• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kyk basvurulari??

jojobe

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2014
64
12
13
İstanbul
Kizlar herkese iyi aksamlar oncelikle bi sorum olucak bu kyk basvuru tarihleri nezaman agustostan eylule kadar deniliyo bilgisi olan var mi acaba yardim ederse cok sevinirim hepinize iyi geceler simdiden cevaplayanlarada tesekkurler:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar herkese iyi aksamlar oncelikle bi sorum olucak bu kyk basvuru tarihleri nezaman agustostan eylule kadar deniliyo bilgisi olan var mi acaba yardim ederse cok sevinirim hepinize iyi geceler simdiden cevaplayanlarada tesekkurler:)

geçen sene 29 temmuz-29eylül arasında olmuş bu sene de öyle olacak deniyor :34:

Internetten bende baktim ayni dedigin tarihleri gordum ama arkadasim.burs aliyo bana agustos demisti kafam karisti zamani gecmeden yapmak istiyorum ama net bise yazmiyo ki aklim karisti:?

Canım burs başvuruları geçen sene eylül ayında bitti her sene değiltiriyolar sen bence kyk nın sitesini iki güne bir kontrol et ama zaten bayramdan sonra başlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım burs başvuruları geçen sene eylül ayında bitti her sene değiltiriyolar sen bence kyk nın sitesini iki güne bir kontrol et ama zaten bayramdan sonra başlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet oyle yapmam gerekicek takipde olmam lazim ki kacirmiyim

Kyk yi takip ettiginize gore kazandiniz. :) hayirlisi olsun.

Kızlar kyk konusu acilmisken sormak istiyorum, uzerine ev olanlar burs alamiyor mu simdi ? Benim burs almam lazim ama uzerimize ev var, yetim oksuz falan da değilim

Kızlar kyk konusu acilmisken sormak istiyorum, uzerine ev olanlar burs alamiyor mu simdi ? Benim burs almam lazim ama uzerimize ev var, yetim oksuz falan da değilim

Muhtemelen alamiyo. Kyk nin sitesinde yaziyodu. Okumustum bi ara. Burslar icin basvurabiliyosun ama cikarmi bilmem.ama kredi alabilirsin

Canım ben üniversite ögrencisiyim babamın üstüne ev olduğu icin ve memur olduğu icin bana burs cıkmamıstı ama kredimi burs %90 herkese çıkıyo onu yap canım ayda 300 tl alıyorum ben mesela yaz tatilindeyiz yine de 3 ay boyuncada param yatıyo rahat edersin üniversitede bende söylemesi çünkü cok gider oluyo

Canım ben üniversite ögrencisiyim babamın üstüne ev olduğu icin ve memur olduğu icin bana burs cıkmamıstı ama kredimi burs %90 herkese çıkıyo onu yap canım ayda 300 tl alıyorum ben mesela yaz tatilindeyiz yine de 3 ay boyuncada param yatıyo rahat edersin üniversitede bende söylemesi çünkü cok gider oluyo

Cok tesekkur ederim bilgi icin :)

Muhtemelen alamiyo. Kyk nin sitesinde yaziyodu. Okumustum bi ara. Burslar icin basvurabiliyosun ama cikarmi bilmem.ama kredi alabilirsin

Cok tesekkur ederim bilgi icin :) sansimi denemekte fayda var sanirim

Once kayit olmalisin okula cunku sana sinifini sorcak hazirlik atlamak gibi niyetin varsa o sinavdan sonrada yapabilirsin. Eylul sonuna kadar devam ediyor ama yine de gozun kyk sitesinde olsun.

Back
X