• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kvnin acele ettirmesi

Söylediğimde de bu sefer tartışma olacak diye korkuyorum çünkü sevgilim benim tarafımı tutar%100o konuda şüphem hiç yok ama bu sefer de annesi bana daha çok bilinir gibi bilmiyorum ikilemdeyim

Tecrübelerime güvenerek yazıyorum “”siz öyle zannedin”” (sevgilim benim tarafımı tutar kısmına). Tutar görünür. Ama biz ne desek boş. Yaşamanız lazım bazı şeyleri anlamanız için.

Öyle dememişsiniz işte siz net olmazsanız karşı taraf zorlayabildiği kadar zorlar, ne mağduru olacaklar ki bir çiçek çikolata alıp ellerine gelecekler alt tarafı.

Siz böyle beni istemeyecek kötü bilecek diye sürekli onun istediklerine göre mi şekil alacaksınız.

Ben erken tarihte sizleri ağırlayacağım nedir mesela misafirliğe gelmiyor ki tanışmaya geliyorlar, biz kasımın son haftasını uygun gördük bu kadar.

Anlıyorum kibar ve uyumlu görünmeye çalışıyorsunuz ama bir hafta fark için gereksiz bir ısrar var karşı tarafta , bu da benim dediğim olacak kafası.
Kız sevıyon mu dövüyon mu anlamadım dkdkdkkd
Ben hayatımda ilk defa böyle şeyler yaşıyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yanlış olabilir o yüzden yardımlarınızı bekliyorum

Sözlüm deyince aklıma liseli gibi pastanede kendi arasinda söz kesenler geliyor :) Sevgiline söyle o da ailesiyle kendisi konuşsun, sen niye bu kadar yüz göz oluyorsun anasıyla ablasiyla şimdiden? Amcam hasta müsait değiliz durumu kritik bu kadar bitti.

Sevgilin anasına kızarsa kizsin sen şimdiden çekinirsen çok üzülürsün
Ay ne bileyim ben demiyordum öyle söylediklerini görünce sözlüm diye yazdım yoksa bencede kekoca

Ben hayatımda ilk defa böyle şeyler yaşıyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yanlış olabilir o yüzden yardımlarınızı bekliyorum
Anasıyla muhatap olursan "penguen bana X demişti ama" der ortalığı fitneye verir bu ortaya atar seni öyle bir durumu var müstakbel KVnin. Sen minimum iletişimde kal sevgilin ya da annen anasıyla konuşsun. Cekinecek ağlayacak bir şey yok. Sevgilin halledecek anasını. Bunlar test iste gözünü ac biraz idareci olacağım diye kendini yipratma

Selam kızlar,
Bir süredir güzel giden bir ilişkim var, geçen hafta sözlüm ailemle tanıştı her şey güzel geçti çok sevdiler benimkini
Ben onun ailesiyle zaten tanışmıştım( yüzyüze tanışmadık farklı şehirde oldukları için, telefonla görüştük görüntülü konuştuk) ve bende telefonları vardı

Olay ailelerin tanışmasına geldi, annesi ile annem konuştu, annesi kasımın 2. Haftası gelmek istiyor ve uzak mesafeden gelecekler, ben ailenin en büyük çocuğuyum o yüzden bizimkiler herşey adetlere uygun olsun güzel ağırlayalım istiyorlar bunun içinde hazırlık yapılması ( en başta benim hazırlanmam elbise vs) lazım dolayısıyla annem de çok kibarca son haftası ağırlayalım sizi dedi
Ben konu kapandı sanmıştım ama kapanmamış
Biraz önce beni aradı kendi kafasına göre yine ısrar ediyor gelelim diye, bi de sözlüm için diyorki ona söyleme bana kızmasın...

Birkaçtır bu ısrarları oluyor ve ben artık ne diyeceğimi şaşırdım, neden bu kadar ısrar ediyor bilemedim, bizimle niye tersleşiyor gerçekten anlam veremiyorum ve ne yapmam lazım bilmiyorum gayet güzel konuştum aşağıda yazdığım şeyleri de anlattım(koltuk meselesi hariç) en son hızlandıralım deyip duruyordu halen sonra büyük kızımla da bi konuş dedi f kdkdkdkkdks sözlümün ablası ile de konuştum anlattıktan sonra o da zaten yazık kadın birşey demedi ne dicek böyle saçma bir konuşma oldu ve sinirim bozuldu en son istemiyorlar bizim gelmemizi deyip tersleyecek diye korkuyorum sinir oldum ne yapmalıyım kızlar

Detay :kızlar salonumuzdaki üçlü koltuk kırıldı( 190 boyundaki kuzenim koltuğa atladı bildiğiniz) ve eski de oldukları için annem mecburen hepsini atıp yeni salon takımı alacak kırık koltuğa oturtacak halimiz yok koltuklar da eski model olduğundan aynısını bulamıyorum

Mide kanseri olan amcam 2 gün önce bilinci kapalı hastaneye kaldırıldı hiç iyi haberler beklemiyoruz ve kötü birşey olursa ben kuzenlerim en böyle birşey yapamam dolayısıyla biraz bunu da beklemem gerekiyor

Teyzem ve eniştem memur ve küçük bir ilçede çalışıyorlar, düzenli hastanelik işleri var, biz büyük şehirdeyiz buradaki bir doktor en son çareleri oldu dolayısıyla yatılı gelip kalıyorlar hastanelik işleri bitene kadar( anneannem ve kuzenim de kalanlar listesine dahil)

Üstelik biz 3 kardeşiz, evde bu kadar daha insan geldi mi de saray değil burası yer olmuyor, gelenler gidecek ki biz de güzel bir ortam hazırlayalım hazırlık yemekler yapalım

Kardeşlerimin biri üni okuyor ve çok gelmek istiyor tanışmaya, kasımın son haftası sınavları bitiyor

Yani kızlar kısaca ben haksız mıyım bilemedim, ailem gerçekten üstüruplu görmüş geçirmiş konuşmayı bilen insanlardır, bu artık kaçıncı ısrar edişi ve daha ortada bilet yokken böyle yapıyor bu kadın, bilmiyorum sinirim bozuldu ne önerirsiniz en son siz bizi istemiyorsunuz deyip bişeyleri bozmaya çalılacak veya baştan bana düşman olacak diye korkuyorum
Çok haklısınız kesinlikle ama benim anlamadıgım sözden sonra mı oluyor tanısma zaten sözde tanısmadılar mı yani

Annem elbise vs demedi hastanelik işlerimiz var onların halledilmesi lazım dedi annemle konuşmaları gelen hafta oldu amcam 2 gün önce hastaneye kaldırıldı yoksa onu da muhakkak söylerdi bilmiyorum biz kız tarafıyız açikçası bana her türlü yaptığı mantıklı gelmedi ne bu acele
gecen hafta konuştuysaniz kadin 3 hafta sonraya soylemis. 3 hafta da hazirlanmak icin uygun zaman aslinda.
ayi kuzenin koltugu ne zaman kirdi? sinir oluyorum boyle ayilara😡😡😡 bir ergenin şımarıklıgi yuzunden senin ailen bosu bosuna masraf yapacak
Öyle hayatım bakacağım ilk seferinde baya kızmıştı hatırlıyorum tamamen benim tarafımı tutup tüm kararı bana bırakmıştı
Ama gözlemleyeceğim çünkü daha şimdiden bu kadın böyleyse ben bunlarla uğraşamam Allah korusun
iste senin tarafini tutup karari sana birakmakla olmuyor ama.
bak, annesi yine seni aramis.
onemli olan is sana gelmeden, senin canını sikmadan halletmesi.
senden laf alip annesine kizip kavga etmesi de kötü. sana karsi doldurmus oluyor onlari.
ailesini senin düşüncenin mantikli olduguna ikna edip kendisinin de istegi buymus gibi gostermesi lazim aslinda. sen birsey dedin annesine kizdi , annesi yalandan üzüldü hala arkasından is cevirip "aman oglum duymasin" dedi falan bunlar hos seyler degil.
ben de ailemin karsi cikacagi biriyle evlendim. gayrimuslimdi. ailem de inancli insanlar namazinda niyazindalar.
ama bir sekilde asla esimin kulagina gitmeyecek sekilde ailemle kendi aramda çözdüm problemimi. gerekirse kavgasini da ettim ama cocugun hic haberi bile olmadi. çünkü söylesem dolar, gicik olur. sadece gizlemis olmamak icin genel bir bilgi verdim o kadar - o da anladi ailemin onlara cok zor gelen bir karar olmasina ragmen onu kabul ettiklerini, gicik olmak yerine ailemi daha cok sevdi. ama ben ona yetistirseydim "din degistirmeni istiyorlar soyle boyle" diye gicik olacakti. ya da ailem hişmimdan korkmasa onunla konussa sonra "aaa oyle mi dediler cok kizdim konusucam" desem ailemle kavga etsem bu sefer ailem de "o cocuk yetistirdi, aramizi bozdu" falan diye gicik olacakti.
bence en dogrusu ciftlerin arasinda konusmasi kadinin kendi ailesiyle erkegin kendi ailesiyle muhatap olmasi.
sen kasımın son haftasi mi musaitsin? cocuk gerekirse ailesini de tanıyor "benim haftasonu mesaim var bir telefonla gidebilirim santiyede isler cok kötü denetleme var. geliriz deriz gelemeyiz cok ayip olur. kasimin son haftasi uygunum" derdi- ikna ederdi.
bazen aileye "sorun onda degil bende" demek lazim.
ve herkes ailesini taniyor, ailesinin manyaklik toksiklik seviyesini biliyor. bunu bilip buna göre yol almali.
bence bu dönemler senin icin iliskini test etmek icin altin degerinde

Seviyorum niye döveyim😂 belli ki bu kadın her olayda böyle davranacak , o yüzden baştan nasıl alıştırırsan öyle gider.

Nişan değil düğün değil ki ortak karar alınsın,karşı tarafın o hafta bir mazereti olsa yine anlayacağım o da yok eee geriye ne kalıyor benim dediğim olsun saçmalığı.

Pek yol yordam da bilmiyor zaten ileride başın daha çok ağrımasın diye dedim.

Erkek arkadaşına kesinlikle söyle. Ve eğer evlilik sürecine girerseniz böyle konularda kendin muhatap olma, annemle konuşun bu konuları de. Çok da fazla telefonla konuşma bu kadınla. Daha şimdiden oğluma söyleme demeler falan. Kendisinin bir işi bir planı vardır ondan o tarihi istiyordur ama öyle olmuyor bu işler.
Ben hiç muhattap olmak istemiyorum zaten korkardım böyle kV kp olaylarından o yüzden hiç ne arayıp ne soruyorum kadın arayınca bende öyle uzundur görüşmediğimiz için halimi hatrkmı soracak sandım ondan açtım daha da açmam keşke açmasaydım

Anasıyla muhatap olursan "penguen bana X demişti ama" der ortalığı fitneye verir bu ortaya atar seni öyle bir durumu var müstakbel KVnin. Sen minimum iletişimde kal sevgilin ya da annen anasıyla konuşsun. Cekinecek ağlayacak bir şey yok. Sevgilin halledecek anasını. Bunlar test iste gözünü ac biraz idareci olacağım diye kendini yipratma
Haklısın canım teşekkür ederim 🥺

gecen hafta konuştuysaniz kadin 3 hafta sonraya soylemis. 3 hafta da hazirlanmak icin uygun zaman aslinda.
ayi kuzenin koltugu ne zaman kirdi? sinir oluyorum boyle ayilara😡😡😡 bir ergenin şımarıklıgi yuzunden senin ailen bosu bosuna masraf yapacak

iste senin tarafini tutup karari sana birakmakla olmuyor ama.
bak, annesi yine seni aramis.
onemli olan is sana gelmeden, senin canını sikmadan halletmesi.
senden laf alip annesine kizip kavga etmesi de kötü. sana karsi doldurmus oluyor onlari.
ailesini senin düşüncenin mantikli olduguna ikna edip kendisinin de istegi buymus gibi gostermesi lazim aslinda. sen birsey dedin annesine kizdi , annesi yalandan üzüldü hala arkasından is cevirip "aman oglum duymasin" dedi falan bunlar hos seyler degil.
ben de ailemin karsi cikacagi biriyle evlendim. gayrimuslimdi. ailem de inancli insanlar namazinda niyazindalar.
ama bir sekilde asla esimin kulagina gitmeyecek sekilde ailemle kendi aramda çözdüm problemimi. gerekirse kavgasini da ettim ama cocugun hic haberi bile olmadi. çünkü söylesem dolar, gicik olur. sadece gizlemis olmamak icin genel bir bilgi verdim o kadar - o da anladi ailemin onlara cok zor gelen bir karar olmasina ragmen onu kabul ettiklerini, gicik olmak yerine ailemi daha cok sevdi. ama ben ona yetistirseydim "din degistirmeni istiyorlar soyle boyle" diye gicik olacakti. ya da ailem hişmimdan korkmasa onunla konussa sonra "aaa oyle mi dediler cok kizdim konusucam" desem ailemle kavga etsem bu sefer ailem de "o cocuk yetistirdi, aramizi bozdu" falan diye gicik olacakti.
bence en dogrusu ciftlerin arasinda konusmasi kadinin kendi ailesiyle erkegin kendi ailesiyle muhatap olmasi.
sen kasımın son haftasi mi musaitsin? cocuk gerekirse ailesini de tanıyor "benim haftasonu mesaim var bir telefonla gidebilirim santiyede isler cok kötü denetleme var. geliriz deriz gelemeyiz cok ayip olur. kasimin son haftasi uygunum" derdi- ikna ederdi.
bazen aileye "sorun onda degil bende" demek lazim.
ve herkes ailesini taniyor, ailesinin manyaklik toksiklik seviyesini biliyor. bunu bilip buna göre yol almali.
bence bu dönemler senin icin iliskini test etmek icin altin degerinde
Etiketleyemedim konu sahibi bak burayı iyi oku. Sevgilin "Arkandayım sen ne dersen o" diyerek seni ortaya atıyor. Annesini kendisinin idare etmesi lazım. Bu tür işaretleri sakın göz ardı etme.

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar 🌸🌸🙏
Sayenizde sanırım kafam biraz berraklaştı

Gün konusunda bir daha görüşeceğimizi sanmıyorum, yatılı hastamız var dedikten sonra bence bir daha ısrar etmeyecekler

Nişan hususunda da inşallah oraya kadar varabilirsek fkdkkdkdkdks önümde sanırım ilişkimiz açısındns büyük bir sınav var, bu süreci iyi değerlendireceğim demek istediğinizi anladım ben destekleniyorken aynı zamanda ortaya atılıyorum istemsizce bu devam edecek mi bakacağım

Annesiyle tanışmaya kadar bir daha görüşmeyi düşünmüyorum en fazla şu tarih uygun müdür diye ararım zaten uzak mesafe Daha da konuşmayı minimuma indirgerim

Sonrası artık Allah Kerîm, sizler de bana dua edin lütfen bu süreçler ne sıkıntılıymış şimdiden başladım

Kuzenimin sevgilisinin aileside böyleydi. Her şeyin tarihi saati onların isteklerine göreydi. İsteme-nişan evdeydi birkaç saat erteleyelim işten izin alamayanlar var (mesela benim ailem) dedik kabul etmediler çünkü damadın dayısının işi varmış gidicekmiş vs vs.
Sonuç düğüne 1 hafta kala ayrıldılar üstelik nikahlarıda kıyılmıştı.
Şimdiden tavrınız net olsun, biz öyle uygun gördük deyin geçin. Sonra bu istekler katlanarak büyüyor

Sen cocuğa söz verdin diye sözlü olmuyorsun sözlüm deyip durmuşsun
Ayrıca bu konuda onlarla bu denli muhattap olman çokta doğru değil.
Erkek arkadaşına söylersin hastamız vs vs bu hafta ne zamansa işte müsaitiz bekleriz. Bitti gitti
Tamam canım ne kızıyorsun 😂🥲
Ben muhattap asla olmak istemiyorum zaten arayınca boşluğuma denk geldi hal hatır sormak için aradı sandım açtım

Kuzenimin sevgilisinin aileside böyleydi. Her şeyin tarihi saati onların isteklerine göreydi. İsteme-nişan evdeydi birkaç saat erteleyelim işten izin alamayanlar var (mesela benim ailem) dedik kabul etmediler çünkü damadın dayısının işi varmış gidicekmiş vs vs.
Sonuç düğüne 1 hafta kala ayrıldılar üstelik nikahlarıda kıyılmıştı.
Şimdiden tavrınız net olsun, biz öyle uygun gördük deyin geçin. Sonra bu istekler katlanarak büyüyor
Teşekkür ederim haklısınız net olup kısa kesmek lazımmış

Teşekkür ederim haklısınız net olup kısa kesmek lazımmış
Kesinlikle net olmak lazım
Benim de kına da biraz sorun yapmışlardı ben kırmadan biz böyle uygun gördük haklı sebeplerimiz var dedim.
Konu da kapandı.
Ayrıca erkek arkadaşınla da paylaş.
Neden bilmesini istemiyorlar.
Anlayışssız bir aileye benziyorlar.

Back
X