kv'nin facesindeki eski sevgili.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nastasya flipovna

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
3.425
9.403
358
arkadaşar geçen gün facesin arkadaş öner bölümünde eski sevgilimin adını gördüm ve altında bir ortak arkadaş yazıyordu.baktım ortak arkadaş kim diye ve şok oldum kv olduğunu görünce.

şimdi bu adam kasıtlı olarak mı ekledi onu yoksa bir tesadüfmü bilmiyorum ama ben çok rahatsız oldum durumdan.kv ile zaten küsüm doğumdan beri.şimdi ne yapacağımı bilemedim.yani bırakayım orada kalsın umursamayayım mı? yoksa bir yolunu bulup kv'nin facesinden çıkarmanın yoluna mı bakayım.

not: kv ile eski sevgilinin bir tanışıklığı yok bundan eminim.çünkü zaten ayrı şehirlerdeler ama siyasi görüş olarak aynı oldukları için tesadüfte olabilir bu ekleme durumu.yani öylesi eklenip bir köşede duran tanınmayan arkadaşlar modunda olduğunu düşünüyorum.

Çok tuhaf gerçekten. Ben olsam bende rahatsız olurum. Peki Nasıl sildireceksiniz ki konuşmuyorsanız kv ile?
eşime durumu anlattım gördüğüm gün.arada bir eşime şunu beceremedim hallediver diyor.acaba bana lazım deyip alıp silsemi diye düşündüm açıkçası.gerçekten çok rahatsızım.belkide bırakayım dağınık kalsın.

eşime durumu anlattım gördüğüm gün.arada bir eşime şunu beceremedim hallediver diyor.acaba bana lazım deyip alıp silsemi diye düşündüm açıkçası.gerçekten çok rahatsızım.belkide bırakayım dağınık kalsın.
Eşinizin haberi var yani. O zaman sorun etmeye gerek yok gibi

arkadaşar geçen gün facesin arkadaş öner bölümünde eski sevgilimin adını gördüm ve altında bir ortak arkadaş yazıyordu.baktım ortak arkadaş kim diye ve şok oldum kv olduğunu görünce.

şimdi bu adam kasıtlı olarak mı ekledi onu yoksa bir tesadüfmü bilmiyorum ama ben çok rahatsız oldum durumdan.kv ile zaten küsüm doğumdan beri.şimdi ne yapacağımı bilemedim.yani bırakayım orada kalsın umursamayayım mı? yoksa bir yolunu bulup kv'nin facesinden çıkarmanın yoluna mı bakayım.

not: kv ile eski sevgilinin bir tanışıklığı yok bundan eminim.çünkü zaten ayrı şehirlerdeler ama siyasi görüş olarak aynı oldukları için tesadüfte olabilir bu ekleme durumu.yani öylesi eklenip bir köşede duran tanınmayan arkadaşlar modunda olduğunu düşünüyorum.

tehlıkelı bır durum ben masumane oldugunu dusunmuyorum... bırbırlerını tanımasalar bıle eskı sevgılın kaynananda gormustur senı ;) yanı sımdıye kadar masumane olsa bıle bundan sonrası tehlıkelı konusulmayan bır kaynana ve eskı sevgılı... bır sekılde caktırmadan sıl kaynananın facenden eskı sevgılını... yarın bırgun sorun olabılır... o_O

Gerçekten dikkat çekici ve rahatsız edici bir durum.
Ancak müdahil olursanız da tüm oklar üzerinize çevrilecektir.

Bırakın öylece kalsın, nasıl olsa eşiniz de biliyormuş, geçmiş gitmiş bir ilişkiden çekinmeniz yersiz.

Cok gicik bir durm
Bence kv kisa sureli baris evlerinde telini ele gecir facesine dal engelle sonra kv tekrar kus:deli:
:D iyi fikir ama hiç yüzünü göresim yok.iki doğumumu da zehir etti.eşime bazen facesinde beceremediği bir şeyi hallettiriyor.eşim halletse daha iyi olacak fikrindeyim.ama gerçekten saçma sapan bir durum oldu.o adamın orada ne işi var hiç anlamadım doğrusu.

:KK70: iyi fikir ama hiç yüzünü göresim yok.iki doğumumu da zehir etti.eşime bazen facesinde beceremediği bir şeyi hallettiriyor.eşim halletse daha iyi olacak fikrindeyim.ama gerçekten saçma sapan bir durum oldu.o adamın orada ne işi var hiç anlamadım doğrusu.
Ozman esine annein haberi yok facesinden sapik site teklifleri gekiyor virus girmis hemen acil gir facesine de:deli:esin girincede hemen bi bahaneyle sen dal:halay:
Engelle :işsiz:
Aklima bunlar geldi simdilik:KK14:

Son düzenleme:
Hakikaten ilginç bi durum ... Eski sevgiliniz ve kv ne alaka face arkadaş kv genc mi ? Acaba sohbet filan mı ediyorlar ? Ne bileyim ..
yok genç değil 55 yaşında kv. bende anlamadım o adam oraya nasıl geldi.ama eskiden tanıdığım kadarıyla dengesiz ne yapıp yapmayacağı belli olmayan bir vatandaş kendisi.belkide benim facesimden görüp ekledi onu diye düşünüyorum öyle düşününce daha çok rahatsız oluyorum filan.sohbet ettiklerini sanmıyorum yani öyle olmamasını dilerim :D

Ozman esine annein haberi yok facesinden sapik site teklifleri gekiyor virus girmis hemen acil gir facesine de:deli:esin girincede hemen bi bahaneyle sen dal:halay:
Engelle :işsiz:
Aklima bunlar geldi simdilik:KK14:
teşekkür ederim zaman ayırıp düşündüğünüz için. :) eşimin haberi var durumdan.o alıp şifreyi girse kendisi silecek zaten.ama ona da soramıyorum ne yaptın o işi diye.çünkü yüzünden çok rahatsız olduğunu anladım ben söylediğimde.tekrar gündeme getirmeye cesaret edemiyorum.

yok genç değil 55 yaşında kv. bende anlamadım o adam oraya nasıl geldi.ama eskiden tanıdığım kadarıyla dengesiz ne yapıp yapmayacağı belli olmayan bir vatandaş kendisi.belkide benim facesimden görüp ekledi onu diye düşünüyorum öyle düşününce daha çok rahatsız oluyorum filan.sohbet ettiklerini sanmıyorum yani öyle olmamasını dilerim :KK70:
Bence biran önce kv facesine girmeye calış o kişiyi engelle . Ben hiç hoşlanmadım bu konuda . Belli olmaz atıp tutabilir hakkınızda engellemeye calışın .

teşekkür ederim zaman ayırıp düşündüğünüz için. :) eşimin haberi var durumdan.o alıp şifreyi girse kendisi silecek zaten.ama ona da soramıyorum ne yaptın o işi diye.çünkü yüzünden çok rahatsız olduğunu anladım ben söylediğimde.tekrar gündeme getirmeye cesaret edemiyorum.
Siz sormayın tekrar bence zaten haklı olarak duruma canı sıkılmış. Eski sevgilinizi de engelleyin kendi face inizden derim. Sizi takip edip başka arkadaşlarınıza musallat olmasın. Eşiniz konuyu açarsa da bende zaten engelli o gün arkadaş olarak önerince face, annenle de arkadaş olduğunu gördükten sonra engelledim derseniz belki adamın da kafası rahat eder gibi geliyor.

Ama eşinizi en iyi siz tanırsınız tabi... size, sen niye engelliyorsun bir durum mu var diye sorarak falan iyice işgillenebilir derseniz siz hiçbir şey yapmayın. Hatta unutmuş havalarında olun.

Çok tuhaf bir durum gerçekten:110: Belki paylaşımlarınız kısıtlıysa onları görebilmek için ortak arkadaş yapmıştır. İnşallah başka niyetleri yoktur. Her koşulda çok yüzsüzce tabi:işsiz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X