- 21 Nisan 2018
- 8.221
- 30.276
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
Bugün eşimin dayısının bahçesine gittik. Benim üzerimde kısa kollu bir bluz ve altımda da uzun şalvar tarzı bir pantolon vardı. Eşimin dayısının eşi askılı bir bluz ve şort giymişti. Kızı da aynı şekilde giyinmişti. KV de yine askılı bir t-shirt ve altına kapri boyunda bir eşofman giymişti. Bunları yazıyorum çünkü ortamda aslında en göze çarpmayan giyim tarzı benimdi. Göze de carpabilir, herkes istediğini giyinmekte özgür. Ben de ne istersem giyerim. Ama eve geldik ve KV " bugün üstündeki hep poponun arasına giriyordu, dayın böyle şeylere dikkat eder, bir dahakine öyle olursa çek kenardan hemen" gibi beni durduk yere sinir eden bir uyarıda bulundu. Öyle birşey hissetmedim. Olsa bile pantolon siyah renkte ve sen nasıl fark ettin. Bir de yabancı insanların olmadığı bir ortamdayiz. Niye bu kadar dert edindin kendine? Millet kendi haline bakmadan böyle saçma sapan uyarılar yapınca bende salterler atıyor. Hiç iyi niyetli gelmedi. Senin gözün benim popomda mı? Ne ara fark ettin? Çok sinir oldum ya. Surat astim, cevap vermedim. Bilmiyorum benim mi tepkim gereksiz sizce?