• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kvnin acele ettirmesi

Selam kızlar,
Bir süredir güzel giden bir ilişkim var, geçen hafta sözlüm ailemle tanıştı her şey güzel geçti çok sevdiler benimkini
Ben onun ailesiyle zaten tanışmıştım( yüzyüze tanışmadık farklı şehirde oldukları için, telefonla görüştük görüntülü konuştuk) ve bende telefonları vardı

Olay ailelerin tanışmasına geldi, annesi ile annem konuştu, annesi kasımın 2. Haftası gelmek istiyor ve uzak mesafeden gelecekler, ben ailenin en büyük çocuğuyum o yüzden bizimkiler herşey adetlere uygun olsun güzel ağırlayalım istiyorlar bunun içinde hazırlık yapılması ( en başta benim hazırlanmam elbise vs) lazım dolayısıyla annem de çok kibarca son haftası ağırlayalım sizi dedi
Ben konu kapandı sanmıştım ama kapanmamış
Biraz önce beni aradı kendi kafasına göre yine ısrar ediyor gelelim diye, bi de sözlüm için diyorki ona söyleme bana kızmasın...

Birkaçtır bu ısrarları oluyor ve ben artık ne diyeceğimi şaşırdım, neden bu kadar ısrar ediyor bilemedim, bizimle niye tersleşiyor gerçekten anlam veremiyorum ve ne yapmam lazım bilmiyorum gayet güzel konuştum aşağıda yazdığım şeyleri de anlattım(koltuk meselesi hariç) en son hızlandıralım deyip duruyordu halen sonra büyük kızımla da bi konuş dedi f kdkdkdkkdks sözlümün ablası ile de konuştum anlattıktan sonra o da zaten yazık kadın birşey demedi ne dicek böyle saçma bir konuşma oldu ve sinirim bozuldu en son istemiyorlar bizim gelmemizi deyip tersleyecek diye korkuyorum sinir oldum ne yapmalıyım kızlar

Detay :kızlar salonumuzdaki üçlü koltuk kırıldı( 190 boyundaki kuzenim koltuğa atladı bildiğiniz) ve eski de oldukları için annem mecburen hepsini atıp yeni salon takımı alacak kırık koltuğa oturtacak halimiz yok koltuklar da eski model olduğundan aynısını bulamıyorum

Mide kanseri olan amcam 2 gün önce bilinci kapalı hastaneye kaldırıldı hiç iyi haberler beklemiyoruz ve kötü birşey olursa ben kuzenlerim en böyle birşey yapamam dolayısıyla biraz bunu da beklemem gerekiyor

Teyzem ve eniştem memur ve küçük bir ilçede çalışıyorlar, düzenli hastanelik işleri var, biz büyük şehirdeyiz buradaki bir doktor en son çareleri oldu dolayısıyla yatılı gelip kalıyorlar hastanelik işleri bitene kadar( anneannem ve kuzenim de kalanlar listesine dahil)

Üstelik biz 3 kardeşiz, evde bu kadar daha insan geldi mi de saray değil burası yer olmuyor, gelenler gidecek ki biz de güzel bir ortam hazırlayalım hazırlık yemekler yapalım

Kardeşlerimin biri üni okuyor ve çok gelmek istiyor tanışmaya, kasımın son haftası sınavları bitiyor

Yani kızlar kısaca ben haksız mıyım bilemedim, ailem gerçekten üstüruplu görmüş geçirmiş konuşmayı bilen insanlardır, bu artık kaçıncı ısrar edişi ve daha ortada bilet yokken böyle yapıyor bu kadın, bilmiyorum sinirim bozuldu ne önerirsiniz en son siz bizi istemiyorsunuz deyip bişeyleri bozmaya çalılacak veya baştan bana düşman olacak diye korkuyorum
Bu kadar acele beni işkillendirdi. Hani noluyorsunuz derdim. İyi niyetli olabilir ama karşı taraf bir sebep sunuyorsa tamam siz ne zaman müsait olursanız denmeli. Bu kayınvalideden çekeceğin var çok ısrarcı

Söylediğimde de bu sefer tartışma olacak diye korkuyorum çünkü sevgilim benim tarafımı tutar%100o konuda şüphem hiç yok ama bu sefer de annesi bana daha çok bilinir gibi bilmiyorum ikilemdeyim
Kusura bakmayın benim eşim olacak kişiden saklayabilecegim herhangi birşey olamaz deyin birşey derse.

Aradan çekilmedi bu olay ilk olduğunda da kızdı şu anda bu konuşmadan,%100haberi yok ben söylemezsrm de olmayacak beni tutar kesin biliyorum ama dillendirmek istemiyorum çünkü bu sefer de gidip annesine kızacak annesi de bana iyice tersleşecek diye korkuyorum bilmiyorum
Bu tavır da çok kötü ki resmen dolduruşa gelip annesine kızacak.
Onun yüzünden aranızda iyice uçurum oluşacak daha evlenmeden

Dengeyi kurmayı hiç bilmiyor sevgilin ve ailesine mesafe koyamıyor, koyabilen birisi olsa atıyorum 29 Kasım diye anlaşırsınız o da gider ailesine o tarihte geleceksiniz derdi iş çözülürdü.

Söylediğimde de bu sefer tartışma olacak diye korkuyorum çünkü sevgilim benim tarafımı tutar%100o konuda şüphem hiç yok ama bu sefer de annesi bana daha çok bilinir gibi bilmiyorum ikilemdeyim
Nişandan önce ne kadar diş geçirebilirim oyunları bunlar. Hangimiz yaşamadı ki? Kız alan taraf alttan alır kız veren taraf değil. Kız evi naz evi diye boşuna dememişler. Siz ne zaman müsaitseniz o zaman gelecekler, ve müstakbel nişanlın da bunu annesine bastıra bastıra anlatacak. Tabi ki senin tarafını tutacak ve bunu da annesine gösterecek ki anne kendisini dizignlesin.

Selam kızlar,
Bir süredir güzel giden bir ilişkim var, geçen hafta sözlüm ailemle tanıştı her şey güzel geçti çok sevdiler benimkini
Ben onun ailesiyle zaten tanışmıştım( yüzyüze tanışmadık farklı şehirde oldukları için, telefonla görüştük görüntülü konuştuk) ve bende telefonları vardı

Olay ailelerin tanışmasına geldi, annesi ile annem konuştu, annesi kasımın 2. Haftası gelmek istiyor ve uzak mesafeden gelecekler, ben ailenin en büyük çocuğuyum o yüzden bizimkiler herşey adetlere uygun olsun güzel ağırlayalım istiyorlar bunun içinde hazırlık yapılması ( en başta benim hazırlanmam elbise vs) lazım dolayısıyla annem de çok kibarca son haftası ağırlayalım sizi dedi
Biraz önce beni aradı kendi kafasına göre yine ısrar ediyor gelelim diye, bi de sözlüm için diyorki ona söyleme bana kızmasın...

Birkaçtır bu ısrarları oluyor ve ben artık ne diyeceğimi şaşırdım, neden bu kadar ısrar ediyor bilemedim, bizimle niye tersleşiyor gerçekten anlam veremiyorum ve ne yapmam lazım bilmiyorum gayet güzel konuştum aşağıda yazdığım şeyleri de anlattım(koltuk meselesi hariç) en son hızlandıralım deyip duruyordu halen sonra büyük kızımla da bi konuş dedi f kdkdkdkkdks sözlümün ablası ile de konuştum anlattıktan sonra o da zaten yazık kadın birşey demedi ne dicek böyle saçma bir konuşma oldu ve sinirim bozuldu en son istemiyorlar bizim gelmemizi deyip tersleyecek diye korkuyorum sinir oldum ne yapmalıyım kızlar

Detay :kızlar salonumuzdaki üçlü koltuk kırıldı( 190 boyundaki kuzenim koltuğa atladı bildiğiniz) ve eski de oldukları için annem mecburen hepsini atıp yeni salon takımı alacak kırık koltuğa oturtacak halimiz yok koltuklar da eski model olduğundan aynısını bulamıyorum

Mide kanseri olan amcam 2 gün önce bilinci kapalı hastaneye kaldırıldı hiç iyi haberler beklemiyoruz ve kötü birşey olursa ben kuzenlerim en böyle birşey yapamam dolayısıyla biraz bunu da beklemem gerekiyor

Teyzem ve eniştem memur ve küçük bir ilçede çalışıyorlar, düzenli hastanelik işleri var, biz büyük şehirdeyiz buradaki bir doktor en son çareleri oldu dolayısıyla yatılı gelip kalıyorlar hastanelik işleri bitene kadar( anneannem ve kuzenim de kalanlar listesine dahil)

Üstelik biz 3 kardeşiz, evde bu kadar daha insan geldi mi de saray değil burası yer olmuyor, gelenler gidecek ki biz de güzel bir ortam hazırlayalım hazırlık yemekler yapalım

Kardeşlerimin biri üni okuyor ve çok gelmek istiyor tanışmaya, kasımın son haftası sınavları bitiyor

Yani kızlar kısaca ben haksız mıyım bilemedim, ailem gerçekten üstüruplu görmüş geçirmiş konuşmayı bilen insanlardır, bu artık kaçıncı ısrar edişi ve daha ortada bilet yokken böyle yapıyor bu kadın, bilmiyorum sinirim bozuldu ne önerirsiniz en son siz bizi istemiyorsunuz deyip bişeyleri bozmaya çalılacak veya baştan bana düşman olacak diye korkuyorum
Yazik guzelim bir aile daha gorgusuz kv elinde heba olacak. Benim eski kv o kadar cok israr ederdiki seni cok begendik hemen alacagiz derdi. Normalde gelmeleri gereken zamandan tam bes ay onceye cektirdi ne yapil ne edip. Aynisini bana denisti ogluma soyleme kizmasin israr etrigimi diye. Bende salak utana sikila yeaaaaa soylemem soylemem annecigimmmmmmm diyodum. Oglu gorevdeydi. Hemen evlendik meger bunlar bana yerlescekmisss onun acelesiymis hzhshshshshshsh 😂😂😂herkese hava atiyodum annesi beni cok istiyo hemen gelini olayim istiyo diye. Evlendim kuzenlerim ailem dalga gecti bunlari taniyinca. On sene gecti hala dalga konusuyum ailede. Bazen beni saf avanak salak diye cagiriyorlar

yani kasimin ikinci haftasina var kocaman 2 hafta neden hazirlanamayacaksiniz ki?
ben nikah tarihimi çeşitli burokrasi sorunlari yüzünden 12 gün önce alabildim. bu 12 gunde davetiye de bastirdik dagittik, nikah sekeri de yaptik, damatlik da aldik, gelinligimi tadilata da verdim,ailem gelen olur diye evde kucuk capli tadilat da yaptik, erkek tarafi te baska yerden bilet aldi geldi, onlari da evde agirladik, gelmisken gezdirdik, nikah gününe gelecek olanlara da tepsi tepsi ikramlar hazirladik, kuafor isimi hallettim vs.
yoruldum :emir_bebek:

Selam kızlar,

Niye bu kadar çekingen davranıyorsunuz? Kaba olun demiyorum ama güzellikle şimdiden sınırlarınızı net bir biçimde yansıtın. Yoksa ileride bu tatlı ısrarlar hiç bitmez ve hep emrivakilere maruz kalabilirsiniz.

Annenizden bir cevap almis daha neden sizi arayip darliyor sizde annenizi darlayin diyemi yaptigi ayip sevgilinizle annesini kotuler sekilde degilde hayatim annen boyle soyluyor ama o zamana musait annem.ve ben ikna edemedik birde sen konusurmusun deyin ama sunuda unutmayin daha bismillah kendi istegi olsun diye diretiyor evlenince coluk cocuk olunca neler yapacak bastan onleminizi alin

Yazik guzelim bir aile daha gorgusuz kv elinde heba olacak. Benim eski kv o kadar cok israr ederdiki seni cok begendik hemen alacagiz derdi. Normalde gelmeleri gereken zamandan tam bes ay onceye cektirdi ne yapil ne edip. Aynisini bana denisti ogluma soyleme kizmasin israr etrigimi diye. Bende salak utana sikila yeaaaaa soylemem soylemem annecigimmmmmmm diyodum. Oglu gorevdeydi. Hemen evlendik meger bunlar bana yerlescekmisss onun acelesiymis hzhshshshshshsh 😂😂😂herkese hava atiyodum annesi beni cok istiyo hemen gelini olayim istiyo diye. Evlendim kuzenlerim ailem dalga gecti bunlari taniyinca. On sene gecti hala dalga konusuyum ailede. Bazen beni saf avanak salak diye cagiriyorlar
Konuyu dagitmak gibi olmasinda size yerlestiler mi peki

Yanlış anlamayın lütfen; ama ben aileler böyle acele edince işkilleniyorum. Adam ya da aileyle ilgili bir sıkıntı olabilir mi? Bir arkadaşım öyle evlenmişti. Sonra resmi bir evraktan eşimin önceden evlenip boşandığını öğrenmişti.

Bu kadar kesin konuşmayın. O işler hiç belli olmaz. Olur da evlenirseniz nerde yaşamayı düşünüyorsunuz? Kayınvalideye yakın mı? Siz mi o şehire gelin gideceksiniz?

Bu kadar acele beni işkillendirdi. Hani noluyorsunuz derdim. İyi niyetli olabilir ama karşı taraf bir sebep sunuyorsa tamam siz ne zaman müsait olursanız denmeli. Bu kayınvalideden çekeceğin var çok ısrarcı
bende aynısını düşünmekten depresyona gireceğim, sevgilimin bilmediğim birşeyi yok, iyice araştırdım tüm edevletini de ayrıca talan ettim, çok çok yakın arakdaşlarımın yurt ve oda arkadaşı öyle birşey çıkmaz diye umuyorum
ama neden ısrarcı olduğunu halen bende anlayamadım

bende aynısını düşünmekten depresyona gireceğim, sevgilimin bilmediğim birşeyi yok, iyice araştırdım tüm edevletini de ayrıca talan ettim, çok çok yakın arakdaşlarımın yurt ve oda arkadaşı öyle birşey çıkmaz diye umuyorum
ama neden ısrarcı olduğunu halen bende anlayamadım
Sen hazır değilsen sırf birileri istiyor diye bir şeyleri acele ettirme bu senin özel günün

Sevgiline söyle , sınırını çok geçmeden koy. Ne bu böyle telefonla dadanıyor laçka oldu olacak ilişkiniz. Ben kayınvalidemin telefon numarasını evlendikten sonra aldım, gerek yok. Terbiyesizlik bu yaptığı kadının. Şimdiden böyle alttan alırsan başına geleceklerin fragmanını bu sitede bol bol okursun.

Misafirlik normalde bile ev sahibinin uygunluğuna göre şekillenir, hele hayırlı işlerde daha da önemli bu detay, bu ne görgüsüz gibi ısrar kıyamet. Nur topu gibi bir kv sorununuz olmuş şimdiden kolay gelsin :)

Bence sizi iyi ağırlamak istiyoruz vs gibi bahanelerin arkasına hiç sığınma.Amcam rahatsız tamamen onun durumuna göre hareket edicez.Belki kasim sonu bile bu görüşme olamiycak.sanirim bu tanışma işini biraz ertelemek zorunda kalicaz diye ara sevgilini konuş.Hem biraz daha tanimak icin zaman kazanmis olursun.Bakalim tepkileri ne olacak.Annesinin aradığını söylemene bile gerek yok.

Benim kardeşim Allah korusun öyle bi durumda olacak ben erkek tarafını ağırlama derdine mi duscem Allah aşkına.Ne kadar düşüncesiz bi aile .Babanızın ne durumda olacağını hiç mi dusunemiyolar.

Back
X