kvdem ve esimin tavirlari

Soyluyorum bn ailemi karistijrmiyosam sende karistirma biz karar vericek yastayiz diye..tabiki karisicaklar sıkıstkmı onlar para veriyo diyor..verdikleri parada su, evlenirken kvdem halilari perdeleri ben alicam dedi esim taksit yapti kvdede bikac ay kirasini bize verdi snra kiracida cikti zaten toplasam milyar etmez yani vrdigi..ins birgun anlarlar is isten gecmeden

Ayni evde kalmiyoruz 5 dklik mesafedeyiz ama..kendimi bazen kuma gibi hissediyorum esim sabah ugrar aksam ugrar baziolaylari kvdemden duyarim esim bana deil ona anlatir bnde icten ice sinir oldugumla kalirim..

Ama sinir olmamak elde deil..bnde bazen aksam yemegini yapar beklerim bana isim gec biticek der annesine gider orda annesi koyar onune yedirir gonderir esim gelince mirin kirin bisey yemeden kalkar sofradan..olcak seymi ya bn bekliyorum evde beraber yiyelim diye

Ayni evde kalmiyoruz 5 dklik mesafedeyiz ama..kendimi bazen kuma gibi hissediyorum esim sabah ugrar aksam ugrar baziolaylari kvdemden duyarim esim bana deil ona anlatir bnde icten ice sinir oldugumla kalirim..

yani bi bekar olarak nacizane fikrim kv ile aynı evde oturmamak en en güzeli olsun yakın olsun siz bi şekilde eşinizi eve bağlayabilirsiniz..
pes etmeyin kaç yıllık evli olduğunuzu bilemiyorum ama neticede eşinizi tanıyacak durumdasınız..
mücadele edin sımsıkı sarılın evliliğinize ve kvnin yıkmasına izin vermeyin..
hep derler ya yuvayı dişi kuş yapar aynen o misal siz mücadelenizi yapın meyvelerini yersiniz daha sonra..

bencede...............

Son düzenleme:
Hayir cnm esime saka takildim gulduk fln kvde basladi ben cocuklarimi simarik buyutmedimde seninde cocugun olcakta..kalakaldm sanki kufur etmisim esime takilamiycakmiyim

pardon, ben kv.ne söyledin sandım, ondan şaşırmıştım... o zaman haklısın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…