Kızlar merhaba, size danışmak istiyorum. 1 yıllık evliyim. Eşimle 10 yıl beraberliğimizden sonra evlendik. Cok şükür sorunumuz yok. Ancak her hafta bazen 1 gün bazen 2 gün üst üste kayınvalidemlere gidiyoruz. Ben bu durumdan çok rahatsız oluyorum. Oraya gittiğimizde eşimin işi oluyor kp işi oluyor bazen arkadaşının yanına gidiyor ve beni bırakıp işini halletmeye çıkıyor. Kv ise yalnız kaldığımızda bana sürekli ben oğluma kardesimin kızını alacaktım ama istemedi. Yoksa şimdiye kadar çoktan evlendirmiştim ama yeğenimi almadı. Köyde kalıyor mis gibi köy kızı sanki neyi vardı diyor. Kızlar ben önlisans mezunuyum eşimin lisede kaldığı ders vardı bu yüzden lise diplomasınıda almıyor işim gücüm var gerek yok diyor ve bu bizim aramızda asla söz konusu olmadı. Ama kv bana sen üniversite okudugun için oğlumu küçük görme bazı kızlar okuyunca burnu gökten inmiyor sende öyle olma oğlumu üzme diyor. Öyle birseyin aramızda asla söz konusu olmayacağını söylememe rağmen hep aynı seyi söylüyor. Geçen bayramda tutturdu köye gidelim diye. Ama eşimin işlerinden dolayı gidemedik gidince de kalacağımız yer kvnin kardeşinin evi yani o kızda orda. Sürekli gidelim diyor. Eşimede Annesini şikayet ediyor gibi anlatmak istemiyorum. Kv daha önce anne bana bunları anlatma artık biz evliyiz kısmet değilmiş ben üzülüyorum diyorum hiç oralı değil kardesimin kızı olsa canım ciğerim kanımdan canımdan olurdu diyorum sana lafım yok üzülme diyor. Ama zoruma gidiyor. Biz düğünümüzü eşyalarımızı herseyi kendimiz yaptık kimseden yardım almadık hatta düğün arafesinde biraz sıkışmıştık kv kp bizim borcumuz var yardım edemeyiz demişlerdi. Borcumuz daha devam ediyor kv borcunuz devam ediyor mu ne kadar kaldı diyor sonrada ah ah kardeşimin kızını alsaydı ben oğlumun elini cebine attırmaz dillere destan düğün yapardım kafasına göre yaparsa ceremesini çeker diyor. Eşimin yanında güzel gelinim güzel kızım iyi misin birşeye ihtiyacın varmı diyor eşim olmayınca başlıyor.Eşime söylesem annesiyle kavga eder. Ama oraya her hafta gitmek istemiyorum eşime işim var diyorum sonra yaparsın gitmemiz gerek bekliyorlar diyor gidincede moralim bozuluyor.Düğünde altın bozduracaktık tanıdık kuyumcusu var kv dedım yok ben bozduramam baska yere götürün Dedi eşim sordu bende yanında annem böyle Dedi hayatım baska yer bakalım dedim yok ben öyle birsey söylemedim Dedi gözümün içine bakarak Kesinlikle hiç saygısızlık yapmıyorum herseyi üslubunda söylüyorum ama anlamıyorum uzun oldu Kızlar kusura bakmayın sizce ne yapmalıyım.