daha fazla üstünüze gelmeye cesaret edemesinler çekinsinler .

aman benimde ne dertlerim oluyo anneme bişe demem napacak kadın yani. can sıkmaktan başka bişey değil.

Back
X