• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv'nin uyarısı. Sizce de gereksiz mı?

Yahu cevap vereceksin ki bir daha uyarmayacak
Dayının gözü benim popomda olacaksa zaten bir daha gitmem o yere diyecektin
Millet önce kendine baksın sonra bana laf edersin senin de memintolar ortadaydı ama benim gözüm senin memintolara kaymadı anneciğim de
Kendi giydikleri benden daha açık ama kadın bana uyarı yapma ihtiyacı duymuş. Amaç neyse anlamadım.

Yahu cevap vereceksin ki bir daha uyarmayacak
Dayının gözü benim popomda olacaksa zaten bir daha gitmem o yere diyecektin
Millet önce kendine baksın sonra bana laf edersin senin de memintolar ortadaydı ama benim gözüm senin memintolara kaymadı anneciğim de
Eşime söyledim zaten. Ben bir daha öyle bir ortama giremem. On kere düşünerek mı hareket edeceğim aile içinde dedim. Sen haklısın demekten öteye gidemedi tabi yine.

şimdi şöyle, “dayın böyle şeylere dikkat eder” kısmı vs gerçekten hiç hoş olmamış. ama o bahsi geçen şalvar pantolonlar gerçekten böyle bir görüntüye sebep olabiliyorlar, kayınvalideniz sırf iyi niyetinden söylemiş de olabilir (yanlış ifade etse de)

araya girse fark ederdim demişsiniz ama inanın öyle bir durum değil, iç çamaşırın içeri girişiyle alakalı değil de pantolonun kendi yapısıyla alakalı bir durum olduğu için, nasıl anlatsam, makatın 2 kanadı ayrı ayrı belli oluyor:olamaz:

yazları ben de hep öyle pantolonlar giyerim bol bol çok rahat ederim. ilk defa bu yaz önümde yürüyen bir kadında bu durumu fark ettim, hatta “herhalde iç çamaşırı falan giymedi bu kadın, bu kadar net” diye düşündüm. sonra bir kere dikkatinizi çeken bir şeyin bir daha gözünüzden kaçmaması gibi, o tarz pantolon giyenleri görünce kalça kısmına hafif bi bakış attım ve yine birkaç defa daha bu durumu gördüm. hal böyle olunca kendimi de aynada inceledim birkaç kere, bu zamana kadar 4-5 arkadaşımın “aa ne kadar hoş bi pantolon” dediği şeyin arka kısmı bana gerçekten bahsettiğim gibi bir görüntü veriyor.

hani “öyle bir şey olsa eşim fark ederdi bir kere” yazmışsınız ya, öyle değil işte, fark etmeyebilirdi. bu zamana kadar kaç kişi pantolonumu beğendi ama annem dahil biri bile böyle bir şey demedi, ben de dikkatlice inceleyene kadar fark etmedim. sizin eşiniz de bunu fark etmemiş olabilir, kayınvalideniz dikkatlice baktıysa görmüştür.

yalnız ben o pantolonu hala giymeye devam ediyorum, çok abes bir durum değil çünkü ;) kayınvalideniz de pantolon yapısından değil de iç çamaşırdan gerçekleşen bir durum sandığı için uyarma gereksinimi duymuştur.

ne bileyim ifade tarzı gerçekten inanılmaz çirkin ama bu yakın zamanda benim de fark ettiğim bir görüntü olduğu için iyi niyetle yaklaşıyorum olaya.

Öyle çok bir problemimiz yok ama karakterlerimiz çok zit. Ben normalde çok bilmis insanlardan nefret ederim. Böyle sürekli talimat vermeyi seven, her konuda mutlaka bir fikri olan insanlar bana itici gelir ve KV de aynen öyle. Gerçi öyle olmayan KV yok sanırım :)
valla benım annem çok iyi bir kaynana bizim geline karşı . hiç dediğim dedik değildir sakindir olgundur anlayışlıdır

Bugün eşimin dayısının bahçesine gittik. Benim üzerimde kısa kollu bir bluz ve altımda da uzun şalvar tarzı bir pantolon vardı. Eşimin dayısının eşi askılı bir bluz ve şort giymişti. Kızı da aynı şekilde giyinmişti. KV de yine askılı bir t-shirt ve altına kapri boyunda bir eşofman giymişti. Bunları yazıyorum çünkü ortamda aslında en göze çarpmayan giyim tarzı benimdi. Göze de carpabilir, herkes istediğini giyinmekte özgür. Ben de ne istersem giyerim. Ama eve geldik ve KV " bugün üstündeki hep poponun arasına giriyordu, dayın böyle şeylere dikkat eder, bir dahakine öyle olursa çek kenardan hemen" gibi beni durduk yere sinir eden bir uyarıda bulundu. Öyle birşey hissetmedim. Olsa bile pantolon siyah renkte ve sen nasıl fark ettin. Bir de yabancı insanların olmadığı bir ortamdayiz. Niye bu kadar dert edindin kendine? Millet kendi haline bakmadan böyle saçma sapan uyarılar yapınca bende salterler atıyor. Hiç iyi niyetli gelmedi. Senin gözün benim popomda mı? Ne ara fark ettin? Çok sinir oldum ya. Surat astim, cevap vermedim. Bilmiyorum benim mi tepkim gereksiz sizce?
Ne yersiz konuşmuş ya. Bence bi sorun yoktu deseydin keske. Sana oyle gelmiş deseydin. Ay ben böyle geçiştirirm hep kv ile konusurlen ya da gülerim falan sinir olur:))

Pes diyorum ben utandım burada iğrenç bir uyarı.

Ayy yazık size cidden ne enteresan bi insan ya insan bunu gelinine soyler mi pes.

Yakalim gemileri diyesim geldi de.

Çocuk sayın siz O' nu cocuga davranir gibi davranin hiç buyuyemis yazık be.

Back
X