- 20 Ocak 2017
- 69
- 30
- 3
- 29
- Konu Sahibi Lale Ozcan
Kızlar ben üniversite 3. Sınıf öğrencisiyim evliyim bi tanede 4 aylık bebeğim war esimin annesi bakıyo mecburen ama bazen o kadar lanet ediorum ki kendime ne acelen vardı sanki oturup kendin bakacağın zaman yapmadın su cocuğu diorum ama nasip... Kv o kadar kendini beğenmis ki her seyi ben biliorum dior... yanlıs yaptığını asla kabullenmior... Mesela bugün beni yine gıcık etti bebeğimi görmeye esimle ortak arkadaslarımız geldi yaptığım ikramın tuzsuz olduğunu söyledi ben tuzsuz sevmem dierek tız istedi milletin icinde bi kerede tuzsuz ye ölüon mu yani
sonra malum kıs sartları havalar soğuk arkadaslara dedim ki havalar ısınsın acısını cıkartacağız hic eve girmeyeceğiz oğlusumla dedim o da dengesiz ve patawatsız bi sekilde öyle yok en fazla 1 saat dısarı cıkabilir dedi ve ben hic bi sey diemedim esimde yanımızdaydı o da sesini cıkarmadı cookk sinirliyim
Bu iki oldu 1 ay öncede yine arkadaslarıma beni rezil etmisti
Napacağımı bilmiorum caresizim ona muhtac olmak beni deli edio bu sene kafayı yemek üzereyim bu esimle iliskimizede yansıo seneyede yanımızda olacak bakıcıya güvenemem okulu dondursam sonraki sene napcam oofff allahım yardım et
Bi akıl verin bana