Kv’nin Kırıcılığı

kemanella

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
550
439
103
32
Merhabalar kızlar.İçimi sıkan bir konuyu sizle paylaşmak istedim.Ben şehir dışında öğretmenim eşimle sadece haftasonları görüşüyoruz.Kv lerin aile apartmanında en üst kat boştu bize verdiler.Bu sırada kaynım gümrükteydi işten çıktı eşi de çalışmıyor.Şuan oturdukları evi satıp daha pahalı bir ev almaya karar verdiler neye güvendiler bilmiyorum.Bu sırada evlerini sattılar fakat yeni alacakları ev hazır bir ev değil yapılıyor şuan inşaat halinde ve bitmesine 7 ay varmış.Bu sırada da kv ve kp kafasına göre demişler ki üst katta sizde kalırsınız.Ben asla kabul etmedim zaten eşimle haftasonları görüşüyoruz onda da kaynım ve eltimle aynı evde nasıl olacak ki yani.Neyse en son kv üst kata yanıma geldi.diğer gelinin çeyizlik eşyalarını salona buraya koyucaz depoda rutubetlenir (diğer eşyalar bir depoya gitti) dedi. ev 1+1 bu arada.Ben de anne salonda olmaz dedim.Bişey olmaz burda duracak dedi.Anne salonda eşya olmaz dedim.Bişey olmaz burda duracak dedi.Ben de konuşmayı kestim.Sürekli burası benim evim sen söz hakkı değilsin havasında yani.Neyse ben de bu emir kipiyle konuşmaya kızdım ve bir haftadır eşimle anneme geldik.ilk iki gün eşimi aradılar bir daha da aramadılar.Beni her gün arayan kadın bir daha aramadı.İnsan üzülüyor,hiç bir zaman saygıda kusur etmedim ama cahil bir insan olması beni çok yoruyor bazen. sizlerle paylaşmak istedim..
NOT:Evim ve kurulu düzenim doğuda,orda kira veriyorum bir de eşimin yaşadığı şehirde kiralık ev tutacak durumumuz olmadığı için aile apartmanını kabul etmek zorunda kaldık.

Son düzenleme:
Bu eve geçmeden önce nerede oturuyorsanız oraya dönün aile apartmanı en iyi insanlar bile olsa huzur olmuyor kendimden biliyorum benim gitme imkanım yok siz zaten sonradan gelmişsiniz siz koşarak uzaklaşın alsınlar diğerlerini oturtsunlar tepe tepe

Kayınvalideniz kaba davranmış size orada hemfikirim fakat anladığım kadarıyla “üst kat” dediğiniz ev onlara ait değil mi? Yani evle ilgili tasarruf hakkı da onlara ait. Bence eşinizle başka bir alternatif bulun kendinize. Ayrıca eşiniz siz yokken nerde kalıyor onu anlamadım 🙄

Kayınvalideniz kaba davranmış size orada hemfikirim fakat anladığım kadarıyla “üst kat” dediğiniz ev onlara ait değil mi? Yani evle ilgili tasarruf hakkı da onlara ait. Bence eşinizle başka bir alternatif bulun kendinize. Ayrıca eşiniz siz yokken nerde kalıyor onu anlamadım 🙄
Eşim ben yokken anne babasının dairesinde kalıyo ama haftasonları beraber üstte kalıyoruz.Ve benim kıyafetlerim vs üst katta bize verildi yani güya

İşin var. Eşin annende kaldığına göre oda var. Sen niye aile apartmanına gittin ki. Bana böyle yapılacak. Ertesi gün dayarım evin kapısına nakliyeyi alırım eşyamı.
Evim doğuda orda kira veriyorum bir de eşimin yaşadığı şehirde tutacak durumumuz yoktu o sebeple orayı kabul ettik

Benim zorunlu hizmet,eşim özelde gelemiyor maalesef
Şu yüzden sordum, sizin çalıştığınız yere yakın iş bulma imkanı varsa o evden çıkıp onlardan uzakta yaşamak iyi gelebilir size. Ev onların olduğu için istediğimi yaparım modundalar.
Bu arada kaynınız oraya taşınınca eşiniz nerede kalacak, ailesiyle mi?

Eşim ben yokken anne babasının dairesinde kalıyo ama haftasonları beraber üstte kalıyoruz.Ve benim kıyafetlerim vs üst katta bize verildi yani güya
Tam olarak “güya” görüldüğü üzere. Bence hiç dert etmeyin ve kimsenin üzerinde inisiyatif kullanamayacağı bir yaşam alanı bulun kendinize 💪🏻

Şu yüzden sordum, sizin çalıştığınız yere yakın iş bulma imkanı varsa o evden çıkıp onlardan uzakta yaşamak iyi gelebilir size. Ev onların olduğu için istediğimi yaparım modundalar.
Bu arada kaynınız oraya taşınınca eşiniz nerede kalacak, ailesiyle mi?
Haftaiçi eşim ailesiyle kalıyor ben gelince üst katta kalıyoduk.kaynım oraya gelirse haftasonları dördümüz kalmak zorunda kalacağız

Evim doğuda orda kira veriyorum bir de eşimin yaşadığı şehirde tutacak durumumuz yoktu o sebeple orayı kabul ettik

O zaman en güzeli ailende yaşamanız. En azından kayınvalideler damatlara kayınvalidelerin gelinlere verdiğinden daha fazla kıymet veriyor. 1+1 evde iki evli çift olacak iş değil zira.

Gerçekten öyle.Kv damadına o kadar iyi davranıyor ki bazen samimiyetsizliğe vardırdığı için kp sinirlenip uyarıyor hareketlerine dikkat et diye.Ama gelinlerine karşı hiç anlayışlı değil.

Haftaiçi eşim ailesiyle kalıyor ben gelince üst katta kalıyoduk.kaynım oraya gelirse haftasonları dördümüz kalmak zorunda kalacağız
Canım sen gitmek zorunda mısın? Eşin senin evine gelsin haftasonu? Kendi kardeşi, kendi ailesinin dönekliği değil mi? Herşeyi sırtlanmayın ya.
Haa gelemiyor mu? O zaman karısını neden göremediğini gitsin annesine sorsun. Eşin düşünüyor mu bu kadar ya da mücadele ediyor mu?

Tam olarak “güya” görüldüğü üzere. Bence hiç dert etmeyin ve kimsenin üzerinde inisiyatif kullanamayacağı bir yaşam alanı bulun kendinize 💪🏻
İnşallah bir senem kaldı o zaman zaten Allah nasip ederse başka yere kiraya geçeceğiz.Geçici bir durum aslında ama hayat eşim ve benim için zaten zor ilerliyor ayrı gayrı,bir de ailesinin yaptığı düşüncesizlik beni gerçekten çok kırdı.

Gerçekten öyle.Kv damadına o kadar iyi davranıyor ki bazen öok samimiyetsizliğe vardırdığı için kp sinirlenip uyarıyor hareketlerine dikkat et diye.Ama gelinlerine karşı hiç anlayışlı değil.

Normal tabiki damatları iyi tutki kızına iyi baksın mantığı. Hep işler her ailede işler.

Canım sen gitmek zorunda mısın? Eşin senin evine gelsin haftasonu? Kendi kardeşi, kendi ailesinin dönekliği değil mi? Herşeyi sırtlanmayın ya.
Haa gelemiyor mu? O zaman karısını neden göremediğini gitsin annesine sorsun. Eşin düşünüyor mu bu kadar ya da mücadele ediyor mu?
Eşim çok iyidir sağolsun hep benim arkamda durdu ailesine bu konuda fikrimizi belirtti ama anlayışsız olunca insan konuşmak ve iletişim pek fayda etmedi.

Back
X