- 31 Mayıs 2011
- 1.831
- 218
- 323
- 32
- Konu Sahibi Less-is-More
Kayinvalideniz sizi uyarıcağına kardeşini uyarsın kimsenin poposuna bakmaması konusunda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi giydikleri benden daha açık ama kadın bana uyarı yapma ihtiyacı duymuş. Amaç neyse anlamadım.Yahu cevap vereceksin ki bir daha uyarmayacak
Dayının gözü benim popomda olacaksa zaten bir daha gitmem o yere diyecektin
Millet önce kendine baksın sonra bana laf edersin senin de memintolar ortadaydı ama benim gözüm senin memintolara kaymadı anneciğim de
Adamın hiç böyle bir şeyden haberi bile yok.Kayinvalideniz sizi uyarıcağına kardeşini uyarsın kimsenin poposuna bakmaması konusunda
Gereksiz işler uzmaniDayı milletin bir yerlerime mi bakıyomuş ona neymiş de dikkat ediyomuş? Gereksiz işler.
Eşime söyledim zaten. Ben bir daha öyle bir ortama giremem. On kere düşünerek mı hareket edeceğim aile içinde dedim. Sen haklısın demekten öteye gidemedi tabi yine.Yahu cevap vereceksin ki bir daha uyarmayacak
Dayının gözü benim popomda olacaksa zaten bir daha gitmem o yere diyecektin
Millet önce kendine baksın sonra bana laf edersin senin de memintolar ortadaydı ama benim gözüm senin memintolara kaymadı anneciğim de
Ozaman haberi yokken onun hakkında konuşması bile çok çirkin bence duymamazlıktan gelin siz ne giyip giymeyeceğinizi daha iyi bilirsiniz sonuçtaAdamın hiç böyle bir şeyden haberi bile yok.
valla benım annem çok iyi bir kaynana bizim geline karşı . hiç dediğim dedik değildir sakindir olgundur anlayışlıdırÖyle çok bir problemimiz yok ama karakterlerimiz çok zit. Ben normalde çok bilmis insanlardan nefret ederim. Böyle sürekli talimat vermeyi seven, her konuda mutlaka bir fikri olan insanlar bana itici gelir ve KV de aynen öyle. Gerçi öyle olmayan KV yok sanırım :)
Ne yersiz konuşmuş ya. Bence bi sorun yoktu deseydin keske. Sana oyle gelmiş deseydin. Ay ben böyle geçiştirirm hep kv ile konusurlen ya da gülerim falan sinir olur:))Bugün eşimin dayısının bahçesine gittik. Benim üzerimde kısa kollu bir bluz ve altımda da uzun şalvar tarzı bir pantolon vardı. Eşimin dayısının eşi askılı bir bluz ve şort giymişti. Kızı da aynı şekilde giyinmişti. KV de yine askılı bir t-shirt ve altına kapri boyunda bir eşofman giymişti. Bunları yazıyorum çünkü ortamda aslında en göze çarpmayan giyim tarzı benimdi. Göze de carpabilir, herkes istediğini giyinmekte özgür. Ben de ne istersem giyerim. Ama eve geldik ve KV " bugün üstündeki hep poponun arasına giriyordu, dayın böyle şeylere dikkat eder, bir dahakine öyle olursa çek kenardan hemen" gibi beni durduk yere sinir eden bir uyarıda bulundu. Öyle birşey hissetmedim. Olsa bile pantolon siyah renkte ve sen nasıl fark ettin. Bir de yabancı insanların olmadığı bir ortamdayiz. Niye bu kadar dert edindin kendine? Millet kendi haline bakmadan böyle saçma sapan uyarılar yapınca bende salterler atıyor. Hiç iyi niyetli gelmedi. Senin gözün benim popomda mı? Ne ara fark ettin? Çok sinir oldum ya. Surat astim, cevap vermedim. Bilmiyorum benim mi tepkim gereksiz sizce?