slm arkadaşlar... sizlere bi sorum olucak . pazar günü eşimle dışarı çıkıcaz gezicez kvm eşime kuzenin geldi sizde gelin dedenlere gidicez sanki kuzeni bağdattan geliyor yarım saatlik yol yani hem ben nye onun ayağına gideyim kendisi benim gbi çalışyormu hayır ev hanımı rahat benim işim gücüm olur hiç sormuyor varsa yoksa akrabası deliricem.. kvme tanımadığım misafir yada komşu olunca gitmiyoruz .. bunu başardım ilk zamanları misafir geldi sizde gelin diyordu şimdi sadece akrabada diyor tamam ama bazen işim oluyor her zaman denk gelmiyor bazen yarın nöbetim olacağı için erken yatmak istiyorum . gitmeyincede beş karış surat. kvnize akraba geldiği zaman çağırdığı zaman gidiyormusunuz? kvmle altlı üstlü oturuyorum ben ... biz eşimle misafirliğe gidiyoruz .eve geldiğimizde rahatça eve giremiyorum akraba geldi sizde gelin .. zaten misafirlikten geldik. tamm gelen kşi eşşimin kuzeni olabilir teyzesi olabilir yarım saat durup hal hatır sorup evime çekilemezmiyim. olmuyor bir türlü filan geldi falan geldi bıktım. geçenlerde eşimin kuzeni geldi kvme sizde gelin ya benim evimemi geliyor . bide eşimin kuzeni rahat kvsinle altlı üstlü değil tabi ben aşağıya indiyim zaman tuhaf hissediyorum kendimi...sanki benim evime geliyorr yaa başka yerde oturuyor olsaydık hiç böyle problem olmuyacak ama atlı üstlü oturuyoruz dye gelene inmek zorunda kalıyorum. akrabalarınızla görüşme sıklığınız nedir ve kvnizle braber mi gidersini? tabi görüşülecek gelin gidlcek bayramda teyzesiyle görüşmüştük eşimin kvm kardeşine gidecek bizde çağırıyor tamamda zaten çaışıyorum bir pazarım var bizde çağırıyor teyzesi başka şehirde yaşıyor 2 saatlik yol. herzaman olmuyorki işim gücüm oluyor kvm hiç sormuyor.