- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.801
- 358
- Konu Sahibi Lale Ozcan
Yapamıyorum edemiyorum yazmak yerine y harfini neden dışladınız? Çok itici.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapamıyorum edemiyorum yazmak yerine y harfini neden dışladınız? Çok itici.
Gercekten bu konuda tek takıldığınız sey o mu allahım ya ne insanlar var...Yapamıyorum edemiyorum yazmak yerine y harfini neden dışladınız? Çok itici.
bunu saygısızlı olarak algıladıgın müddetce kafana takıp üzüleceksin uygun sekilde söylemen gerek . aksi takdirde kendini ezdirmiş olursunSaygısızlık bana yakısmaz die düsünüorum ama bazen gercekten susmamak lazım sustukca eziliosun ne zmn patlarım bilmiorum susarakda kendime zarar werdiğimin farkındayım
Ben bilmiorum o espriyi anlatır mısınız acaba ??Benim de aklima kurek esprisi geldi nedense![]()
hep aynı cevaplar eslerin verdiği . rahat olman lazım kendi annen baksa ona rahatca rahatsız oldugun seyleri nasıl söylüyorsan kv nede söyleSde
rahatsız olduğum konuları esime söylüorum o orta yolu bulmaya calısıo ama bi noktada 58 yasındaki kadını değistiremem ki dio![]()
Ben okuldayken 8-3 cocuğa bakıo ben gelince her seyiyle ben ilgileniorum zaten baska bi sey yapmıo okulu bu sne dondursam seneye napcaktım 1 sene dondurma hakkım war ben her gün okulda olduğum icin esiminde ders saatini ayarlaması imkansız herksin damak tadı farklı ona tuzsuz gelmis ama misafirlere sizinkine de ekleyim mi die sordum yok ii cnm bizimki dediler gerek yoktu yani onların yanında bunu demek istiorum...Bu sene dondursaydınız okulu
Yani insanlar işten ücretsiz izin almaya çalışıyor istifa ediyor vs vs
Kadının değişi çoğu şeyde bir şey yok esasen tuz istemiş Eee ne var ona tuzsuzmuş
Misafirlerin de ağzı var Kv istemese de tuzsuz ise anlarlar
Eşin öğretmen imiş rica etsin programı ayarlanabilirse dönüşümlü bakın bebeğe kv de evine gitsin
Kv sadece Bebek mi bakıyor ev işi yemek çamaşır da yapıyor mu
Cnm öyle yapıncada direkt eltimle karsılastırıo ondan cok cektm bundan sonra kimseden cekemem ayağına yatıo...hep aynı cevaplar eslerin verdiği . rahat olman lazım kendi annen baksa ona rahatca rahatsız oldugun seyleri nasıl söylüyorsan kv nede söyle
Doğru söylüosun cnm cookk tsk ederm denemeye calısacağımbunu saygısızlı olarak algıladıgın müddetce kafana takıp üzüleceksin uygun sekilde söylemen gerek . aksi takdirde kendini ezdirmiş olursun
3. Sınıfım bu sene dondursam seneye napcam ??Hafta ici 8-3 haric tüm sorumluluğu bende zaten ben ona bakıp hastane masraflarını falan karsılayıp onu nasıl kırıp üzmüosam o da cocuğumu kullanarak beni üzüp yıpratmasın benim tek isteğim bu cok bi sey istemiorum yani...Ben olsam okulu dondururdum kesinlikle. Madem dunya ya bir can getirdim onun sorumluluguni kendim alirdim. Anneme kv birakmazdim. Hem ideallerimi gerceklestireyim hem cocugum olsun buyusun hem kv baksin ama laf soz etmesin. Cok sey istiyorsunuz.
Ben okuldayken 8-3 cocuğa bakıo ben gelince her seyiyle ben ilgileniorum zaten baska bi sey yapmıo okulu bu sne dondursam seneye napcaktım 1 sene dondurma hakkım war ben her gün okulda olduğum icin esiminde ders saatini ayarlaması imkansız herksin damak tadı farklı ona tuzsuz gelmis ama misafirlere sizinkine de ekleyim mi die sordum yok ii cnm bizimki dediler gerek yoktu yani onların yanında bunu demek istiorum...
Siz iyimisiniz ya ne gezmesi tozması ben bir an önce okulu bitirip isine sahip olmak isteyen biriyim ayrıca torun torun die ısrar eden oydu neyi yürütüo beni ne yapıoki yürütüyo hafta ici 8-3 torununa bakıo zaten ewe süt bırakıp gidiorum onun haricinde her sey bende o sadece sütü ısıtıp werio o kadar size yeterince acıklama yaptığımı düsünüorum annemi falan anlatmama gerek yok...Kusura bakma da daha okulun bitmemiş işin gücün yok maaşın yok ayağının üstünde durmadan birde çocuk yapmışsın sonra da kaynana onu bunu dedi. Valla ağzınızo açamazsınız o kadın yürütüyor sizi kaldı ki tuzsuz olmuş deyip tuz istemesinin rezillikle ne alakası var ki? senin annen ne güne duruyor peki. ohh kaynana size baksın çocuğa baksın sen gez toz sonra şikayet et dediklerinde bişey yok gezmeyi düşüneceğinize okulu bitirip çalışmayı düşünün bakıcı tutun hiç laf duymayayım ama çocuğuma bakılsın olmuyo o kadın banane diyebilirdi kendi annen niye bakmıyor. abartılacakta bişi yok
Ewet cnm o tawır war maalesef aynı sehirde ewi yok bakıcıya güvenemem zaten yasadığım sehirde de pek bakıcı yok 3 yasına gelince krese wercm allahın izniyleAma işte bu sorun değil
Tuzsuz desin bu seni misafire rezil etmez ki
Sen bunu umursama
Onunki de tuzsuz olup olmaması değil geline tuz getirtmek esasen ona hürmet edildiğini gösteriyor aklı sıra
Yapacak bir şey yok çekeceksin
Yerinde olsam bu sene kalırdım derslerden ne olur ki bir sene geç biter
Bebek biraz büyür bakıcı bulunur huzurlu yaşanır
Ya da Kv nin evi aynı şehirde mi bazı dersleri gözden çıkarır az gün gider Kv ile az muhatap olurdum aynı şehirde evi varsa sadece üç gün gibi ayarlamaya çalışırdım
Zira Kv nizde bu bebeği ben büyüttüm diyecek bir tavır var
Ama işte bu sorun değil
Tuzsuz desin bu seni misafire rezil etmez ki
Sen bunu umursama
Onunki de tuzsuz olup olmaması değil geline tuz getirtmek esasen ona hürmet edildiğini gösteriyor aklı sıra
Yapacak bir şey yok çekeceksin
Yerinde olsam bu sene kalırdım derslerden ne olur ki bir sene geç biter
Bebek biraz büyür bakıcı bulunur huzurlu yaşanır
Ya da Kv nin evi aynı şehirde mi bazı dersleri gözden çıkarır az gün gider Kv ile az muhatap olurdum aynı şehirde evi varsa sadece üç gün gibi ayarlamaya çalışırdım
Zira Kv nizde bu bebeği ben büyüttüm diyecek bir tavır var
annecigin yanlıs anlama sana cektirmem diye birsey söz konusu degil nirbirimizi dogru anlayalım istiyorum de. aslında sende onun gibi oyıncu ol seni hiçbiryerden vuramasınCnm öyle yapıncada direkt eltimle karsılastırıo ondan cok cektm bundan sonra kimseden cekemem ayağına yatıo...
Son paragrafındakini yapmayan anne/kv var mı ya.
Cnm cok düsüncelisin cokk saol o kadar düsüncesiz insanlar var ki ... tekrardan tsk edermannecigin yanlıs anlama sana cektirmem diye birsey söz konusu degil nirbirimizi dogru anlayalım istiyorum de. aslında sende onun gibi oyıncu ol seni hiçbiryerden vuramasın