kv'nin facesindeki eski sevgili.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben engelledim zaten eşimde kendi facesinden engelledi.ama o hala kv de duruyor maalesef.umarım dediğiniz gibi başka niyet taşımıyordur.ama beş yıl önceki mevzu aslında en fazla ne yapabilir ne diyebilir diye düşünüyorum.tabi kv işin içinde olunca bu benim eksiğim haline dönüşebilir.elime fırsat geçene kadar dağınık bırakayım diyorum.sonra ilk fırsatta atar engellerim kv facesinden de birde kadın engellenenler listesinde kendi engellemediği birini görürse ne olacak diye düşünüyorum.anlatırken bile benim kafam şişti aslında.ne lüzumsuz bir durum oldu böyle.

Adam eklemedi belki kv ekledi. Ayrica birbirlerini hic tanimadan ustelik ayri sehirlerede olup sosyal medyada arkadas olmk pekte masumane birsey gibi durmuyor.
sanmıyorum kv'nin eklediğini.onu tanıyor olmasının imkanı yok.aynı şehirde değiller ama kv ile o vatandaşın siyasi görüşleri aynı.belkide tesadüftür deyip iyi düşünmeye çalışıyorum aslında.

Engelleme listesine kadar kurcalamayı biliyor mudur? Çok hakim mi sosyal medyaya?
Kendi varlığından haberdarsa bu kişinin fark edebilir tabi niye silindi diye, o zaman size soracak olursa eşin artık seni katmadan üzerine alınabilir, haz etmediğim biri senin listende görünce sildim gibilerden belki

çok hakimmi bilmiyorum.seri paylaşım yapan tiplerden.dondurmayı isim değiştirmeyi filan beceremeyip bana soruyordu ama engelleme bölümünü biliyor mu bilmiyorum.ama dediğiniz mantıklı en doğrusu eşim üstüne alsın.

O zaman bilmiyordur muhtemelen engelleme listesini zaten, fark edip sorarsa da eşin üzerine alır artık.

bence esin direk kv de sorsun ne alaka diye tabi sebebini soylemeden sadece bu adami nerden taniyon saglam pabuc degil filan die

bu eski sevgiliden kocanın haberi varsa taktıgına degmez canm. bırak kanka bile olsunlar. boşveer.

sildirmek için uğraşmayın elinize yüzünüze bulaşabilir. hacker bulup kv nin facesini rahmetli edebilirsiniz

Siz kv ile neden kusmustunuz zamaninda? Belkide bu eski sevgili sebep olmus olabilir aranizdaki kavgalara. Kim bilir.
Cok riskli ve kafa kurcalayici bi durum.

Eşiniz biliyorsa annesine arayıp kızsin ne alaka diye, neyi masum bu durumun. Bence sen strese girme geçmiş geçmişte kalmış eşinde biliyor. Arkandan atıp tutsa yalan söylese nolucak sanki,sen kendini esin seni biliyor. Emin ol inanmaz en fazla huzur kaçar bi müddet bununda vebali kayınvalideniz olur. Kayınvalideniz çok tuhaf biri eşiniz de sanırım çok kopuk ailesiyle ki direk arayıp şifreyi girip silmemiş.bence sen hiç karışma facesine esin halletsin strese de girme. Suçlu değilsin birsey değilsin naparsa yapsınlar. Sen artık kızı olmuşun bilerek yapılan bişey se zaten niyet belli é eşinde saf değilya. Aman salla gitsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…