- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.263
- 133
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
ben engelledim zaten eşimde kendi facesinden engelledi.ama o hala kv de duruyor maalesef.umarım dediğiniz gibi başka niyet taşımıyordur.ama beş yıl önceki mevzu aslında en fazla ne yapabilir ne diyebilir diye düşünüyorum.tabi kv işin içinde olunca bu benim eksiğim haline dönüşebilir.elime fırsat geçene kadar dağınık bırakayım diyorum.sonra ilk fırsatta atar engellerim kv facesinden de birde kadın engellenenler listesinde kendi engellemediği birini görürse ne olacak diye düşünüyorum.anlatırken bile benim kafam şişti aslında.ne lüzumsuz bir durum oldu böyle.Siz sormayın tekrar bence zaten haklı olarak duruma canı sıkılmış. Eski sevgilinizi de engelleyin kendi face inizden derim. Sizi takip edip başka arkadaşlarınıza musallat olmasın. Eşiniz konuyu açarsa da bende zaten engelli o gün arkadaş olarak önerince face, annenle de arkadaş olduğunu gördükten sonra engelledim derseniz belki adamın da kafası rahat eder gibi geliyor.
Ama eşinizi en iyi siz tanırsınız tabi... size, sen niye engelliyorsun bir durum mu var diye sorarak falan iyice işgillenebilir derseniz siz hiçbir şey yapmayın. Hatta unutmuş havalarında olun.
Çok tuhaf bir durum gerçektenBelki paylaşımlarınız kısıtlıysa onları görebilmek için ortak arkadaş yapmıştır. İnşallah başka niyetleri yoktur. Her koşulda çok yüzsüzce tabi
sanmıyorum kv'nin eklediğini.onu tanıyor olmasının imkanı yok.aynı şehirde değiller ama kv ile o vatandaşın siyasi görüşleri aynı.belkide tesadüftür deyip iyi düşünmeye çalışıyorum aslında.Adam eklemedi belki kv ekledi. Ayrica birbirlerini hic tanimadan ustelik ayri sehirlerede olup sosyal medyada arkadas olmk pekte masumane birsey gibi durmuyor.
Engelleme listesine kadar kurcalamayı biliyor mudur? Çok hakim mi sosyal medyaya?ben engelledim zaten eşimde kendi facesinden engelledi.ama o hala kv de duruyor maalesef.umarım dediğiniz gibi başka niyet taşımıyordur.ama beş yıl önceki mevzu aslında en fazla ne yapabilir ne diyebilir diye düşünüyorum.tabi kv işin içinde olunca bu benim eksiğim haline dönüşebilir.elime fırsat geçene kadar dağınık bırakayım diyorum.sonra ilk fırsatta atar engellerim kv facesinden de birde kadın engellenenler listesinde kendi engellemediği birini görürse ne olacak diye düşünüyorum.anlatırken bile benim kafam şişti aslında.ne lüzumsuz bir durum oldu böyle.
sanmıyorum kv'nin eklediğini.onu tanıyor olmasının imkanı yok.aynı şehirde değiller ama kv ile o vatandaşın siyasi görüşleri aynı.belkide tesadüftür deyip iyi düşünmeye çalışıyorum aslında.
çok hakimmi bilmiyorum.seri paylaşım yapan tiplerden.dondurmayı isim değiştirmeyi filan beceremeyip bana soruyordu ama engelleme bölümünü biliyor mu bilmiyorum.ama dediğiniz mantıklı en doğrusu eşim üstüne alsın.Engelleme listesine kadar kurcalamayı biliyor mudur? Çok hakim mi sosyal medyaya?
Kendi varlığından haberdarsa bu kişinin fark edebilir tabi niye silindi diye, o zaman size soracak olursa eşin artık seni katmadan üzerine alınabilir, haz etmediğim biri senin listende görünce sildim gibilerden belki
bende ona takıldım zaten.iyice sinir oldum düşündükçe.Nasil tesaduftur ki bu senin kv yi buluyor koca Turkiyede
bende ona takıldım zaten.iyice sinir oldum düşündükçe.
O zaman bilmiyordur muhtemelen engelleme listesini zaten, fark edip sorarsa da eşin üzerine alır artık.çok hakimmi bilmiyorum.seri paylaşım yapan tiplerden.dondurmayı isim değiştirmeyi filan beceremeyip bana soruyordu ama engelleme bölümünü biliyor mu bilmiyorum.ama dediğiniz mantıklı en doğrusu eşim üstüne alsın.
sildirmek için uğraşmayın elinize yüzünüze bulaşabilir. hacker bulup kv nin facesini rahmetli edebilirsinizarkadaşar geçen gün facesin arkadaş öner bölümünde eski sevgilimin adını gördüm ve altında bir ortak arkadaş yazıyordu.baktım ortak arkadaş kim diye ve şok oldum kv olduğunu görünce.
şimdi bu adam kasıtlı olarak mı ekledi onu yoksa bir tesadüfmü bilmiyorum ama ben çok rahatsız oldum durumdan.kv ile zaten küsüm doğumdan beri.şimdi ne yapacağımı bilemedim.yani bırakayım orada kalsın umursamayayım mı? yoksa bir yolunu bulup kv'nin facesinden çıkarmanın yoluna mı bakayım.
not: kv ile eski sevgilinin bir tanışıklığı yok bundan eminim.çünkü zaten ayrı şehirlerdeler ama siyasi görüş olarak aynı oldukları için tesadüfte olabilir bu ekleme durumu.yani öylesi eklenip bir köşede duran tanınmayan arkadaşlar modunda olduğunu düşünüyorum.
Cok gicik bir durm
Bence kv kisa sureli baris evlerinde telini ele gecir facesine dal engelle sonra kv tekrar kus
Ben hep buradayim babyBu plan cok dahice.
Ilerde basima gelirse boyle bi durum kesinlikle uyguluycam.
Seni zeki sey
Katil eski sevgili diyorsunSiz kv ile neden kusmustunuz zamaninda? Belkide bu eski sevgili sebep olmus olabilir aranizdaki kavgalara. Kim bilir.
Cok riskli ve kafa kurcalayici bi durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?