Vay be, yemege cayada yardim ediyormusun!! Pardon ama tek calisan kadin sen degilsin. Bende sabahin köründe kalkip, bir saat uzaktaki ise gidiyorum. Eve gelip, cocuk ile oyna, yemek yap, camasir ile ogras,.. bir dünya is.
Bebegi yanıma getirmedi oncelkle duzgun okuyun !! Hic cevap vermeden olur yada olmaz uyuyam bebegi pusetten alıp odaya goturdu bende arlasından gttm yataga yatırdı yine ses etmeden cıkdı gitti ben bakakaldım !! Sanki bebene sen bak der gbi halbuki bir saat daha tutablrmısn cok basım agıryır demistimm !! Bebegime bende kendim bakıyorum bos gezen yorulan snrada bak dyen biri deilim evet basta bakamam deycekdi ozmn beni yarı yolda brakınca ben ne halt yyecem !? Bunun hesabını bastan yapardım ozmn guvendim kalmak istemıyorum ortada ama bariz bi tepki var
Böyle birseyi bastan düsünmeliydin. Aile yada öksüz olmak ile alakasi yok. Zaten kücük cocugu olan bir kadina, cocuguma baktirmazdim. Kadin kendinde o gücü görmüs yada oglu ile arasini bozmak istememis ve evet, ben bakarim demis. Ancak agir geldi artik, yoruluyordur.
Ki kadin birsey yapmadi, sadece bebegi yanina getirdi. Hakaret etmedi, küfür etmedi.
Hemen sikayet etmenin yerine, onun ile konusabilirsin. Eger artik yoruluyorsa, sorun olmadigini, bir care bulacaginizi söyle. O hale ya staji birakacaksin yada bakici bulacaksin.
Ve naz kv'deye yapilmaz, ese yapilir. Bu olay yasanirken, o neredeydi?