Kv’nin amacı ne?

Konularina baktim da, her iki ay konu açmissin. Aldatma süphelerin var.

Esine sans vermiyorsun, bosanmaktan korkuyorsun. Ve adina "esime sans verdim" koyuyorsun. Cocuk varmi bilmiyorum ama olsa bile yerinde olsam bosanirdim. Adama güvenmiyorsun ve adam seni zaten zerre umursamiyor.
Bende artık onu zerre kadar umursamıyorum açıkcası
Çocuk yok çok şükür
Evet biraz korkuyorum sanırımkendime itiraf edemesem de

Benimde kv kötü, çok kötü günler geçirdik, sevmiyorum da, hemen hemen size benzer sorunlar, ama arkadaşım o eşinin annesi ne yapacaksın silip atılmıyor en fazla yüz vermiyorsun görüşme sıklığını azaltıyorsun, bir gelir iki gelir, kovamazsın ki, işimiz de var demişsin oda başka zaman demiş, bırak böyle kalsın

Bence kv senle arayi yumusatmaya calisiyo gibi g3ldi bana. O yuzden 5 dk uzaktaki geline degil de sana geliyo belli mi yaptiklarindan pisman. Yoksa niye g3lsin o kadar yoldan sen de yikansin ki tabi psikopat degilse.

Kv bulasiyor ,bulastitmayin esine banyo icin bunca yol mu gelinir kadinin ebindeki sorunu giderin ben kendisini gormek istemiyorum ,tekrar sorun gerekli degil diyin

Evindeki su sorunu çözülemez mi? Hani suda bir sıkıntı varsa oğlu bir care bulmaya çalışsin. Genel anlamda bazı insanlara karşı kin tutmamak gerçekten zor. Aslinda bütün ayıbı onun, ama bütün zararı size, çünkü zihninizi meşgul ediyor. Mesafeli davranmakta fayda var

Zaten onunla görüştüğü için belki banyoyu sizde yapiyorki bahane ile sizi gormek için.Baska ne sebebi olabilir ki?Benim aklıma bu geldi.Kotu niyet yok gibi.Hem kalmıyormus da.Dert etmeyin derim.

Kadımdan bir banyoyu mu sakınıyorsunuz ya Allah aşkına orası oğlunun da evi sizin aranızda sorunlar olabilir ama aramış izin istemiş kadın ya 3 saat ne yapacak banyoda ayakta kadın az abartsaydınız hayret doğrusu akşam akşam eşinizin ne programı olabilir ki annenize gitmeden de kadın gelip hemen bir banyo yapıp giderdi yemeyecek ya.

2 haftadır banyo yapmadı değildir o arada öbür geline de gitmiştir bu kadar kötü kalpli olmaya gerek yok kimi kimin evine sokmuyorsunuz eşinizi o kadın büyütüp yetiştirmiş evlendirmiş gelin hanım banyosuna sokmuyor ne diyeyim gün gelir devran döner anlarsınız yazık ya 2 haftada bir banyo alt tarafı gelmiyor oturmuyor karışmıyor

Merhabalar hemen konuya geçeyim
Bundan 2 hafta önce kv oğlunu aramış size gelip banyo yapıcam bizim sular zor ısınıyo ısınıp soğuyo demiş, eşim de beni aradı annem gelecek diye tamam dedim. Geldi abartmıyotum tam 3 saat banyoda kaldı. Çıktı oğlu başladı ısrar etmeye anne kal diye bende yarım sğız söyledim neyse ki kalmadı.
Normal şartlar altında olsak ve gerçekten banyosunda sorun olsa hiç sorun değil gelsin ama bu kadın beni çok ama çok üzdü yaptıklarını anlatsam inanamazsınız , banada değil sadece aileme dil uzattı bende ondan nefret ettim ve araya mesafe koydum. Ama demek ki yüzsüz.
Bu sabah bana yine mesaj attı akşam beni alırmısınız banyo için diye. Bende dedim ki ben bugün annemlerde olucam akşama kadar, eşiminde bi programı olduğunu söyledim ki gerçekten öyle.
Tamam sorun değil, başka zaman artık yazmış.
Şimdi ben aramızdaki sorunlarıda geçtim ( geçmem mümkün değilde) diğer gelinine yürüyerek 5 dk uzaklıkta oturuyor. Benim evim daha uzak en az 20 dk arabayla. Yani neden ona gitmiyor, ondan çekiniyo biliyorum ama bu nasıl oluyo çözemedim aralarıds iyi diğer gelin haftanın 2-3 günü kv ye gider yemek vs yapar yerler.
Ben nasıl bir yol izlemeliyim
Konu sahibinin derdi banyo degil hanmlar zamanında yapılan ve unutulmayacak hatalar yoksa kimse bence banyo için sorun çıkarmaz.keşke herkes adam olsada böyle sıkıntılar olmasa

Ben bir erkek anasiyim , herkes demis oglunun da evi banyo yapsin nr olucak diyr de , dusunuyorum da evli barkli oglumun evine gidip neden banyo yapiyim? Allah dusurmesin beni o duruma, evimde sofben bozuksa gider otelde yikanirim yine evli oglumun evine gitmem ne alaka yahu , inanilmaz sacma bir mevzu
Sizin eski konularinizi da hatirliyorum , banyodan cok daha buyuk sorunlarınız var sizin

Kızlar bu kadın benim ailem evdeyken oğlunu arayıp hala gitmediler mi diye soran, evime ben yokken girip bu lazım mı diye sormadan eşyalarımı çöpe atan hatta aşıp evine götüren, bana aileme hakaret eden biri bu gibi sorunlar var yoksa ben bi banyoyu sorun edecek insan değilim

Siz kombiciyi bir cagirin bence :olamaz:

Kadımdan bir banyoyu mu sakınıyorsunuz ya Allah aşkına orası oğlunun da evi sizin aranızda sorunlar olabilir ama aramış izin istemiş kadın ya 3 saat ne yapacak banyoda ayakta kadın az abartsaydınız hayret doğrusu akşam akşam eşinizin ne programı olabilir ki annenize gitmeden de kadın gelip hemen bir banyo yapıp giderdi yemeyecek ya.

2 haftadır banyo yapmadı değildir o arada öbür geline de gitmiştir bu kadar kötü kalpli olmaya gerek yok kimi kimin evine sokmuyorsunuz eşinizi o kadın büyütüp yetiştirmiş evlendirmiş gelin hanım banyosuna sokmuyor ne diyeyim gün gelir devran döner anlarsınız yazık ya 2 haftada bir banyo alt tarafı gelmiyor oturmuyor karışmıyor
Ben mi anlayamadım siz öi anlamadınız?
Bir önceki sayfada anlattım kv nin yaptıklarını
O benim ailemi evimde istemezken ben onu niye istiyim?
Kadın her b... yesin ama ben kötü kalpliyim
Evt gün gelir devran döner umarım yaşadıklarımı yaşamazsınız çünkü o zaman anlarsınız beni ve benim durumumdaki diğer kadınları

Evliliğinde sadakatsizlik, aldatılma,
Güvenememe vs. Varken kombiyi banyoyu,duşu, saatini, kaynanayı
Düşünmek nasıl bir üst level..
Ciddi soruyorum ..
Aldatılma olsaydı yani ben bunu görseydim zaten şu an evli olmazdım
Ama evet güvensizlik var bu sorunlar varken birde bu saçmalıklarla uğraşmak istemiyorum
Sorunuzun cevabı

eğer 2 hafta banyo yapmayıp, 2 haftada bir sadece size geliyorsa banyo için bu daha tuhaf değil mi yahu ? bence diğerine de gidiyordur. 1 hafta onda, 1 hafta sizdedir gibi düşündüm. heralde geçen hafta x gelinde yıkandım diye açıklamaz.

ayrıca siz mesafe koysanız da orası oğlunun da evi ve bir zorluk yaşıyor. eşiniz sizin annenize mesafe koysa ama anneniz benzer bir durumla gelse, eşinizin buna bozulduğunu görseniz sizin için de hoş olmazdı.

bence büyütmeyin kafanızda. eninde sonunda arızası düzelecektir.

Back
X