Oncelikle Allah kolaylik versin cnm.
Bende kendi esimin annesinden etkilenmeyen gelisimini tamamlamis bir birey oldugunu zannederdim takii annesi gelip bizimle 3 ay kalincaya kadar.
o 3 ay burnumdan geldi, sozde cocuguma bakmaya geldi ama yapmadigini birakmadi, esimle birbirimize girdik. annesiylede bicok tartisma yasadik.
ama hic bir seyde susmadim, herseyi soyledim. o zmnlar esim tabiki anneme sunu dedin bunu dedin diye bana saydi doktu. ama ben herseyi defalarca anlattim annenin su davranislari normalmi sence diye saydim durdum.
simdilerde algilamis gorunuyor.
benim yasadigim bu tecrubeden yola cikarak soyleyecegim, hic yuz goz olmayacaksin bu kalitedeki insanlarla, olabildigince uzak duracaksin. sizli bizli konusacaksin, agirligini koyup hic bir seyine karistirmayacaksin. yok is cigrindan ciktiysa artik sussanda bir susmasanda. o yuzden esine herseyi anlat defalarca soyle annesinin davranislarini. guzellikle olur tartismayla olur artik onu sen ayarlarsin. aman susayimda ben alttan alayim deme hic bir ise yaramaz. ustune geldikce gelirler.
esin eninde sonunda bir miktar dusunup evt ya benim annemde cok normal degil diyecektir. tamamen sana hak vermesi hic mumkun degil ne yazikki ama annesinin oyunlarini, iki yuzlulugunu bir miktarda olsa gorse sana yeter.
kv ile aynı evde mi kalıyorsunuz :26:
Eğer aynı evde kalmıyorsanız işiniz çok dah kolay bence..
Eşinizi kendi tarfınız çekmeniz ve annesinin gerçek yüznü kendisinin görmesi için biraz zaman verin..
Genelde başta anneci sonrada eşçi oluyorlar..
Kendileri bi takım şeyleri daha sonra görebiliyir..
Yaşayarak görmek ddikleri bu olsa gerek..
Siz arada kötü olmayın bırakın eşiniz kendi gözüyle görebilsinki size cephe alamasın
benım burda bı arkadasım kv ile yakın oturuyolardı.eşi vardıyalı calısıyo, arkdsımda calısıodu.evin hanımı işteyken kocasıda annesıne gıdıyodu.arkadsım da bu duruma sinir oluyodu.işten ayrıldı, sonra allem etti kallem etti evini cok uzak bıyere taşıdı.
Onlar hep siz haklisiniz siz dogrusunu bilirsiniz diyen misafir geldimi guzel hizmetlenen kukla bir gelin istediler bn istediklrri gibi cikmadim..ayrilsam inan hic uzulmem ben sadece cevremdeki bakislara katlanamayacagm icin surduruyorm herkesin ornek timsaliyken smdi orta mali diye bakicaklarina eminim..esimde daha once evlilik yapmis biri (olmadi bir daha demek onun icinde cok kolay) sozde bni cok seven insan evliligi her kavgamizda bitirir bosanalm der..[/QUOTE
Aynn cnm bunlari bende yasadim ailesi beni kendilerine benzetmeye calisirdi guya beni istedikleri gibi yonete bileceklerini zannettiler ve anladimki amaclari cok cok farkliymis amaclari gelin degilde hizmetci getirmekmis ailesine ve kendisine gostermis oldugum saygi ilgi ve o evin icerisinde yapmis oldugum onca hizmetcilik haram olsun diyorum baska bisey demiyorum ve Allah'a havale ediyorum onlari kurtulduguma sukrediyorum cunku benim ayri evede cikma gibi bir luksum yoktu eski esim omur boyu annemle yasayacagiz demezmi evlendikten sonra dusunsene bu kdr sorunun icinde birde bu cikmisti basima !!!!
Ayrica benim eski esimde seninle olmadi bosanirim tekrar evlenirim baktim onunlada olmuyor yine bosanirim der dururdu ben on tane es degistiririm ama annemi degistirmem derdi surekli bende derdim eee ne duruyosun o zmn yarin git mahkemeye dilekceni ver derdim ama ne oldu ben bastim bosanma davasini yani artik insan bir noktadan sonra bu kadarinada pes diyor bikiyor hayatindan beziyor !!!! geri zekalilar kendilerini bisey zannediyorlar boylelerine yuz vermeyeceksin sen guclu oldugun surece onlar ne yapacaklarini sasirirlar ve ayrica delirirler emin ol !!!!
Inanki ben cevremdeki insanlari hic takmadim takmamda sonucta bu benim hayatim benim kararlarim ve benim dogrularim kimseyi ilgilendirmez ben aileme bile soylemedim dava acacagimi gittim ozgur irademle actim tazminatida dayadim nafakayida ayrica baskalari icin yasamiyoruz ve hayata bir kez geliyoruz bence sende artik bu takintilarindan kurtulki dogru karar alabilesin hem evladin icin hemde kendin icin yanlis anlama sakin ayril veya bosan demiyorum ama nereye kadar devam edecek bilemem !!!
O sevgi ask sozcuklerini ciceklerini bende cok duydum gordum ama hepsi lafta kalmisti icrat yoktu dedigin gibi sozde seni seviyor seven insan sevdigine deger verir onu el ustunde tutar ama nerdeeeeee !!!
Hep millete esimi iyi guzel anlattim hicbir kavgamizda evi terketmedim yatagimi ayirmadim etmedigi hakaret kalmadi birgun bile agzimdan kufur yada hakaret ckmadi o kadar sinirlerim bozuldugu halde sesimi yukseltmedim hep ailesinin yanina gitti birkere kvdem noldu niye kavga ediyirsunuz demedi ustune ida doldurup gonderdi..sonrasinda istedigin kadar beni sevdigini soyle o hakaretleri siylerken beni sevmiyormuydun..bilmiyorum napicam gercekten konusmayi deniycem yine ama degiscegini zannetmiyirum
Ayni evde kalmiyoruz 5 dklik mesafedeyiz ama..kendimi bazen kuma gibi hissediyorum esim sabah ugrar aksam ugrar baziolaylari kvdemden duyarim esim bana deil ona anlatir bnde icten ice sinir oldugumla kalirim..
allah yardimciniz olsun.annesi esinizin zaaflarini biliyor nasil davranacagini biliyor demek ki..siz de bir sure herseyi alttan alip ailesine de son derece iyi davranin esinizi kendi safiniza cekmeye calisin..yani evde ailesiyle olmadigi kadar huzurlu olsun..
Hep millete esimi iyi guzel anlattim hicbir kavgamizda evi terketmedim yatagimi ayirmadim etmedigi hakaret kalmadi birgun bile agzimdan kufur yada hakaret ckmadi o kadar sinirlerim bozuldugu halde sesimi yukseltmedim hep ailesinin yanina gitti birkere kvdem noldu niye kavga ediyirsunuz demedi ustune ida doldurup gonderdi..sonrasinda istedigin kadar beni sevdigini soyle o hakaretleri siylerken beni sevmiyormuydun..bilmiyorum napicam gercekten konusmayi deniycem yine ama degiscegini zannetmiyirum
Cnm boylesi insanlara fedakarlik yapmayacaksin yaptikca belliki batiyosun dusunsene sen yorumlarinda kayinvalidemin yakininda oturuyorum demissin ben ise ayni evde yasiyordum demekki dunyanin bir ucuna gitseydim bile esimle birlikte yada ayri eve cikmis olsaydim sorunlar bitmeyecekti !!!! sana tavsiyem otur konus icindekileri acik acik anlat esine sonrasinda degisirmi degismezmi bilemem tabikide ama nereye kadar !!!
Hayir cnm esime saka takildim gulduk fln kvde basladi ben cocuklarimi simarik buyutmedimde seninde cocugun olcakta..kalakaldm sanki kufur etmisim esime takilamiycakmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?