• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv

Iyi de kavga ederse etsin yahu. Kv de ne konuştuğunu bilsin bi zahmet. Ben olsam söylerdim kesinlikle. Ayrica esin sana işini ertele diyor ama kendi işi varken seni oraya götürüyor. Ne sacma. Sen de ona de ya işini ertelesin ya da işi varken oraya götürmesin. Cok zor seyler degil.

Ses kaydına kesinlikle gerek yok bence. Anlattiginda sana inanmayacaksa defolsun annesinin evine

Kaynana sinsi belli bence esine tatli dille sor. Kuzeninlemi evlenecektin ben olmasaydim diye gir konuya soyle gitsin ne kendini sinirlendiriyosun.

Ben saygimi bozardim acikcasi artik evlenmisim. Bana baska adam icin ah vah yapsalar kayinvalidem ve esim ayy anasi zamaninda cok istemiş ondan mi diyecek.
Bir daha boyle konusursaniz evinize gelmem deyin.

Bazı şeylerde net olup hep aynı tutumu sergilemezseniz ya da esinizle sorun yaşar diye susarsaniz ileri de siz daha büyük sorunların içine girersiniz..
Eşimin annesi ile hayata bakış açımız çok farklı..
Bir kez yanımda bana kalsa benim görüşüme uygun gelin alırdım diye bir pot kırdı size kalmadı demek ki dedim o oldu..
Şimdi farklı düşünceler içinde saygılı şekilde yaşıyoruz..
Ben eğer orda sussaydim eminim kaç konu açılır kaç kız ismi dönerdi bu şekilde..
Tavrınız net olsun,esinizden de annesinin bu tutumunu gizlemeyin.

Back
X