- 21 Temmuz 2015
- 550
- 439
- 103
- 32
Merhabalar kızlar.İçimi sıkan bir konuyu sizle paylaşmak istedim.Ben şehir dışında öğretmenim eşimle sadece haftasonları görüşüyoruz.Kv lerin aile apartmanında en üst kat boştu bize verdiler.Bu sırada kaynım gümrükteydi işten çıktı eşi de çalışmıyor.Şuan oturdukları evi satıp daha pahalı bir ev almaya karar verdiler neye güvendiler bilmiyorum.Bu sırada evlerini sattılar fakat yeni alacakları ev hazır bir ev değil yapılıyor şuan inşaat halinde ve bitmesine 7 ay varmış.Bu sırada da kv ve kp kafasına göre demişler ki üst katta sizde kalırsınız.Ben asla kabul etmedim zaten eşimle haftasonları görüşüyoruz onda da kaynım ve eltimle aynı evde nasıl olacak ki yani.Neyse en son kv üst kata yanıma geldi.diğer gelinin çeyizlik eşyalarını salona buraya koyucaz depoda rutubetlenir (diğer eşyalar bir depoya gitti) dedi. ev 1+1 bu arada.Ben de anne salonda olmaz dedim.Bişey olmaz burda duracak dedi.Anne salonda eşya olmaz dedim.Bişey olmaz burda duracak dedi.Ben de konuşmayı kestim.Sürekli burası benim evim sen söz hakkı değilsin havasında yani.Neyse ben de bu emir kipiyle konuşmaya kızdım ve bir haftadır eşimle anneme geldik.ilk iki gün eşimi aradılar bir daha da aramadılar.Beni her gün arayan kadın bir daha aramadı.İnsan üzülüyor,hiç bir zaman saygıda kusur etmedim ama cahil bir insan olması beni çok yoruyor bazen. sizlerle paylaşmak istedim..
NOT:Evim ve kurulu düzenim doğuda,orda kira veriyorum bir de eşimin yaşadığı şehirde kiralık ev tutacak durumumuz olmadığı için aile apartmanını kabul etmek zorunda kaldık.
NOT:Evim ve kurulu düzenim doğuda,orda kira veriyorum bir de eşimin yaşadığı şehirde kiralık ev tutacak durumumuz olmadığı için aile apartmanını kabul etmek zorunda kaldık.
Son düzenleme: