Normalde kvmle ayni sehirdeydik.fakat is dolayisiyla buraya yeni tasindik.kimseyi tanimiyorum burda. Gecen gun kvm aradi ve sakin bana guvenme dogum icin ha yardima gelemicem dedi. Benim annem olmadgi icin kalakaldim tabi.ii sey diye kekeledim gozlerim doldu. Sonucta ben dogururkende bin kisi yoktu yanimda dedi.peki dedim kapadik. Esim noldu dedi.annen gelemicekmis doguma dedim.torundan onemli olan neymis ver bakayim sorayim dedi. Yok yok kesin surpriz yapicak arama dedim ama icim gitti benim. Dogumda esimden baska kimsenin olmicak olmasi beni mahvetti
Birkaç günlüğüne bile olsa dayanamaz gelir bence ama gelmezse de hiç problem etme Allah kolayını veriyor. Bebeği nasıl emziririm vs. demişsin de hastanede doğumdan sonra zaten hemşireler ilgileniyorlar canım, inan ki bebek doğunca anneye bir kuvvet geliyor. Ben sezeryan oldum yanımda eşim refakatçi kalsaymış olurmuş diyorum sen hiç merak etme. Hele bir doğsun inşallah, bak o zaman kayınvalideni bile beğenmeyeceksin bebek bakımı konusunda. Eşin zaten anlayışlı onun yardımı sana yeter.
Taktik konusuna gelince, nabza göre şerbet vermek evlilikte önemli tabi ama en önemlisi anlayışlı bir eş. Sen de ona sahipsin gibi görünüyor, Allah bozmasın diyorum.